• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalcalarin çok güzel dedi

zehra64

bugünlerde geçecek...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
3 Ekim 2012
389
150
123
Bıktım gerçekten kimi sans versem tanımaya çalışsam cinsellik için yaklaşıyor. Yok çok sexisin yok söylesin kimse kalbin güzel kisiligin güzl demiyor yaş oldu 31 hala yanlış adamlar yanlış ilişkiler doğrusu beni bulmaz mi. Benim alnimda kullan at kız mi yazıyor . Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum. Yine evlilik için görüştüğüm adam yok kalcan güzel vs dedi tahrik ettin vs daha önce tel de görüşme vardı ilk yüzyüze görüşmede bunu dedi:KK17:

Böyle insanlar yüzünden kendimden nefret eder oldum
Yanlış düşünce. Belki gerçekten de seksi birisindir olamaz mı yani? Onların hatası gerçekten böyle seksiysen baştan söylemeleri baştan yanlış izlenim yaratmışlar ama kalbin güzel diyenin bir sonraki adımı zaten kalçan güzelmiş olacaktır takma o kadar :)

Yuh terbiyesiz herif. Kendinizi suçlamayın lütfen. Mesafe candır, ilk başlarda mesafeli ve soğuk olun. Ayrıca sexi olmak iyidir, bunların densizliğine bakmayın:KK39:

Hiç şaşırmadım cnm. Bende buna benzer şeylerle karşılaştım hep... Elbet düzgün biri çıkacaktır karşına... Az güzel, biraz da alımlı olunca maruz kalıyoruz bu tarz olaylara... ALLAH denk getirsin :)

En densizi, en olmamışı bile öyle demez karşıdan açıkca sinyal almadan... Strateji hatası yapıyor olabilir misin?

Back