Kalçam göğüsüm yokmuş...

Esiniz baba, koca olacak tiynette biri degil bence

Yani hem kadin hem erkek bilir ki, dogumdan sonra kadinin vucudu ayni olmaz. Dunyaya cocuk getirmek icin odenen bedel bu sekilde. Esiniz de bunu pekala kabullenmeli. Uzgunum esiniz baba, aile erkegi olacak kafada biri degil.
Eşim iyi bir baba ama iyi bir eş değil sanırım
Dediğim gibi ya benim beklentilerim fazla ya da o yapmak istemiyor

Merhaba arkadaşlar
Bir kaç gün sonra evliliğimizin 3. Yılı olacak 2 yaşına girecek bi evladımız var eşimle hamileliğimden beri cinsel hayat Yok gibi hamileliğimden beri yaklaşmadı kilo aldım Doğumdan donra emzirme derken göğüslerim sarktı ve epey küçüldü sırf deri var kalçam dümdüz oldu kilo verdim ama göbeğim hala var neden birlikte olmuyoruz diye sordum benim önceliğim cinsellik değil dedi cinsellige bu kadar düşkün olan bi adam ben de düşkünüm. Artık engel kalmadı oğlumuzda uyuyor dedim biraz kilo falan al ne göğüsün kaldı ne kalçan benim nasıl kadın sevdiğimi biliyorsun dedi ne zaman yaklaşsam öper ve geri çekilir. Çok kırıldım üzüldüm göğüslerimi yaptıracağını söylemişti beklediğimiz para var olunca yaptıracak. Ama ben saten eşimden soğumuştum yeniden şans vermek istedim bir şeyler yapmaya çalışıyorum çok kırıldım. Şuan kayınvalifemler ile yazlıkta kalıyoruz onlara belli etmek istemiyorum ben ne yapıcam bilmiyorum
Eşinin de derdi yokmuş. Çok şükür iyiyiz aileyiz demiyor da çok kızıyorum böyle insanlara. bırak git adamı da elindenin kıymetini bilmeyi azıcık öğrensin.

Ben bile eşinizin lafina çok sinirlendim. Eşiniz uzun boylu geniş omuzlu kaslı falan mı da karşısında öyle fizikli birini arıyor. Öyle olması bile bu lafları söylemesini gerektirmez de ben sizin yerinizde olsam ben de kaslı erkek seviyorum biraz kas yap derdim ve cidden boşanmayı düşünürdüm.

Bence yaptırt estetiklerini.ya ben söylenmesine kızmıyorum insan beğenmiyorsa söylemeli ama tabır önmeli

e napsın peki boşansınlar mı?
Bayanın eski konularinada okursan bosanmasi en mantıklısı da tabi yuva yikmak zor bide çocuk var orasina ben karar veremem tabiki ama kendi rahatsizsa bu durumdan istediği gorunume ulaşabilir ama bi erkek için bunu yapmak zorunda değil beğenen beğenir beğenmeyen begendigine gider sevgi vücut bozulunca mi bitiyor yani o ona evlat vermiş iki rekatta şükür namazı kılsın niye soylemimden o kelimeyi cikardinizki

Yaklaşmıyorum artık dediğim gibi estetik olunca basıcam tekmeyi çocuğumla hayatımı kurarım zaten annem tek yaşıyor ve arkamda

Ben baskasina hemen bosan diye gaz vermem. Burda bana göre bir tür siddet var. Kendi keyfi icin baskasina estetik yaptirmak nedir? Hepimiz tabi ki esimizi begenmek isteriz. Ama siz anne olmussunuz. Tabi ki vücut degisecek. Vücudunuzun neleri basardigini görmüyor mu o. Siz kendiniz estetik yaptirmak isteseniz hic lafini etmem,ama böyle olmaz.

Kaslı, uzun boylu, gür saçlı, kusursuz yüzlü, uzun süre dik duran cüklü :) bi erkek olmadığı sürece sizi eleştiremez.. haspama bak hele nasıl kadın sevdiğini biliyormuşmuş... öküz!!! Kemal sunal gibi istediğin kadının robotunu yaptır da onunla düş kalk o halde.. kadının da ömrünü tüketme... Zaten sevmediğim bir eşim, evliliğe benzemeyen bir evliliğim var.. hele birde vücuduma laf etsin, cinnet geçirir yolarım saçını başını.. seviyesiz!!!!
buna çok güldüm supersiniz ya

Kendisi kaslı dahi olsa sizi böyle kirmaya hakki yok. Ki eşinizin mukemmel bi vücudu olduğunu sanmıyorum. Siz ona bi evlat vermissiniz. Kolay mi icinizden bi canli çıktı. Spor salonuna bile gitmeden evde de basit ama etkili hareketler yapabilirsiniz hem fazla zamanınızi da almaz.

Esinizden sogumakta haklisiniz sonuna kadar. Ben olsam bende hödük bi adam istemiyorum derdim.

[: 878
Bir sey sorucagim yeri degil ama uyenin actigi diyrr konula
Bayanın eski konularinada okursan bosanmasi en mantıklısı da tabi yuva yikmak zor bide çocuk var orasina ben karar veremem tabiki ama kendi rahatsizsa bu durumdan istediği gorunume ulaşabilir ama bi erkek için bunu yapmak zorunda değil beğenen beğenir beğenmeyen begendigine gider sevgi vücut bozulunca mi bitiyor yani o ona evlat vermiş iki rekatta şükür namazı kılsın niye soylemimden o kelimeyi cikardinizki
Bir sey sorucam yeri degil ama bir uyenin actigi b
Yeri degil ama bir sey sorucam bir uyenin baska konularina nerden ulasiyorsunuz?ben bilmiyorum :)

Kaslı, uzun boylu, gür saçlı, kusursuz yüzlü, uzun süre dik duran cüklü :) bi erkek olmadığı sürece sizi eleştiremez.. haspama bak hele nasıl kadın sevdiğini biliyormuşmuş... öküz!!! Kemal sunal gibi istediğin kadının robotunu yaptır da onunla düş kalk o halde.. kadının da ömrünü tüketme... Zaten sevmediğim bir eşim, evliliğe benzemeyen bir evliliğim var.. hele birde vücuduma laf etsin, cinnet geçirir yolarım saçını başını.. seviyesiz!!!!
Bütün soylediklerinzde haklı olabilirsnzde uzun süre dik duran bilmem neli yazma gereği neden duydunzki çirkin olmuş bunu belirtmeniz itici geldi

X