• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalça Ve Basende Tüylenme ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi çığlık
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
işte ben başlığımı buldum sonunda..
bende de var kızlar,ama ben kendim ettim,bacaklarının üstünü almaya kalkışırsan işte böyle çoğalır,
o bioderi falan öyle geniş bi alanda kullanmak da işkence,
bi de popomda ve göbeğimde benim de var,makineyle almıştım POPO ARASINDAKİLER ÇOĞALDI VE KALINLAŞTI OFF VE GÖBEĞİMDE DE TEK TÜK SİYAHLAŞTILAR napcamöilla lazer galiba başka yolu yok evlenmeden önce yaptırmak lazım tabi yoksa hiçbi erkek istemez böyle kıl görmek:bbo:
saçlar döküleceğine bunlar dökülseye habire güçleniyolar
bende de prolaktin hormonu yüksek bununda mı etkisi var acaba

işte ben başlığımı buldum sonunda..
bende de var kızlar,ama ben kendim ettim,bacaklarının üstünü almaya kalkışırsan işte böyle çoğalır,
o bioderi falan öyle geniş bi alanda kullanmak da işkence,
bi de popomda ve göbeğimde benim de var,makineyle almıştım POPO ARASINDAKİLER ÇOĞALDI VE KALINLAŞTI OFF VE GÖBEĞİMDE DE TEK TÜK SİYAHLAŞTILAR napcamöilla lazer galiba başka yolu yok evlenmeden önce yaptırmak lazım tabi yoksa hiçbi erkek istemez böyle kıl görmek:bbo:
saçlar döküleceğine bunlar dökülseye habire güçleniyolar
bende de prolaktin hormonu yüksek bununda mı etkisi var acaba

Canım işte ben de ergenlik döneminde bilemedim jiletle aldım bacak üstü vs ve çoğaldı kalınlaştı.Hormonel sorunum da var ama vaktinde böyle bilinçsizce hareket etmeseydim belki böyle olmayacaktı.Aynen canım, ben de saçın dökülmesi gibi vücuttakiler niye dökülmüyo ki diye sorarım kendime :=) evet prolaktin hormonu bozukluğu tüylenme yaparmış ben çok araştırdım. ve kızlar bakın prolaktin hormonu süt salgısı ile ilgilidir, eğer çok yükselir ve tedavisi yapılmazsa kısırlığa yol açıyor, çocuk sahibi olmayı zorlaştırıyor. google.da okuyabilirsiniz. bunu korkutmak için demedim, örneğin aşırı yüksek değilse küçük bir ilaç tedavisi yeterli oluyormuş ama önce bunu tespit etmelisiniz. benim 31,9 çıktı. aşırı yüksek bir değer değil, ama gidin doktora gözükün iyice.

özellikle de adet düzensizliği ve göğüsten süt gelme durumlarınız varsa sakın durmayın. bende bu semptomlar yok, oyüzden fazla korkulacak birşey yok dedi bana doktor. ama tekrar muayene olacağım..aşırı tüylenmeler sadece kozmetik problem değil,sağlık açısından da ele alınması gereken bir meseledir...

melike canım benim prolaktin değeri şimdi hatlarmıyorum amaçok fazla yüksek yaa hatta bunun için beyin mrsifalan çekilmişti ur falan olabilir bundan yükselirdiye,bu şikayetlerde göğüslerden süt gelmesi adet düzensizliği yok allaha şükür bendede.rastlantı eseri öğrendim bende tahlil sonucuyla : ) sanırım stresten etkileniyo bu hormon.
bak derdimiz aynı,keşke zamanında annelerimiz uyarsaydı da o jileti elimize almasaydık.ahh kafam ahh

kesinlikle sevdilay katılıyorum. Evet ben de tesadüf sonuu öğrendim rahatsızlıktan ötürü değil, ama işte eğer ciddi bir sorun yoksa 2türlü hallediliyormuş, 1: ya rutin kontrollerle gidişata bakmak 2:ya da küçük bir ilaç tedavisiyle... Ben endokrinoloji uzmanına gözükeceğim,oranın alanıymış. Bir sonuca ulaşsam da başlasam lazere fff.. hepimize geçmiş olsun..
evet prolaktin hormonu stresten çok çabuke tkileniyormuş,ve tahlillerde yanılma payı oluyormuş, yani o gün bir stresten vs dolayı sonuç yüksek çıkabilirmiş o yüzden rutin kontrol gerekiyor, sabah 8 ile 10 arası aç karnına gidilmeliymiş ve bir gün öncesinde banyo yapılmamalıymış (liflenmek vs )İnsan araştıra araştıra herşeyi öğreniyor (: işte durum böyle..

ben popomda ki tüyleri makinayla alıyorum sarı zaten 2 ay falan almama gerek kalmıo alın bence orası çok hızlı çıkmıyo yani bilmiyorum belki bende öyledir milletin hayatını karartmıyayım şimdi

melikecim ben endokrinoloji bölümünede göründüm prof. baktı tahlillere tekrar bakıldı ilaç falan vermedi çünkü çok yüksek çok ilgilendi benimle rahatlattı beni hatta ne dedi inanırmısın,ben ozaman sivilceler için gidiyordum doktora ve yaptırdığım tahlillerde çıkmıştı,,doktor anneme,,kızını al hocaya götür dedi nazar olmuş kızına ben de öğrencilik zamanlarımda annem götürmüştü beni dedi şaşırdım gerçekten ondan sonra tekrar tahlil yaptırmadım ama sanırım aynı yüksektir yine

melike canım benim prolaktin değeri şimdi hatlarmıyorum amaçok fazla yüksek yaa hatta bunun için beyin mrsifalan çekilmişti ur falan olabilir bundan yükselirdiye,bu şikayetlerde göğüslerden süt gelmesi adet düzensizliği yok allaha şükür bendede.rastlantı eseri öğrendim bende tahlil sonucuyla : ) sanırım stresten etkileniyo bu hormon.
bak derdimiz aynı,keşke zamanında annelerimiz uyarsaydı da o jileti elimize almasaydık.ahh kafam ahh

bişey sorucam sen bütün vücuduna mı jilet yaptın yoksa bikini bölgesi bacaklar falan mı. bi de bişey öğrenmek istiyorum şimdi bu hormon bozukluğun da tüyler nasıl çıkıyo siyah ve kalın mı erkek gibi mi yoksa ince açık renk mi bende de tüy var ama açık renk ve çok ince sarışınım zaten ben yine de doktora gitmem gerekir mi ???

Canım bende de prolaktin hormonu yüksekliği var. sende kaç çıktı bu hormon değeri? ben lazere başlayacaktım ama doktorum bu hormonu düzene sokmadan olmaz netice alamazsın dedi, endokrinoloji bölümüne gitmeliymişim, bir sonraki adetimde endokrinolojiye gideceğim.Sen ne yaptın tedavi oldun mu?bişgilendirir misin...geçmiş olsunyerimseniben

bu arada bende de tüy sorunu var,erngelikten beri uğraşıyorum, bioder capilex şu bu denemdiğim kalmadı, fayda ettiler ama çok çok az. lazerden başka çare kalmadı.şu tedaviyi halledeyim lazere başlayacağım..gerçekten insanın sinirini bozan bir şey, Allah yardımcı olsun..

sağol canım, sana da geçmiş olsun, :teselli: sakın ihmal etme, prolaktin çok önemli. benim prolaktin değerim 170 çıkmıştı. normalin kat kat üstünde. mr çektirdim, hipofizimde 8 mm çapında adenom(ur) çıktı. baya korkulu günler geçirdim. benim göğsümden süt geliyordu, o şekilde şüphelendim, araştırdım ve hastalığımı buldum. sonra olaylar gelişti. o dönem baya korkmuştum. şimdi dostinex adlı ilacı kullanıyorum. prolaktin değerim düştü ama adenomun küçülmesi için yıllarca kullanmam gerek. birkaç ay sonra gene mr çektiricem, umarım küçülmüştür.

bu arada ağda acımıyo mu diye soran arkadaşa cevabım, şaşılacak bi şey ama hiç ama hiç acı hissetmedim., sabır işi sadece :)

Seninki ağır durumdaymış canım yaa:( olsun hiç bir şey çaresiz değil artık,kurtulmuş sayılırsın geçmiş olsun,Allah bir daha vermesin . benim 31,9 çıktı ve semptomları yaşamadım öyle süt falan gelmedi.işte tek derdim tüyler..lazere başlasaydım bi...

ben de lazer düşünüyorum ama ancak okulum bitince yapabilirim, o zamana kadar da böyle idare edicem işte. sen de ihmal etme bir an önce endokrinoloiye git ;)

bişey sorucam sen bütün vücuduna mı jilet yaptın yoksa bikini bölgesi bacaklar falan mı. bi de bişey öğrenmek istiyorum şimdi bu hormon bozukluğun da tüyler nasıl çıkıyo siyah ve kalın mı erkek gibi mi yoksa ince açık renk mi bende de tüy var ama açık renk ve çok ince sarışınım zaten ben yine de doktora gitmem gerekir mi ???

yok canım bütün vücuduma yapmadım ilk o ergenlik dönemine girdiğim dönemde bikini bölgesine yaptım sonra bacak üstüne,arkadaşım orası alınmıyomuş dedi ama yapmıştım bi kere,sonra kasık falan çoğaldı işte çok siyahlaştılar,benim saçlarım kaşlarımda öyle çıkar zaten,ben jiletii vurdukça da çoğaldılar offf,göbeğimde bir iki tane vardı onlarıda elledim
haa bide hormon bozukluğunda tüyler kalın siyah siyah çıkar demişti doktor sakal gibi korkulcak bişey yoktur sanmam :1hug:

arkadaslar sakın bi kadın doğum uzmanına gidip hormon testi yaptırmadan lazer epilasyona başlamayın..ben yüzüm için lazer epilasyon yaptırdım geçen sene we 1 ay sonra çıkmaya başladığında azalmak bi yana arttığını farkettim..daha sonra lazer yaptırdığım yere gidip sorduğumda hormonlarda sorun olabilir test yaptırmamış mıydın dedi we en önemlisi hormonlarda sorun olduğunda lazer yaptırdığın zaman vücudunun tüy olmayan yerlerinde tüy çıkmasına neden olabiliomuş :s ben daha sonra test yaptırdığımda kadınlık hormonu fazla dendi we 3 ay d.kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım we benim cildim çok hassas malesef lazerden soora bide cildim bozuldu sivilce çıktı çok fazla..zorunlu olarak roaccutane kullandım 2 ay ondan sonra düzeldi ama resmen kendimden nefret eder hale geldim...lütfen bilen birilerine danışmadan en önemlisi doktora danışmadan bu tip faaliyete kalkışmayın...

Son düzenleme:
Aaaaaaaaaaaaaaaa killardan nefret ediyorum bende de var bi ben varim saniyodum herkeste varmiş ya çok gicik şeyler ne uzuyo ne kisaliyo offfffffff valla stres oldum killari taktiğim kadar dersleri taksam kafaya profesör olurum ya ne yapmaliyiz çaresini bulan varmi

hayır canım ağdayı yapmadan önce sürüyorsun acıyı azaltıyor bölgeyi uyuşturuyor yani..

Eğer kalça bölgesindeki tüylenme genetik değilse muhakkak hormonel bir sorundan kaynaklanırmış,doktora gözükmenizi tavsiye ederim..

arkadaslar sakın bi kadın doğum uzmanına gidip hormon testi yaptırmadan lazer epilasyona başlamayın..ben yüzüm için lazer epilasyon yaptırdım geçen sene we 1 ay sonra çıkmaya başladığında azalmak bi yana arttığını farkettim..daha sonra lazer yaptırdığım yere gidip sorduğumda hormonlarda sorun olabilir test yaptırmamış mıydın dedi we en önemlisi hormonlarda sorun olduğunda lazer yaptırdığın zaman vücudunun tüy olmayan yerlerinde tüy çıkmasına neden olabiliomuş :s ben daha sonra test yaptırdığımda kadınlık hormonu fazla dendi we 3 ay d.kontrol hapı kullanmak zorunda kaldım we benim cildim çok hassas malesef lazerden soora bide cildim bozuldu sivilce çıktı çok fazla..zorunlu olarak roaccutane kullandım 2 ay ondan sonra düzeldi ama resmen kendimden nefret eder hale geldim...lütfen bilen birilerine danışmadan en önemlisi doktora danışmadan bu tip faaliyete kalkışmayın...

Arkadaşım kullandığın ilaç mı sivilcelenme yaptı?Korktum şimdi..bana da ilaç verecek doktorum sanırımfisfisfis

nefret ediyorum şu kıllardan artık,kolumda,yüzümde,göğüste,göbekte,sırtımda,kalçamda,aklıma daha gelmiyor,Tatilde çok utanıyorum,kıllı kıllı özellikle göbeğim ve sırtım çok rahatsız ediyor,kızlar lazerden memnun kalan varmı?ben bioderi yüzümde kullanıyorum,karınca yumurtasınıda kullandım,gözle görülür bir değişiklik olmadı ne yazıkki

bi benim sanıyodum kıllarla başı dertte olan..
nişanlıyım ve çok üzülüyorum her yerimi makina ile alıyorum popo bikini bölgesi hariçç...
valla evlenince ilk gece agrıyı falan dert etmiyorum kıllı olmak daha canımı acıtıyo,( ruhen)..
offf offfffffffffffffffffffffffffffffffffffff:(:(:(:(

Back