E
EU1
Ziyaretçi
- Konu Sahibi çığlık
-
üzülerek söylüyorum kiii ben de vaarrr Kötü Kazen
Tüy dökucu krem kullanmayı dusunuyorum ben.. Cunku oraya baska bir sey olmaz gibime geliyor.. Hele agdaa.. hiiçç yapamam sanırımmm orayaa...
peki epilatörle alsak:lepi:
acıtır bee ağdayla şak şuk bir anda gidiyo da epilatör on saat rınrınrın olurmukiCADIARZU
hangi birini alcan eldivenle sizin popolar küçücük galiba :)
hem aldım arttılar demişsin hem de hiç yok demişsin bu nasıl iş anlamadım
hiç de küçük değil aslındasırnaşık şey
ben de tam bir kıl yumağıyımvücudumun hemen hemen her yeri kıllar kaplı diyebilirim. (popo, bel, göbek vs). gerçekten bunalıma girdim, sırf bu yüzden oturup ağladığım bile oluyor. kendimden nefret eder hale geldim artık. nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum. :S
benim baba tarafımda genetik, nerdeyse tüm halalarım, kuzenlerim böyleyiz. benim de prolaktin hormonum yüksek, onun alakası var mı bilmiyorum. diğer hormonlarım normal değerlerde.
benim bu konudaki geçici çözümüm, göbeğimdeki, belimdeki, popomda ulaşabildiğim her yeri geçen hafta sır ağda ile aldım. ve tüysüz bir insan olmanın ne kadar mükemmel bir şey olduğunu gördüm. hep imreniyorum böyle kadınlara, gerçekten çok şanslılar.
ben de tam bir kıl yumağıyımvücudumun hemen hemen her yeri kıllar kaplı diyebilirim. (popo, bel, göbek vs). gerçekten bunalıma girdim, sırf bu yüzden oturup ağladığım bile oluyor. kendimden nefret eder hale geldim artık. nasıl bir çözüm bulacağım bilmiyorum. :S
benim baba tarafımda genetik, nerdeyse tüm halalarım, kuzenlerim böyleyiz. benim de prolaktin hormonum yüksek, onun alakası var mı bilmiyorum. diğer hormonlarım normal değerlerde.
benim bu konudaki geçici çözümüm, göbeğimdeki, belimdeki, popomda ulaşabildiğim her yeri geçen hafta sır ağda ile aldım. ve tüysüz bir insan olmanın ne kadar mükemmel bir şey olduğunu gördüm. hep imreniyorum böyle kadınlara, gerçekten çok şanslılar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?