işte ben başlığımı buldum sonunda..
bende de var kızlar,ama ben kendim ettim,bacaklarının üstünü almaya kalkışırsan işte böyle çoğalır,
o bioderi falan öyle geniş bi alanda kullanmak da işkence,
bi de popomda ve göbeğimde benim de var,makineyle almıştım POPO ARASINDAKİLER ÇOĞALDI VE KALINLAŞTI OFF VE GÖBEĞİMDE DE TEK TÜK SİYAHLAŞTILAR napcamöilla lazer galiba başka yolu yok evlenmeden önce yaptırmak lazım tabi yoksa hiçbi erkek istemez böyle kıl görmek:bbo:
saçlar döküleceğine bunlar dökülseye habire güçleniyolar
bende de prolaktin hormonu yüksek bununda mı etkisi var acaba
türk kadınları kılldır efem
melike canım benim prolaktin değeri şimdi hatlarmıyorum amaçok fazla yüksek yaa hatta bunun için beyin mrsifalan çekilmişti ur falan olabilir bundan yükselirdiye,bu şikayetlerde göğüslerden süt gelmesi adet düzensizliği yok allaha şükür bendede.rastlantı eseri öğrendim bende tahlil sonucuyla : ) sanırım stresten etkileniyo bu hormon.
bak derdimiz aynı,keşke zamanında annelerimiz uyarsaydı da o jileti elimize almasaydık.ahh kafam ahh
Canım bende de prolaktin hormonu yüksekliği var. sende kaç çıktı bu hormon değeri? ben lazere başlayacaktım ama doktorum bu hormonu düzene sokmadan olmaz netice alamazsın dedi, endokrinoloji bölümüne gitmeliymişim, bir sonraki adetimde endokrinolojiye gideceğim.Sen ne yaptın tedavi oldun mu?bişgilendirir misin...geçmiş olsunyerimseniben
bu arada bende de tüy sorunu var,erngelikten beri uğraşıyorum, bioder capilex şu bu denemdiğim kalmadı, fayda ettiler ama çok çok az. lazerden başka çare kalmadı.şu tedaviyi halledeyim lazere başlayacağım..gerçekten insanın sinirini bozan bir şey, Allah yardımcı olsun..
bişey sorucam sen bütün vücuduna mı jilet yaptın yoksa bikini bölgesi bacaklar falan mı. bi de bişey öğrenmek istiyorum şimdi bu hormon bozukluğun da tüyler nasıl çıkıyo siyah ve kalın mı erkek gibi mi yoksa ince açık renk mi bende de tüy var ama açık renk ve çok ince sarışınım zaten ben yine de doktora gitmem gerekir mi ???
arkadaslar sakın bi kadın doğum uzmanına gidip hormon testi yaptırmadan lazer epilasyona başlamayın..ben yüzüm için lazer epilasyon yaptırdım geçen sene we 1 ay sonra çıkmaya başladığında azalmak bi yana arttığını farkettim..daha sonra lazer yaptırdığım yere gidip sorduğumda hormonlarda sorun olabilir test yaptırmamış mıydın dedi we en önemlisi hormonlarda sorun olduğunda lazer yaptırdığın zaman vücudunun tüy olmayan yerlerinde tüy çıkmasına neden olabiliomuş :s ben daha sonra test yaptırdığımda kadınlık hormonu fazla dendi we 3 ay d.kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım we benim cildim çok hassas malesef lazerden soora bide cildim bozuldu sivilce çıktı çok fazla..zorunlu olarak roaccutane kullandım 2 ay ondan sonra düzeldi ama resmen kendimden nefret eder hale geldim...lütfen bilen birilerine danışmadan en önemlisi doktora danışmadan bu tip faaliyete kalkışmayın...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?