Çocuk Hastalıkları Kalça açısı darlığı

Bebek Hastalıkları, diş çıkarma, bebeklerde kusma, bebeklerde ishal, bebeklerde uyku düzensizliği

kasabakizii

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Temmuz 2018
220
127
33
32
Merhaba anneler.. kızımın 1.ayında kalça açısı sağ 58, sol 62 çıktı. 2.ayında da bir farklılık olmadı değerlerde. Doktorumuz kalça çıkığı yok fakat kalça açısı darlığı var dedi. fresya yastık önerdi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Varsa nasıl bir tedavi süreci yararlı oldu?

Merhaba anneler.. kızımın 1.ayında kalça açısı sağ 58, sol 62 çıktı. 2.ayında da bir farklılık olmadı değerlerde. Doktorumuz kalça çıkığı yok fakat kalça açısı darlığı var dedi. fresya yastık önerdi. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Varsa nasıl bir tedavi süreci yararlı oldu?
Gecmis olsun kizimda da ayni sekildeydi acilari 1 ay boyunca iki bez bagladik ust uste yada bezin ustune bide kucuk ter havlusu koyduk bacaklari ayri durdu sonra gtttmzde duzelmisdi doktorumuz bu sekilde gecmesze ortpedik bir bacaklarni ayri ttcak apartla duzeltiriz dedi ama gerek kalmayacagini cunku erken donemde fark edldigi icin cok cabuk iylesecegini soylemsdi sukur grekde kalmadi gecmis olsun

sana da çok geçmiş olsun canım. benim bebeğim 2 aylık. normalde 60 ve üzeri bi rakam olması gerekirmiş ama bizim 58. bazı doktorlar çift bez havlu iş görür diyor. bir kısımda fresya yastık kullanın diyor. o yastığı takınca çocuğa ağlayasım geliyor. çok bir durum Allah beterinden korusun.

sana da çok geçmiş olsun canım. benim bebeğim 2 aylık. normalde 60 ve üzeri bi rakam olması gerekirmiş ama bizim 58. bazı doktorlar çift bez havlu iş görür diyor. bir kısımda fresya yastık kullanın diyor. o yastığı takınca çocuğa ağlayasım geliyor. çok bir durum Allah beterinden korusun.
Merhaba şuan son durum nedir
Bende ortez kullanıyorum kızım 4,5 aylık

Merhaba şuan son durum nedir
Bende ortez kullanıyorum kızım 4,5 aylık

Merhabalar kusura bakmayın uzun zamandır girmemiştim foruma. 3.ayında değerler normal çıktı, radyoloji doktoru değerler normal fakat görünüste problem var demişti. çocuk doktoruna gittik tekrar durumu anlattı. doktor, durumun normal olduğunu önemli olan ultrasondaki matematiksel veri dedi. şu an kızım 2 yaşında şükür bir problemi yok.

Back