• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalça Ve Basende Tüylenme ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi çığlık
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ben de her yerime jilet kullanmıştım zamanında. Çok fazla çıkıyorlar artık önemsememeye çalışıyorum, insanın morali bozuluyor yoksa. :delphin:

slm kızlar çığlıkk aynı dert bendede var ve 3 ay sonra düğünüm var:(:( lazerın zararlı oldugunu düşünüyorum ağda yaptırmayı düşündüm ama onunla baş edemem düğünden sonra eşimle birlikte amerikaya gidicez orda bununla ugrasmam mumnun degıl gecenlerde bişey denedım tüy sarartıcı kremler var sesu yu tavsıye ederim karısımı hazırlayıp sürüyosun 1 dk ya yakın bekliyosun biraz kasıntı yapıo:D 10 dk sonra yıkıyosun derinin renginde bi acılma oluyo cok az sarımtraklık oluyo ama yıkayınca geciyor. benım kalçamdan başlayıp sırtıma dogru inceliyo tüyler sadece bel ve kalçayı aldırmam mumkun degıl cünkü alınmayan yerler belli olcak kollarıma kadar devam etmem gerekıyo eger yaptırırsamda bununla ugrasmak yerine tuy sasartıcı denedım sonucta aldım tavsiye ederim

slm kızlar çığlıkk aynı dert bendede var ve 3 ay sonra düğünüm var:(:( lazerın zararlı oldugunu düşünüyorum ağda yaptırmayı düşündüm ama onunla baş edemem düğünden sonra eşimle birlikte amerikaya gidicez orda bununla ugrasmam mumnun degıl gecenlerde bişey denedım tüy sarartıcı kremler var sesu yu tavsıye ederim karısımı hazırlayıp sürüyosun 1 dk ya yakın bekliyosun biraz kasıntı yapıo:D 10 dk sonra yıkıyosun derinin renginde bi acılma oluyo cok az sarımtraklık oluyo ama yıkayınca geciyor. benım kalçamdan başlayıp sırtıma dogru inceliyo tüyler sadece bel ve kalçayı aldırmam mumkun degıl cünkü alınmayan yerler belli olcak kollarıma kadar devam etmem gerekıyo eger yaptırırsamda bununla ugrasmak yerine tuy sasartıcı denedım sonucta aldım tavsiye ederim

canım tüy sarartıcıları ben hiç tavsiye etmem daha çok çıkıyor tüyler her tarafa dağılmaya başlıyor tabi her bünyede aynı şeyi gösterecek değil ama çoğunlukta böyle..

olabilir daha bi kere denedim ama görüntü acısından sonuc iyi

olabilir daha bi kere denedim ama görüntü acısından sonuc iyi

tüy sarartıcı tüylerin uzamasına neden oluyor zamanla dipler siyah uçlar sarı olur ve daha itici bir görüntü oluşur bence(daha önce kollarım uygulamıstım bende ordan biliyorum) .ya kızlar çok ciddi boyutlarda bir şey yoksa çok abartmayın bence erkekler yatakta öyle şeylere pek dikkat etmezleryerimsenibenvücudunuz güzelse ve nasıl desem iyi bir partnerseniz gerisini boşverin eşiniz size bayılır merak etmeyin:lepi:ama tabi dediğim gibi çok abartı bir kıllanma yoksa:umursamaz:

Son düzenleme:
yok öle yok büyük bimkıllanma ama ben bıraz takıntılıyımdır bu konuda:kedi: neyse aldırmaklada çözüm olmaz onunla ugrasacak zamanım yok zaten:D en iyisi dediğin gibi böyle kalmak

ben sordum kocaya:D onumu dert edion bendede var bendemı aldırcam dedı kaydirigubbakcemile4

peki enimse nasıl sordun bunu yani çekinmedinmi ben biraz utangacımda senden fikir almak için soruyorum canım:uhm:

peki enimse nasıl sordun bunu yani çekinmedinmi ben biraz utangacımda senden fikir almak için soruyorum canım:uhm:

bende sormadan önce cok teraddütteydım ama nişanlılık evresınde bi çok sey konusuluo yanii benim kolumdada tüylenme var biraz nişan zamanı onu aldırcagımı arkadasa sölerken duymuş:D saçmalama dedı bişi görünmüo onunlamı ugrasıcaksın hep dedı bende ondan güç alark bi gun maıl attım böle böle diye karasız kaldım dedım aldırsam sürekli onla ugrasmam gerkcek aldırmasam sen rahatsız olurmusun bılmıorum dedım sana sormaya karar verdım dedım oda yine aynı seyi dedı ben rahatsız olmam dedi sonucta bendede var senden fazla bendemı aldrıyım dedi:D:D sen yine onları kolundakıler gibi abartmıssındır dedi:D ki kolumda daha fazla var onu aldırcam gelinlikte şık durmaz benım acimdan sorun yok dedı ilerde sende cok rahatsız olursan bi çözüm buluruz dedi oke dedm bende:teytey:

Sormuştum ben de çok sorun değil bir şey yok ki zaten, fakat sen rahatsız oluyorsan al madem dedi. :dance: Amann onla mı uğraşacağım yav. sempatiksalakcinni

kızlar benim sırtımdaki kıllar bana göre rahatsız edici durumdaydı. bana göre diyorum çünkü yazın benimkinden çok daha kötü durumda bi hatunun sırtı tamamen açık vaziyette giyindiğini gördüm:S ben çok takıyorum biliyorum ama nefret ediyorum kıldan.
neyse geleyim işin özüne, sırtımı iğneli epilasyonla aldırdım, çene bölgemi de yaptırıyorum bu arada, kadına güvendiğim için sordum, olur dedi, hatta çok çabuk bitiyo sırt bölgesindeki kıllar dedi. yalnızca bir seans yaptırdım, daha sonra iki kez çıkan tek tük kılları aldı, 1 aydan fazla oldu, hem çok geç çıkıyo hem de gerçekten baya etki etmiş gibi. iyi bir yer bulursanız şiddetle tavsiye ederim.
fakat şunu da söyliyim, benim ağrı eşiğim gerçekten yüksektir, iğneli, lazer millet yerinden zıplarken ben çok bişi hissetmem ama sırt bölgesi için dayanmak gerçekten zor.

Son düzenleme:
Mrb, makattaki tuyleri jiletle aliyodum 6 aydir.su an garkettim etrafinda siyak tuy koklrri ortaya cikti ve popoma dokundugumda ara ara sert kucuk tuylrri hissediyorum. Burdaki kucuk tuyler jilet yuzunden uyarilmis ve sertlesmis olabilir mi? Cok can sıkıcı gercekten. Adetim de sancili oluyo bi hafta falan gecikiyo en fazla. Hormanal mi diye de dusunuyorum.
Bi de onceden cildim beyqzdi simdi koyulasti, insanin cildi tuylwnme yuzunden koyulasir mi yawAyriyeten bu tuylerden nasil kurtulurumbi fikri olan var mi?

Ayni sorun bendede var ve bende neyapcagimi bilmiyorum aksine agda yaptim bi kac kere ama cok zorlandim sonra mecburen permatik kullandm ve git gide daha kotu oldu son care sanirim lazer epilasyon

Back