Kalçam göğüsüm yokmuş...

geçmiş konulara baktım da eşin senden 15 yaş büyük galiba acaba diyorum cinsel sorunları mı var

bir de hep boşanmayı düşünmüşsün vazgeçmişsin ve bu konuların çoğunda da eşini değil kendini suçlamışsın garip geldi.

tek problem cinsellik değil galiba

İstanbuldayım,bu konuda çok iyi doktorlar var takip ettiğim.Doğumdan sonra tüm vucuda yaptırılabilen operasyonlar var ( göğüs,bel,kalça gibi ) hatta bir süre sonra bende yaptırmayı düşünüyorum.Yerinde olsam full vücut yaptırıp sonra kocam olacak şahısa bana yaşattıklarını bir güzel yaşatıp boşanma dilekçesini eline veririm, zaten adamdan soğumuşsun intikamını al şutla :)

Çok biliyorsa o çocuk doğursun.sonucunda onu da görelim.yahu dünyaya bir evlat getiriyoruz top model olacak halimiz yok
bana çocuk verdi diyip daha saygılı olacakları yuceltecekleri yerde iyice sapitiyorlar geberesiceler.

Valla cogu zmn cocuk yapalim bu heriflere derken ne evlilik kaliyo ne de koca:))

Ben yaptircam goguslerimi ilerde ki gogus esimin ilgisini cekmiyo pek kalca seviyormus.. kendim icin istiyorum bunu..kocam bana laf edersede kesin onda eksik fazla olan kusuru bulur suratina carparim:) boru degil kocaman canli cikti icimizden yani..kolaysa kendileri yapsin.

Kendisi boylemi

Eklentiler

• images.jpeg
    images.jpeg
    17,5 KB · Görüntüleme: 206
Merhaba arkadaşlar
Bir kaç gün sonra evliliğimizin 3. Yılı olacak 2 yaşına girecek bi evladımız var eşimle hamileliğimden beri cinsel hayat Yok gibi hamileliğimden beri yaklaşmadı kilo aldım Doğumdan donra emzirme derken göğüslerim sarktı ve epey küçüldü sırf deri var kalçam dümdüz oldu kilo verdim ama göbeğim hala var neden birlikte olmuyoruz diye sordum benim önceliğim cinsellik değil dedi cinsellige bu kadar düşkün olan bi adam ben de düşkünüm. Artık engel kalmadı oğlumuzda uyuyor dedim biraz kilo falan al ne göğüsün kaldı ne kalçan benim nasıl kadın sevdiğimi biliyorsun dedi ne zaman yaklaşsam öper ve geri çekilir. Çok kırıldım üzüldüm göğüslerimi yaptıracağını söylemişti beklediğimiz para var olunca yaptıracak. Ama ben saten eşimden soğumuştum yeniden şans vermek istedim bir şeyler yapmaya çalışıyorum çok kırıldım. Şuan kayınvalifemler ile yazlıkta kalıyoruz onlara belli etmek istemiyorum ben ne yapıcam bilmiyorum
Estetik yaptırabilirsin . ama kendin için eşin için değil . Özgüveni sana yeter

Benim nasıl kadın sevdiğimi biliyorsun ne demek yahu? Hanzoya bak. Siz de diyemediniz mi, benim de nasıl erkek sevdiğimi biliyorsun, senin gibi öküzü sevmek çok zor diye. Kendi vücudunuza kocanızın malı muamelesi yapmayın lütfen, yok göğüslerimi yaptıracak filan... Kendiniz için yaptıracaksanız yaptırın. Yerinizde olsam mutlu olacaksam estetikleri yaptırır, bu adama ödetir, sonra da g.t.ne tekmeyi koyardım.

Siz her yerinizi yaptirsaniz da bence begenmemek icin sebep bulur. Cunku mayasinda varmis okuzluk.. ben de 1.5yasinda bi bebek annesiyim gogusler mahvoldu gobek korkunc falan.. ama toparlayabiliriz bence isteyince . Benim pek vaktim olmadigi icin ilgilenemedim kendimle.. bence istesek basaririz. Ama esiniz araya sogukluk soktuguyla kalir yani. Densiz.

Benim nasıl kadın sevdiğimi biliyorsun ne demek yahu? Hanzoya bak. Siz de diyemediniz mi, benim de nasıl erkek sevdiğimi biliyorsun, senin gibi öküzü sevmek çok zor diye. Kendi vücudunuza kocanızın malı muamelesi yapmayın lütfen, yok göğüslerimi yaptıracak filan... Kendiniz için yaptıracaksanız yaptırın. Yerinizde olsam mutlu olacaksam estetikleri yaptırır, bu adama ödetir, sonra da g.t.ne tekmeyi koyardım.
Orasını o ödeyecek anlamında sma dediğiniz gibi yapacağım tüm estetik işlerimi halledip boşayacağım o bunu haketti

Siz her yerinizi yaptirsaniz da bence begenmemek icin sebep bulur. Cunku mayasinda varmis okuzluk.. ben de 1.5yasinda bi bebek annesiyim gogusler mahvoldu gobek korkunc falan.. ama toparlayabiliriz bence isteyince . Benim pek vaktim olmadigi icin ilgilenemedim kendimle.. bence istesek basaririz. Ama esiniz araya sogukluk soktuguyla kalir yani. Densiz.
Arkadaşlardan Allah razı olsun bu mübrarej Ramazan günü gözümüz açtılar tüm estetik işlerimi yaptırıp boşayacağım

Kaslı, uzun boylu, gür saçlı, kusursuz yüzlü, uzun süre dik duran cüklü :) bi erkek olmadığı sürece sizi eleştiremez.. haspama bak hele nasıl kadın sevdiğini biliyormuşmuş... öküz!!! Kemal sunal gibi istediğin kadının robotunu yaptır da onunla düş kalk o halde.. kadının da ömrünü tüketme... Zaten sevmediğim bir eşim, evliliğe benzemeyen bir evliliğim var.. hele birde vücuduma laf etsin, cinnet geçirir yolarım saçını başını.. seviyesiz!!!!

Beni sirf bir yeri kalksin diye ameliyat masasina yatirmak isteyen adami bosarim net. Bu ne ya. Iki cocugum var. Aslanlar gibi iki cocugumu emzirdim ve emziriyorum. Heleki bi hadsiz memelerim hakkimda bir yorum yapsin. Teeehhh..yürüsün anca gidersin. O dokunmak istemiyorsa baska begenen de cikar merak etmesin yani. Sinir oldum resmen. Sizde yaklasmayi kesin. Sadece baski kuruyor size hadsiz

Alkışşşşşşş
Ay yok yani daha neler. Bosanmayin hemen canim.. :O ortada bi bebek var. Ama surundurun bi sure bence. Ve kendinize bakiiip duzelin biraz ki gorsun gununu ..
sebeb sadece bu değil Doğum günümde hediye almaz özel biryere götürmez sevgililer günü ona göre yalan anneler günü yalan kutlamaz ben demeden gel şuraya gidelim biraz gezelim demez tatile hiç gitmedik mesela ya da gel seni kahvaltıya götüreyim demez ya da gel kahve içelim.. insan bunları bekliyor galiba

Beni sirf bir yeri kalksin diye ameliyat masasina yatirmak isteyen adami bosarim net. Bu ne ya. Iki cocugum var. Aslanlar gibi iki cocugumu emzirdim ve emziriyorum. Heleki bi hadsiz memelerim hakkimda bir yorum yapsin. Teeehhh..yürüsün anca gidersin. O dokunmak istemiyorsa baska begenen de cikar merak etmesin yani. Sinir oldum resmen. Sizde yaklasmayi kesin. Sadece baski kuruyor size hadsiz
Yaklaşmıyorum artık dediğim gibi estetik olunca basıcam tekmeyi çocuğumla hayatımı kurarım zaten annem tek yaşıyor ve arkamda

Esiniz baba, koca olacak tiynette biri degil bence

Yani hem kadin hem erkek bilir ki, dogumdan sonra kadinin vucudu ayni olmaz. Dunyaya cocuk getirmek icin odenen bedel bu sekilde. Esiniz de bunu pekala kabullenmeli. Uzgunum esiniz baba, aile erkegi olacak kafada biri degil.

X