• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalça Ve Basende Tüylenme ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi çığlık
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Arkadaslar,kollarim icin lazer e gittim,lazer yaptirdim kollarimin alt bolumunde olmasina ragmen ust bolumunde yoktu neyse doktor yapalim dedi yaptik ve olmayan tuylerde bi artis oldu ki halen basacikamiyorum inceyse hic ugrasmayin derim.Ben ugrastim vce ince olanlarda etkilenip uzamaya basladilar halen lazer yaptiriyorum ama umudum yok artik bitecek diye..Ben de mi su karinca yagindan kullansam ise yariyor mu gercekten

üzülerek söylüyorum kiii ben de vaarrr Kötü Kazen

Tüy dökucu krem kullanmayı dusunuyorum ben.. Cunku oraya baska bir sey olmaz gibime geliyor.. Hele agdaa.. hiiçç yapamam sanırımmm orayaa...

bende de var ama ha tüy dökücü kullanmşsın ha jilet die düşünyrm ben sonçta kökünden almıyo daha da gürleşir bence

peki epilatörle alsak:lepi:

acıtır bee ağdayla şak şuk bir anda gidiyo da epilatör on saat rınrınrın olurmukiCADIARZU

yok yahu o kadar acımıo ben denedim birasında ama azaltmıo o kötü işte Kıyamıom ağdayla cart cart denersem de soğuk ağda bantı denerim herhalde Ama rınrın demişin yaaaa süpersin güldüm:1hug:

hangi birini alcan eldivenle sizin popolar küçücük galiba :)

kızlar ben salak gibi ağdayla aldım arttılar ama çamsakızı ile almıştım...şimdi başım adert oldu göbeğimide sarartıcı sesu ile sarartmıştım onlarda aldıuu başını uzadı daha beter oldu....
evet bende aranızdayım sanırım..ama benim popomda öle bariz bir kıllanma yok hatta hiç yok:)))
ama göbeğim berbat oldu...tüüü bana emi bidaha sarartıcı sürmicem..ders olsun bana..sirle alın tavsiye derim ama karınca yağıda sürün ben de sürcem..

hem aldım arttılar demişsin hem de hiç yok demişsin bu nasıl iş anlamadım (:

hem aldım arttılar demişsin hem de hiç yok demişsin bu nasıl iş anlamadım (:

ya canım almıştım çamsakızıyla artmışlardı..böle gözle görülür şekilde ama zamanla azaldımı anlamadım..şimdi yok gibi hatta bacaklarımın arkasıda öle yok gibi sadece ön taraflarda var sanırım kullandığım horman ilaçlarının etkisiyle olna bir dökülme..onlar kıl dökmek içinde veriliyor ya...

Aaa, bende de prolaktin hormonu bozukluğu var ,senin hangi hormon?ve ne ilacı kullanmıştın söylemen mümkün mü?buarada geçmiş olsun..

BNM DE AYNI KIZLAR NEFRET EDİOM ŞU TÜYLERDEN ŞÖLE BELİMDEN Bİ TÜY KOPARTTIM 1 SANTİMİ Bİ KAÇ MİLİM GEÇİYO SİYAH AMA İNCE ÇOK UZUN Bİ KILMI YOKSA BN KAFAMA TAKIYOM DİE BANA MI ÖLE GELİO ANLAMIYORUM HERKES BURDA BNDE TÜYLÜYÜM DİO SİZDEN DAHA ÇOK DİYEN BİLE VAR Bİ TES YAPALIM BN BELİMDEN Bİ TÜY KOPARTTIM BENİM KİSİ KADAR UZUN OLAN VARMI ACEP senağlamasenağlamasenağlama CVP BEKLİOM KIZLAR AY ŞU TÜYLERLE Bİ BARIŞIK OLAMADIM GİTTİ

Son düzenleme:
ben de tam bir kıl yumağıyım :( vücudumun hemen hemen her yeri kıllar kaplı diyebilirim. (popo, bel, göbek vs). gerçekten bunalıma girdim, sırf bu yüzden oturup ağladığım bile oluyor. kendimden nefret eder hale geldim artık. nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum. :S
benim baba tarafımda genetik, nerdeyse tüm halalarım, kuzenlerim böyleyiz. benim de prolaktin hormonum yüksek, onun alakası var mı bilmiyorum. diğer hormonlarım normal değerlerde.
benim bu konudaki geçici çözümüm, göbeğimdeki, belimdeki, popomda ulaşabildiğim her yeri geçen hafta sır ağda ile aldım. ve tüysüz bir insan olmanın ne kadar mükemmel bir şey olduğunu gördüm. hep imreniyorum böyle kadınlara, gerçekten çok şanslılar.

ben de tam bir kıl yumağıyım :( vücudumun hemen hemen her yeri kıllar kaplı diyebilirim. (popo, bel, göbek vs). gerçekten bunalıma girdim, sırf bu yüzden oturup ağladığım bile oluyor. kendimden nefret eder hale geldim artık. nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum. :S
benim baba tarafımda genetik, nerdeyse tüm halalarım, kuzenlerim böyleyiz. benim de prolaktin hormonum yüksek, onun alakası var mı bilmiyorum. diğer hormonlarım normal değerlerde.
benim bu konudaki geçici çözümüm, göbeğimdeki, belimdeki, popomda ulaşabildiğim her yeri geçen hafta sır ağda ile aldım. ve tüysüz bir insan olmanın ne kadar mükemmel bir şey olduğunu gördüm. hep imreniyorum böyle kadınlara, gerçekten çok şanslılar.

zor olmuo mu bacım acımıo mu

türk kadınları kılldır efem

Canım bende de prolaktin hormonu yüksekliği var. sende kaç çıktı bu hormon değeri? ben lazere başlayacaktım ama doktorum bu hormonu düzene sokmadan olmaz netice alamazsın dedi, endokrinoloji bölümüne gitmeliymişim, bir sonraki adetimde endokrinolojiye gideceğim.Sen ne yaptın tedavi oldun mu?bişgilendirir misin...geçmiş olsunyerimseniben

bu arada bende de tüy sorunu var,erngelikten beri uğraşıyorum, bioder capilex şu bu denemdiğim kalmadı, fayda ettiler ama çok çok az. lazerden başka çare kalmadı.şu tedaviyi halledeyim lazere başlayacağım..gerçekten insanın sinirini bozan bir şey, Allah yardımcı olsun..

Back