Annem beyin kanaması geçirdi, aklımı yitireceğim...

çok geçmiş olsun canım Allah acil şifalar versin.
hastalık hakkına bir bilgim yok malesef

canım benim babam 2008 de beyin kanaması geçirdi 48 gün yoğun bakımda kaldı çıktığında yürüyemiyordu eli ayağı tutmuyordu yemeğini biz yediriyorduk konuşamıyordu 1 yıl boyunca hep bol miktarda sıvı taze meyve suyu içti ve her saat başı yürüttük 3 kişi yürütüyorduk 2 kişi koluna giriyordu 1 kişi ayaklarına adım attırıyordu ama ve tuvalet ihtiyacını gideremiyordu 1 yılın sonunda yürümeye başladı sonra ihtiyaçlarını kendisi gidermeye başladı önce yavaş hareket etti ama sonra düzeldi ümitsizliğe kapılma zor bi süreç ama senin anneni durumu çok daha iyi sabır lazım iyileşir merak etme..

merhaba kızlar. Yaklaşık 50-55 gün önce annem beyin kanaması geçirdi ama bilinci hep açıktı. 1 saat içerisinde müdahale edildi. Körlük ya da felç gelişmedi ama hastanedeki ilk hafta menenjit oldu, ona da hemen müdahale edildi hastane ortamında(başlangıç seviyesindeyken)... şuan biraz güç kaybı var ve sağ kolu tutmuyor bu da beyinde tıkanan bi damardan dolayıymış ama doktor iyileşme beklediğini sadece biraz zaman gerektiğini söyledi. Kanamanın nedeni yüksek tansiyon. 1 ay kadar yoğun bakımda kaldık ve bu süreçte sonda takılıydı annemde şimdi sondasız idrar atamıyor. Kafası biraz karışıyor onun dışında iyi durumdayız. Fakat ben hergün ağlıyorum, dua ediyorum ama içim hiç ferahlamıyor. 1 buçuk aydır kendimde değilim. Anneme birşey olursa kız kardeşimi toparlayamam, ben evliyim o bekar.. babasız büyüdük. Annem düzelir mi? Bu günler geçer mi? Hiçbir destekçim Yok, kendimi yapayalnız hissediyorum. Benzer durumlar atlatan arkadaşlar var mı? Nolur yardım edin. Sürekli kalp çarpıntım başladı bu olaydan sonra ve sürekli içim sıkılıyor. Hayattan zevk almıyorum korkuyorum... yorumlarınız çok önemli..
Allah yardımcınız olsun . Anneniz düzelecek toparlayacak inşallah . Hem zor günler geçmiş çok daha kötüsü olabilirdi şükretmek lazım . Doktor da iyileşme bekliyorum demiş , ciddi bir şey atlatmışsınız ama geçmiş . İnşallah en kısa zamanda toparlar .

Çok geçmiş olsun. İnşallah anneniz sağlığına kavuşur. Dayımın eşi 2 kez beyin kanaması geçirdi birkaç yıl arayla. Dayım vefat etti. Yengem yaşıyor. Maşallah sağlığıda yerinde. Bazen hafızayla ilgili sorun yaşıyor haliyle 2 kez geçirince. Ölüm hastalığa, sağlığa, gençliğe, yaşlılığa bakmıyor. Umudunuzu yitirmeyin. Annenize acil şifalar diliyorum.

Benim de babamın başına benzer bi durum geldi 1 ay tedavi sonra evden ilaçlarla ve dr ların dediğine harfiyen uyarak atlattı. Şimdi çok iyi maşallah. Hatta spor falan yapıyor tansiyonunu yükseltecek herşeyden uzak duruyor. Ağlama arkadaşım herşey düzelir. Rabbim hepimizi ara ara sınıyor. Allah annene tüm annelere babalara sevdiklerimize ömür versin. Kaybetmiş olanlara sabır versin unutturacak acı vermesin.

merhaba kızlar. Yaklaşık 50-55 gün önce annem beyin kanaması geçirdi ama bilinci hep açıktı. 1 saat içerisinde müdahale edildi. Körlük ya da felç gelişmedi ama hastanedeki ilk hafta menenjit oldu, ona da hemen müdahale edildi hastane ortamında(başlangıç seviyesindeyken)... şuan biraz güç kaybı var ve sağ kolu tutmuyor bu da beyinde tıkanan bi damardan dolayıymış ama doktor iyileşme beklediğini sadece biraz zaman gerektiğini söyledi. Kanamanın nedeni yüksek tansiyon. 1 ay kadar yoğun bakımda kaldık ve bu süreçte sonda takılıydı annemde şimdi sondasız idrar atamıyor. Kafası biraz karışıyor onun dışında iyi durumdayız. Fakat ben hergün ağlıyorum, dua ediyorum ama içim hiç ferahlamıyor. 1 buçuk aydır kendimde değilim. Anneme birşey olursa kız kardeşimi toparlayamam, ben evliyim o bekar.. babasız büyüdük. Annem düzelir mi? Bu günler geçer mi? Hiçbir destekçim Yok, kendimi yapayalnız hissediyorum. Benzer durumlar atlatan arkadaşlar var mı? Nolur yardım edin. Sürekli kalp çarpıntım başladı bu olaydan sonra ve sürekli içim sıkılıyor. Hayattan zevk almıyorum korkuyorum... yorumlarınız çok önemli..
Çok geçmiş olsun. Allah annenİzi size bağışlasın, acil şifalar diliyorum.

Ne zaman olmuştu sizinki? Gerçekten düzeliyor mu zamanla? Allahım içimdeki acıyı alsın çok canım yanıyor. Ağlayarak yazıyorum. İnşallah birgün bu yazdıklarımı okurken boşuna kendini yıpratmışım derim. Ne kadar sürede düzeldi babanız? Çok geçmiş olsun size de..
Seni çok iyi anlıyorum. Doktorlar iyi olacak dediyse onlara güvenin. Beyin kanaması geçirip iyileşen, sağlığına kavuşan çok insan var. İnşanlah annenizde onlardan olur.

Allahım yardimciniz olsun,kuzum aslinda soyle dusunmeliyiz benimde bir annem var yanimda babam vefat etti biz kucukken nasil hastaliklar geciriyorsak onlarda bize uzuluyorsa bizde de tersi yaslandilar olabiliyor boyle rahatsizliklar hem erken mudahele.edilmiş doktorda kotu konusmamis bizde korkuyoruz birsey olur diye ama serin kanli olmak lazim kendinize de yardimci olun Allahtan guc kuvvet isteyin sifa vermesini isteyin dua edin Allaha siginin kalbiniz cok ferahlar tevekkul edin insanlar komalardan cikiyor kanser atlatiyor guclu durun kardesinizede yansitmayin cok etkilenir sizin rahat olmaniz onada yansir

canım benim babam 2008 de beyin kanaması geçirdi 48 gün yoğun bakımda kaldı çıktığında yürüyemiyordu eli ayağı tutmuyordu yemeğini biz yediriyorduk konuşamıyordu 1 yıl boyunca hep bol miktarda sıvı taze meyve suyu içti ve her saat başı yürüttük 3 kişi yürütüyorduk 2 kişi koluna giriyordu 1 kişi ayaklarına adım attırıyordu ama ve tuvalet ihtiyacını gideremiyordu 1 yılın sonunda yürümeye başladı sonra ihtiyaçlarını kendisi gidermeye başladı önce yavaş hareket etti ama sonra düzeldi ümitsizliğe kapılma zor bi süreç ama senin anneni durumu çok daha iyi sabır lazım iyileşir merak etme..

Size de çok geçmiş olsun. Herkes böyle diyor ama ben bi daha hiç eskisi gibi olamayız sanıyorum. Bi anı bi anını tutmuyor. Allah yardımcımız olsun.

Öyle canım. Eşim de işi için yurt dışına gitmek zorunda kaldı. Teyzem annemi böyle bırakıp tatile gitti. Yapayalnız kaldım. Korkuyorum. Kardeşimden daha güçsüzüm. Allah'a sığınıyorum.
Canim ben sana sastim kaldim.
Kendini toparla lutfen.
Ha bunu neden soyluyorum? Belli bir yasta damar tikanikligi nedenli inme cok sık goruluyor. Hastanin ek hastaligi ya da cok cok ileri yasi olmadigi surece hafif kol bacak gucsuzlukleriyle atlatiyorlar. Annenin aklinin gidip gelmesi su an cok normal. Ve duzelecek.
Inan boyle bir suru hasta goruyoruz ve hepsi gayet guzel de iyilesiyor.
Kendini harap etme.
1 yila kalmaz kolundaki gucsuzluk de gececek. Tipta 2 kere 2 belki her zaman 4 degildir ama genel hastaligin seyri bu sekildedir.

İdrar sorunları vs geçiyor

Babaannem 86 yaşında beyin kanaması geçirdi

Sonra iyileşti 90 yaşında vefat etti

İdrarı da başta bilmiyordu hatta bezi dolduğu halde ben yapmadım vs diyordu sonra düzeldi bezsiz vs yaşadı kalan süreyi

Canim benim.Insallah en kısa zamanda iyilesir.Yasi kaç bilmiyorum ama bu hastalıktan sonra çok iyi bakılması lazim.Insallah iyilesicektir..

X