Kalça Ve Basende Tüylenme ?

• Konu Sahibi Konu Sahibi çığlık
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ç

çığlık

Ziyaretçi
mrb arkadaşlar .bu siteyi lazer epilasyon hakkında araştırma yaparken buldum .benim sorunum şu;benim basen,kalça (kısacası popoda)tüylenme var . bu tüylenme normal bi insandakinden fazla ancak artış yok .yani senelerdir aynı şekilde bi artış yada azalma yok .doktoro gittim hormon testi yaptırdım herşey normal çıktı...benim gibi olan birini duydunuzmu hiç ,benim etrafımdaki insanlarda (ailemde dahil ) hiç böyle bi durum yok .ve bu bölgeye lazer epilasyon yaptırılırmı ve hiç yaptıranı biliyomusunuz.ben yaptırmayı düşünüyorum ama ya sonra artarsa diye korkuyorum ama bu şeklide evlenmek bile istemiyorum .ben kendimden iğrenirken bi başkası nasıl iğrenmez .ooofff işte .canınızı sıktıysam özür ...cvblarınız için şimdiden tşk...

bence lazer epilasyona git ve görüş. yani yaptırman gerekmiyorki fikir alırsın doktordan. artış olacagını sanmıyorum ama azalma yani bitme inceyse tüyler çooookkk uzun seans sürebilir. çünkü lazer çok kalın tüylere etkili inceleri çok uzun seanslar sonra sonuç veriyor. benim bi erkek arkadaşım kollarına ve sırtına gitmişti 1 seans yaptırdı 4 ay kıl çıkmadı :) ama ben karın bölgeme yaklasık 6 seans gittim çok az etkisini gördüm. bu arada yengemde de var benim tüy kalcasında. sir agdayla alıyor.

cnm lazer sadece kalın tüy köklerini(siyahları) görür.
popo/kalçandakiler de koltukaltı gibi kaln değil,incedir. oraya sir yaptırmakdan başka care yok...sir sonrada bioderm-yada karınca yagı sür... evlenene kadar en azından azaltırsın.

ayşegul ve niobem cvblarınız için tşk.niobem haklısın lazer kalın tüy köklerini görüyoda benim ki ne kalın ne ince .zaten ince olsa umursamıyacamda .biraz kalına doğru bi yapısı var ama kalında diyemem ...sanırım benim gibi bi probleme sahip çok az kişi var.ooff ya bazen nefret ediyorum kendimden.yinede bu konu hakkında bilgisi olan arkadaşlar beni bilgilendirirse sevinirim.

canım aynı sorundan bende muzdaribim. lazer için görüştüm ama görmz dedi doktor. bende sir ağda yaptırmaya bşladım.:sm_confused: ama simdi mutluyum. yani tüyler dahada inceldi seyreldi falan.. bide avonun tüy azaltıcı kremini sürüyom ağdadan sonra. hatta karınca yumurtasına başlasam mı diye düşünüyorum.istersen sende dene..:dance:

iki arkadaşım, karınca yumurtası yağı ile çok iyi sonuçlar aldılar.
ağda yaptırdıktan sonra, 3-4 gün masaj yapıyorsunuz sadece,
bir deneyin isterseniz. aktarlarda var, 15 ytl falan,
inşallah memnun kalırsınız,

tatlim en iyisi doktora gorunceksin
yada lazerle yada igneli epilasyonla tamamen aldiricaksin yüzde yüz sonuc yerimseniben

benim de aynı şekilde kalça-bel-karın tümden sıkıntı verici.. belime ağda yapıyorum ama batıklar yüzünden git gide lekelenmeler olmaya başladı. bu yaz lazer epilasyona ben de başlamak istiyorum.. o kadar sinir bozucu bir durum ki sanırım çekmeyen anlamaz

yalnız değilsiniz kızlar bende sizdenim belkie daha fazlası olabilirim ağda bana deri soyma işlemi gibi geliyo öyle çok ki (
ben sir ağdaya başlıcam bu emla kremi almamın nedenide bu zaten gerçi koca popoya kaç kutu krem gider bilmiyorum

benimkiler sarı sarı dikkate almıyom ama bel kısmım biraz siyah gibi sir ağdamı yaptırsam acaba

agdayla bir iki kere al şekerim çıkmazlar mrk etme. doktor bana da hormon bozuklugu yok demişti. bi de karınca yumurtası yagı kullanırsan kısa surede senı rahatsız etmekten vazgecerler.

canım benim kendinden nefret etme çünkü yalnız değilsin emin ol.....:1no2:

bencede yalnız degılsın ama benımkıler sarı tuyler sıyah olsaydı kesın lazere gıderdım aslında pekte rahatsız degılım :) dugunden önce bıkere aldırmayı dusunuorum

çok hoşsun pufidik ama sana şöle deyim git bir sağlık ocağını emla yı yazdır sonra eczaneden al para verme yani ben öle yapıyordum daha iyi olur tatlım bende de bel ve popo problem lazerde kızlar ben biraz çekingenim hadi bel neysede ya popo nasıl açılır ya yada ben mi böle düşünüyorum sırnaşık şeysırnaşık şey

yok ben de öyle düşünüyorum merak etme :) yazın bel ve karın için lazere başlamayı düşünüyorum ama açıkçası kalçalar için düşünemiyorum bile.. beni çok rahatsız ediyo olsa da cesaret edebilir miyim bilmiyorum üffff bıktım heryerimden ya

:hooray:
ben yüzüm için lazere gittim bi süre sonra tekrar çıkmaya başladılar
bu yüzden sir ağdayla alıp karınca yumurtası yağı sürcem

bu arada emla nın tek kutusu yetme bende 2 minik tüp var ama annemin karnesine de yazdırcam :sm_cool:

canım yaa popoyu kuaföredemi aldırıyosun şey olmuyomu tuhaf olmuyomu hani herkesin orasında yoktur ya ayıplarla diye utanıyorum

arkadaşlar batıklar için tuzlu suya limon sıkıp ovarak sürün ve yıkayın ama kıllar yokken yapın yani kılları alınca sürün

üzülerek söylüyorum kiii ben de vaarrr Kötü Kazen

Tüy dökucu krem kullanmayı dusunuyorum ben.. Cunku oraya baska bir sey olmaz gibime geliyor.. Hele agdaa.. hiiçç yapamam sanırımmm orayaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…