- 22 Eylül 2022
- 5.647
- 16.007
- 178
Şey derler.Slm kızlar kalçalar basenler duvara vurarak incelirmi bi arkadaşım bana önermişti aranızda varmı bu yöntemi deneyen Sonuç alan
Koca g.tünle yıktın koca köyü.
Ya duvara bişey olursa kdhdkdn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Şey derler.Slm kızlar kalçalar basenler duvara vurarak incelirmi bi arkadaşım bana önermişti aranızda varmı bu yöntemi deneyen Sonuç alan
Ne kadar terbiyesizsin ya senKocan varsa kucağına yat popona popona vursun sen vurma sabit kal o vursun
Böyle aldatmalı konulara ahkâm kesip din muhabbeti açıyor. Konu sekse geldi mi aşırı tecrübeli yorumlarda bulunuyor. Bu üye bayağıdır radarımda yaniSiz erkek misiniz????? Sapıkça buldum da nedense yorumlarınızı.
Bana cinsellikle pek alakası olmamış biri gibi geldi. Duvara vurmakla seks arasında kurduğu bağlantı muhteşemdi.Siz erkek misiniz????? Sapıkça buldum da nedense yorumlarınızı.
Bana cinsellikle pek alakası olmamış biri gibi geldi. Duvara vurmakla seks arasında kurduğu bağlantı muhteşemdi.
Desinler insanlar zaten her şekilde konuşuyor herkesin ağzı çuval değildi büzesinŞey derler.
Koca g.tünle yıktın koca köyü.
Ya duvara bişey olursa kdhdkdn
Görmemişin bişesi olmuş tutmuş neyse orası bana kalsın bu konu nasıl buraya kadar geldi anlamış değilim seks konusu açsam buraya kadar gelmezdiBana cinsellikle pek alakası olmamış biri gibi geldi. Duvara vurmakla seks arasında kurduğu bağlantı muhteşemdi.
Ferhans bile kadın ya, ben bilemiyorum artıkın.Cinsellik yaşayamayan bir erkek kesin. Kel alaka söylediği şey, hani böyle internet sapıkları olur ya öyle
aklıma öyle geldiSen daha tecrübelisin sen göster bize olurmu
Bağlantıyı nasıl kurdunuz birde ısrar ediyorsunuz ?Kocan varsa kucağına yat popona popona vursun sen vurma sabit kal o vursun
Tecrübeli sanırım denemiş galiba banada öneriyor sağolsunBağlantıyı nasıl kurdunuz birde ısrar ediyorsunuz ?
Ay yavaş vur nolur dene bakalım sonuç alırsın inşallahYavaş vurursan birşey olmaz heralde canım valla bugün başlayacam 50 sağ 50 sol bakalım nolacak umarım biryerleri morartmam bende
Tamam canısı yavaş vururumAy yavaş vur nolur dene bakalım sonuç alırsın inşallah
Sen eli şeyinde bir ergen değilsen ben de bir şey bilmiyorum.Kocan varsa kucağına yat popona popona vursun sen vurma sabit kal o vursun
ŞutlanmışSen eli şeyinde bir ergen değilsen ben de bir şey bilmiyorum.
Tuhaf tuhaf yorumları var böyle.Şutlanmış
Şikayet etmiştim zaten. Anlam veremediğim üyelerden birisi.Tuhaf tuhaf yorumları var böyle.