Kalçam göğüsüm yokmuş...

Merhaba arkadaşlar
Bir kaç gün sonra evliliğimizin 3. Yılı olacak 2 yaşına girecek bi evladımız var eşimle hamileliğimden beri cinsel hayat Yok gibi hamileliğimden beri yaklaşmadı kilo aldım Doğumdan donra emzirme derken göğüslerim sarktı ve epey küçüldü sırf deri var kalçam dümdüz oldu kilo verdim ama göbeğim hala var neden birlikte olmuyoruz diye sordum benim önceliğim cinsellik değil dedi cinsellige bu kadar düşkün olan bi adam ben de düşkünüm. Artık engel kalmadı oğlumuzda uyuyor dedim biraz kilo falan al ne göğüsün kaldı ne kalçan benim nasıl kadın sevdiğimi biliyorsun dedi ne zaman yaklaşsam öper ve geri çekilir. Çok kırıldım üzüldüm göğüslerimi yaptıracağını söylemişti beklediğimiz para var olunca yaptıracak. Ama ben saten eşimden soğumuştum yeniden şans vermek istedim bir şeyler yapmaya çalışıyorum çok kırıldım. Şuan kayınvalifemler ile yazlıkta kalıyoruz onlara belli etmek istemiyorum ben ne yapıcam bilmiyorum

Çok kızıyorum böyle adamlara
İnsanlıktan çıkmışlar resmen
Herif için göğüs yaptıracağım, bıçak altına yatacağım, yürüsün gitsin ordan
Böyle adamlar hep kibar kadınlara denk geliyor, o lafı öyle bir yuttururum ona aklı şaşar

Squat hareketleri kısa sürede kalçayı şekillendiriyor. 50'den başla, arttira arttira...
Benim de neredeyse hiç yoktu popom, ama simdi eskiye oranla maşallahi var :p
Adam haksız, adam öküz vs vs
Kabul
Ama demek ki cinsel bir cekim- bir uyarı hissedemiyor ki yakinlasamiyor. Yani işin o aşamaya geçebilmesi için de güçlü bir uyarana ihtiyaç var. Kadınlardaki gibi 'amaan,gözlerimi kaparim, vazifemi yaparim' durumu yok ki:olamaz:
Adam haksız , adam öküz, kabul. Ama bir açıdan da hak vermek gerekiyor.
Çocuk dogali da epey olmuş,azıcık kendinize bakmanız lazım.
Evde squata başlayabilirsiniz, çocuğu arabasına atıp her gün kilometrelerce yürüyebilirsiniz, spor salona yazılabilirsiniz...
Tamam, meme ameliyatını o teklif etmiş olabilir. Ama siz de armut piş, ağzıma düş diye beklemeyin. İnternette araştırma yapın, gidin görüşün vs vs. Taksit imkanlarını öğrenin.
Esinize de deyin, bilmemne Hastanesi'nde bin lira taksitli 3 ay falan... Siz onu sıkıştırın

Eğer öncesinde bakımlı çocuktan sonra biraz saldıysan eşin bundan kendini çekiyor olabilir. Benimde doğumlarda göğüslwrim aşırı sarktı. Yeni yaptırdım 1 ay önce harika oldu. İnsanın kendine olan özgüveni yerine geliyor. İmkanlarını zorlayıp yaptırmanı tavsiye ederim. Böyle gitgel dönemler çoğu evde yaşanır. Kendine bakıp zamana yay herşey güzel olacaktır.

Squat hareketleri kısa sürede kalçayı şekillendiriyor. 50'den başla, arttira arttira...
Benim de neredeyse hiç yoktu popom, ama simdi eskiye oranla maşallahi var :p
Adam haksız, adam öküz vs vs
Kabul
Ama demek ki cinsel bir cekim- bir uyarı hissedemiyor ki yakinlasamiyor. Yani işin o aşamaya geçebilmesi için de güçlü bir uyarana ihtiyaç var. Kadınlardaki gibi 'amaan,gözlerimi kaparim, vazifemi yaparim' durumu yok ki:olamaz:
Adam haksız , adam öküz, kabul. Ama bir açıdan da hak vermek gerekiyor.
Çocuk dogali da epey olmuş,azıcık kendinize bakmanız lazım.
Evde squata başlayabilirsiniz, çocuğu arabasına atıp her gün kilometrelerce yürüyebilirsiniz, spor salona yazılabilirsiniz...
Tamam, meme ameliyatını o teklif etmiş olabilir. Ama siz de armut piş, ağzıma düş diye beklemeyin. İnternette araştırma yapın, gidin görüşün vs vs. Taksit imkanlarını öğrenin.
Esinize de deyin, bilmemne Hastanesi'nde bin lira taksitli 3 ay falan... Siz onu sıkıştırın
Konudan alakasiz ama bir soru sorabilir miyim? Squat la mi buyudu kalcalariniz ve ne kadar zamanda? Ben buyuk ve dik popo severim de ondan sordum o_O

Çok terbiyesizmiş eşiniz tamam kilo almanı isteyebilir ama bir abadı vardır göğüslerini yaptırtmak istemesi falan sen yatacaksın bıçak altına o değil. Sanki isteyerek oluyor öyle. Bende kilo alıyorum hamileyim ama eşim hep iltifat eder aksi olsa çok moralim bozulurdu hadsiz

Ben 2doğum yaptım arka arkaya, 9yıl oldu doğumlardan sonra kilo aldım iğrenç görüyordum kendimi eşim bikere bile laf etmedi,ama 1senede 27kilo verdim 53kiloya indim haliyle göğüslerim iyice pörsüdü emzirmelerde olunca içleri yumuşadı dolgunluk gitti. Kendimi eşimin yanında hiç rahat hissedemiyordum ,cinsellikten soğumuştum ,inan bana 7yıldır hep eşim istedi cinsellik o yanaştı ben karşılık verdim ama utanıyordum göğüslerimden, eşimse ben bunları böyle seviyorum niye kafana takıyosun dedi durdu. Beni bu konuda bikere bile üzmedi. Ben istiyordumki rahat bi şekilde cinaellik yaşıyım kendimi gizleyerek kasarak veya hep ondan ilk adımı bekleyerek değil. Kendimi kadın gibi görmüyordum, vücudum çok güzel zayıfım orantılıyım ama göğüs küçük. Gecelik hiç giymedim sırf buyüzden, eşim sütyen alır gelirdi ama takıpta karşısına çıkamadım hiç .Üzüldüğümü bu konuda rahatsız olduğumu dile getirdim ve hem senin hem kendim hemde evliliğimiz için estetik istiyorum dedim ,7yıl içinde ara ara söylemiştim bunu ama boşver böyle iyisin ben memnunum diyip konuyu kapatırdı .Ama ocak ayında son söylediğimde kabul etti ve sen mutlu olucaksan yaptır dedi ve muradıma erdim,bugün 6cı günüm ve şimdiden okadar mutluyumki anlatamam. .Sanki eksik yönüm tamamlandı, artık eşimide kendimide daha mutlu edebilicem.

Şu hale bak, Bi eşki karısına çocuklarının annesine neler söylüyor, ve bir eşki seni her haliyle kabul ediyor Allah eşimden binkere razı olsun. Beni hiç bu konuda kırmadı üzmedi. Seninkinide Allah ıslah etsin cnm. Sen estetik yaptırsanda bu eşin için olmasın o bunu haketmiyo ,yaptır kendine güven onu süründür .Boşan diyemem sen bilirsin ama ben o adamla aynı yatağa yatmazdım bidaha heralde. Olaylardan sonra sana nasıl dokunacak haysiyetsiz nankör

Uzun oldu kusura bakmayın ama nasıl eşler var aklım almıyor .Sinirlendim çok . Allah sabır versin hakkında herşeyin hayırlısı olsun mutlu ol bundan sonra inşallah...

Okuzler iste napicann zannedersin kendileri evlendikten sonra kasli fitler once kendi tiplerine baksinlar sonra bize baksinlar allakim yaa sinir oldumm simdi gerci benim okuzdede var birazcik ust uste iki cocuk dogurdum nolmus sana diyo ? Eben olmus nolmuss :))) takma yaaa cok zayifsan kilo al derim ama sirf o istedi diyede istemedigin bise yapma kendine ....

Aslinda acik olmak lazim bunlari konusmak lazim ama "git biraz kilo al ne gogus kaldi ne kalca" seklinde soylemesi... Kim olsa kirilir.
Bazilari goruntuye takilmaz, bazilari takilir bunun sevgiyle alakasi oldugunu dusunmuyorum. Bende goruntuye takilirim. Esimde gobek gormek istemem. Boyle bir durum olsa bunu dile getirirdim ama esimi sevdigim icin kirmadan soylerdim. Halledilmeyecek seyler degil.

Cevremdeki butun arkadaslarim dogurdu ve oyle buyuk degisim gecirmedi hicbiri degismedi en azindan disardan oyle gorunuyor. Hepsinin cocuklari da kucuk daha 1 yasinda en buyugu.

Ameliyat olma bosan gitsin sonra sporunu yaparsin. Zaten eskiden de bosanmak istiyormussun.

Nice hasta olanlar bilmem neler var oldu o zaman bi yerimiz kötü diye, bilmem nasıl kadınlardan hoşlandığımı bilmiyo musun diye çekilsinler kenara sinir oldum ya

kendisi çok mu yakışıklı bakımlı her şeyi yerli yerinde olan bir adam?

kırılmakta haklısın bence.
utanmaz adam ki adam diyesim gelmedi insan karısına evladının annesine bunları nasıl söyler kırıldım diyosunuz neden tepki vermediniz beğenmiyosan kapi orda deseydin kusura bakmayin ama kendinizi bu kadar pasif gostermeyin

Nice hasta olanlar bilmem neler var oldu o zaman bi yerimiz kötü diye, bilmem nasıl kadınlardan hoşlandığımı bilmiyo musun diye çekilsinler kenara sinir oldum ya
Bizde nasil erkeklerden hoslaniyoruz ama napak kader iste diyip geciyoruz onlarsa hemen baska kadinn okuzler yanii :))

X