Annem beyin kanaması geçirdi, aklımı yitireceğim...

Ya canın benın bısey olsaydı sındıye kadar 10 defa olurdu atlatmıssınız bak, uzulme kendını tparla sen guc ver annen de tparlansın Allah sıfalar versın neler neler duzelıyor annnen mı duzelmeyecek duzelır evvelAllah

İdrar sorunları vs geçiyor

Babaannem 86 yaşında beyin kanaması geçirdi

Sonra iyileşti 90 yaşında vefat etti

İdrarı da başta bilmiyordu hatta bezi dolduğu halde ben yapmadım vs diyordu sonra düzeldi bezsiz vs yaşadı kalan süreyi

Basın sağ olsun neden vefat etti?

Canim ben sana sastim kaldim.
Kendini toparla lutfen.
Ha bunu neden soyluyorum? Belli bir yasta damar tikanikligi nedenli inme cok sık goruluyor. Hastanin ek hastaligi ya da cok cok ileri yasi olmadigi surece hafif kol bacak gucsuzlukleriyle atlatiyorlar. Annenin aklinin gidip gelmesi su an cok normal. Ve duzelecek.
Inan boyle bir suru hasta goruyoruz ve hepsi gayet guzel de iyilesiyor.
Kendini harap etme.
1 yila kalmaz kolundaki gucsuzluk de gececek. Tipta 2 kere 2 belki her zaman 4 degildir ama genel hastaligin seyri bu sekildedir.

Biz bu seneye kadar hiçbir sağlık sorunu görmedik annemle ilgili. Hastane işimiz bile olmazdı. Annem de çok sağlıklıydı ailesi de... erken ölüm hastalık gibi seyler geniş ailemizde hiç olmadı.. anneannemin kardeşleri bile çok diri ve sağlıklılar. Daha önce hiçbir tecrübemiz olmadığı için böyle hissediyorum....

Saol

Yaşlılıktan, 90 olmuştu yaşı

Hatta doktorlar teyze nasıl yaşıyor iç organları vs çok yıpranmış derdi

Kalp ile ilgili bir sıkıntı yaşadı yani beyin kanaması ile bağlantılı değildi

Anladım canım sağ ol yorumun için basın sağ olsun teşekkür ederim

Allah yardım etsin çok üzüldüm :KK43:
İşlahhan en kısa zamanda eski haline döner.. çokk çok geçmiş olsun siz de kendinizi üzmeyin umudunuzu kaybetmeyin. Panik atak olursunuz üzüntüden sakin kalmaya çalışın..

merhaba kızlar. Yaklaşık 50-55 gün önce annem beyin kanaması geçirdi ama bilinci hep açıktı. 1 saat içerisinde müdahale edildi. Körlük ya da felç gelişmedi ama hastanedeki ilk hafta menenjit oldu, ona da hemen müdahale edildi hastane ortamında(başlangıç seviyesindeyken)... şuan biraz güç kaybı var ve sağ kolu tutmuyor bu da beyinde tıkanan bi damardan dolayıymış ama doktor iyileşme beklediğini sadece biraz zaman gerektiğini söyledi. Kanamanın nedeni yüksek tansiyon. 1 ay kadar yoğun bakımda kaldık ve bu süreçte sonda takılıydı annemde şimdi sondasız idrar atamıyor. Kafası biraz karışıyor onun dışında iyi durumdayız. Fakat ben hergün ağlıyorum, dua ediyorum ama içim hiç ferahlamıyor. 1 buçuk aydır kendimde değilim. Anneme birşey olursa kız kardeşimi toparlayamam, ben evliyim o bekar.. babasız büyüdük. Annem düzelir mi? Bu günler geçer mi? Hiçbir destekçim Yok, kendimi yapayalnız hissediyorum. Benzer durumlar atlatan arkadaşlar var mı? Nolur yardım edin. Sürekli kalp çarpıntım başladı bu olaydan sonra ve sürekli içim sıkılıyor. Hayattan zevk almıyorum korkuyorum... yorumlarınız çok önemli..

Allah acil şifasını versin, sizi ona, onu size bağışlasın.

X