göğsümdede tüylenme war.. her yerde cıkıolar nedir bu kadınların derdi
kızlar benim de kalçamda var. o kadar göze çarpacak kadar değildi ama sırtımı ilk aldığım zamanlarda çok geç çıkınca hadi kalçamı da alayım bari dedim..
sonuç.. ilk aldığım zamanlarda sırtım çoook geç çıkmıştı. 2-3 ay sonra falan. buna aldanarak sürekli kullanmaya başladım. 2-3 yıldır alıyorum ve şu an sırtımdaki kıllar eskisine oranla kalınlaştı, aldıktan 4-5 gün sonra da çıkmaya başlıyor. kalçamdaki tüyler de bana biraz daha siyahlaşmış gibi geliyor ama emin değilim.
sir ağda kullanıyorum bu arada. konuştuğum bi güzellik uzmanı, sir ağdanın kalın tüyleri incelttiğini, ince tüyleri de kalınlaştırdığını söylemişti. deneyerek test etmiş oldum. benim gibi bir arkadaş daha sir ağdayla ala ala sırtındaki tüylerin kalınlaştığını söyledi. şimdi lazere gidiyo.
çok rahatsız edici değilse bence saratma yöntemini uygulamak şu an daha mantıklı geliyo bana. bi arkadaşım sally hansenın sarartıcısını kullanmıştı, çok memnundu. ya da ağdayla alıp kıl yok etme yöntemleriyle (bioder, limon-tuz, karınca yağı vs vs) topyekün girişirseniz belki benim yaşadığımı yaşamazsınız.
ben hiçbişeyi düzenli kullanamıyroum ama sırtım şu an baya kötü durumda, kıllar siyah siyahen kısa zamanda limon-tuz olayına girişcem.
kalça ve basende, sırtta tüylenme gibi şeyler hormon bozukluğuna delalet ediyor olabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?