Kalça Ve Basende Tüylenme ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi çığlık
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ipl lazer araştırın bacılarım, ben güzellik uzmanı tanıdığımızdan duydum favorilerimi yaptırdım. kalçaya da yapıyolarmış. mısırda dedem fln ölürse giderim artık kalçama da :)))

ya arkadaşlar benımde kalcamda ve sırtımda tuylenme var cok gıcık bı durum sir agdaylada aldırmaya utanıyorum kuafore bıktım ya

göğsümdede tüylenme war.. her yerde cıkıolar nedir bu kadınların derdi

göğsümdede tüylenme war.. her yerde cıkıolar nedir bu kadınların derdi

benim de var canım :gitme: tüy en büyük sorunlarımdan biri ben bi anneme bi ablama bakıyorum onlarda hiç bişe yok mafoldumben ben 4 yaşındayken bi kaza geçirmiştim beni m bi ayağımdan ta kollarıma kadar alçıya almışlrdı ondan olduğunu düşünüyorum o zaman bile bacaklarımda alcıyı çıkarınca tüyler olduğunu görmüştük acaba karnımdaki ler de o yüzden mi var merak ediyorum çok korkunç bi durum acıkcası bi de araştırmlarıma göre bi kere oluşan kıl kökleri bi daha kaybolmazmış o yüzden snırmmafoldumben

ne yapcz üzülme cnm bulurz bi yolunu senağlama karnımıza we gögüs bölgesine lazer yaptırabiliyor muyuz

kızlar bu sorun bendede var kuaföre gıdıp aldırmaya utanıyorum ben yaa

benım gıbı utanan varmı arkadaslar???

kızlar benim de kalçamda var. o kadar göze çarpacak kadar değildi ama sırtımı ilk aldığım zamanlarda çok geç çıkınca hadi kalçamı da alayım bari dedim..
sonuç.. ilk aldığım zamanlarda sırtım çoook geç çıkmıştı. 2-3 ay sonra falan. buna aldanarak sürekli kullanmaya başladım. 2-3 yıldır alıyorum ve şu an sırtımdaki kıllar eskisine oranla kalınlaştı, aldıktan 4-5 gün sonra da çıkmaya başlıyor. kalçamdaki tüyler de bana biraz daha siyahlaşmış gibi geliyor ama emin değilim.
sir ağda kullanıyorum bu arada. konuştuğum bi güzellik uzmanı, sir ağdanın kalın tüyleri incelttiğini, ince tüyleri de kalınlaştırdığını söylemişti. deneyerek test etmiş oldum. benim gibi bir arkadaş daha sir ağdayla ala ala sırtındaki tüylerin kalınlaştığını söyledi. şimdi lazere gidiyo.
çok rahatsız edici değilse bence saratma yöntemini uygulamak şu an daha mantıklı geliyo bana. bi arkadaşım sally hansenın sarartıcısını kullanmıştı, çok memnundu. ya da ağdayla alıp kıl yok etme yöntemleriyle (bioder, limon-tuz, karınca yağı vs vs) topyekün girişirseniz belki benim yaşadığımı yaşamazsınız.
ben hiçbişeyi düzenli kullanamıyroum ama sırtım şu an baya kötü durumda, kıllar siyah siyah en kısa zamanda limon-tuz olayına girişcem.

bende karınca yagı falan kullandım ama bı caresı yok kalcada kıla uyuz oluyorum.mılletın bebek gıbı tenı var ben sınır oluyorumm.nereye kadar alıcaz bole yaa.

Kızlar bende de hormon bozukluğundan dolayı biras tüylenme oldusempatiksalakcinni
yani çok sinir bi durum ne lazere gitcek kadar siyah ne de hiç alınmayacak kada ufaklar
göğsümde bi kaç tane var ve ben lazere gittiğim için onları aldım cımbızla büyüsünler lazerle aldırım die, şimdi alıncak kıvama geldiler:jeyyar:
daha 1 seans gittim
ama popodakilere ne yapıcam bilmiyorum, anam ablam tüysüz ben de böle oldu bi de beyaz tenliyim, evliliği düşününce benim de moralim bozuluyo, alsam mı almasam mı bilemiyorum
olmadı kocaya sorsam problem yapmazsa sal gitsin deyommmvereliniortak

valla bende cok tuyluyum....bir tarfi alsan,diger taraf siritiyor...bu yuzden istedigin gibi giyinemedigin gibi,yuzmeye gitmeye bile utaniyor insan...

bazi arkadslar evlenince ne olacak ,utanirim demisler...evet hos bir durum degil ama tuyler illaki gorunur oluyorlar....bence dert etmenizi gererktirecek bisey yok...ben evliligimin ilk zamanlarinda alirdim..bu aralar pek ugrasamaiyorum sirt ve popo bolgesiyle...ne kadar utansamada esim beni boyle kabullenmek zorunda...sonucta hickimse mukemmel degildir....hele cok buyuk cilt problemleri yasayan insanlara sahit olunca..kendi halime sukrediyorum.....sevgilrer...

ben tüy almaktan bıktım maymuna döndüm yaaa.artık dogallık modaymıs dogallık dıe dıe maymun gıbı oldum:)

kalça ve basende, sırtta tüylenme gibi şeyler hormon bozukluğuna delalet ediyor olabilir.

ben test yaptırdım.gayet normal cıktı hormonlar.

sadece testlerde ortaya çıkmayabiliyor ,böbrek üstü tümörleri ve başka taramalarda gerekebilir.
tabi genetik kökenli kıllanmada olabilir,salt hormonlardan kaynaklanır diyemeyiz ama genellikle erkek tipi bölgelerdeki kıllanma hormon bozukluğundan kaynaklanır,bazı hormon gruplarının çok düşük seviyelerde salgılanışından bile etkilenecek hassasiyette olabiliyor kıllar...

Ben karınca kremı kullandım ama hıc ıse yaramıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…