• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbimin sesi aklimin sesine karisti

violetworld

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2017
356
235
103
35
Ben bir konu acmistim, iş yerimdeki bir cocukla ilgili. Kendisi cok iyi, harika birisi, beni cok seviyor ancak ailesi ben bosandim ve 3 yaş buyugum diye katiyyen istemiyor. Cocuk bu aralar beni rahatsiz etmemek sartiyla kendine zulum ediyor, eve az-az gidiyor, yemiyor icmiyor uyumuyor, ailesine ne kadar kararli oldugunu gostermek icin. Bunuda arkadaslarindan duyuyorum, zombi gibi gezdiginide goruyorum.

Simdi ikinci bir mesele cikti. Eski erkek arkadasim... 2 yil once ayrildik, ondan sonra birkac kez yeniden barismak istedigini soyledi ben istemedim ama simdi daha israrla yeniden baslamak istedigini soyluyor ve aslinda bende istiyorum cunku degistigini, olgunlastigini goruyorum ve sans vermek istiyorum. En azindan denemeye deger düşünüyorum.

Bunu is yerimdeki cocuga soyledim, ben yoluma devam edecegim sende et diye. Ailene karsi cikip evlensek bile mutlu olamayacagimizi soyledim. Ama cocuk "ben bu haksizliga dayanamiyorum, seni cok seviyorum ve kati addimlar atacagim soyluyor". Gercekten cocuga haksizlik cunku, ailesi yuzunden sevdigi kizla sansi bile olamiyor, bende ailesi yuzunden engel oluyorum. Bu cocuk mukemmel karaktere, insaniyete sahip yani nasil soylesem o kadar harika birisi ki. Ben en guzel seyleri bu kisa zamanda ondan ogrendim.:KK200:

Eski erkek arkadasima bana biraz vakit ver, kafam karisik dedim, tamam dedi ama oda aile sorunu yasamayacagim, mutlu olabilecegim birisi. Ben simdi ne yapayim? :(

İkisi de olmaz.
Eski erkek arkadaşınızla denenmişi denemeye gerek yok.
Aslında değişmedi de zaten sadece kendini daha iyi saklamayı öğrendi.
Diğer çocukta sizin için fazla fedakarlık yapıyor, bu kadar kahramanlık karşısında beklentisi büyük olur, hayal kırıklığı olursa burnunuzdan getirir.
Ki zaten aile hayır diyorsa çok kurcalamamak lazım.
Ama en önemlisi siz ne istediğinizi bilmiyor buraya soruyorsunuz.
Aklınızda veya kalbinizde net bir karar Yok.
Hangisi seçseniz ilk yaşadığınız kötü şeyde pişman olacaksınız.
Sırf hayatınızda biri olsun diye olmasın.
İkisine de şimdilik bir ilişkşye hazır olmadığınızı söyleyin.

Onceki konunu biliyorum. Kendini derbeden eden cocukla bu iş olmaz. Cunku ailesi senin yakani birakmaz. Cocuk iyi olsa ne olacak.

Eski erkek arkadasinla da olmaz. Denenmişi deneme tekrar. Hem degistigini iki kelamla anlayamazsin.

Bence ikisine de resti cek.

ben de arkadaşlara katılıyorum
hiç kafanızı bunlarla yormayın ve önünüze bakın
hele ki aile istemiyorsanbir ömür çekersin başta sen benim mutlu olma sebebimsin kimse karışamaz der

sonra anne bu bir yerden doldurur mutsuz olursun

diğerini de zaten yürüse bitirmezdin

Gozuktu mu o yorumu? :KK70: Canim ben konuyu yanlis okumusum 3yas buyugum yaziyor ya ne hikmetse 3 yasinda oglum var gibi okumusum o yuzden tekrar okuyunca duzenledim. Körlük başa bela :KK70:

alemsin ya ben de konuya bakıyorum kadının çocuğumu varmış boşanmışmı diye ibareler arıyodum:))

Aslında değişmedi de zaten sadece kendini daha iyi saklamayı öğrendi.
Diğer çocukta sizin için fazla fedakarlık yapıyor, bu kadar kahramanlık karşısında beklentisi büyük olur, hayal kırıklığı olursa burnunuzdan getirir.

Olabilir, belki kendini daha iyi sakliyordur... Ama o kadar iyi sakliyor ki, eger oyleyse :olamaz:

Ama diger cocuk yok ogle degiiil, acayip anlayisli sabirli, yani kafasina silah dayasan bile "oyle yapmak istememistir, mutlaka bir sebebi var" der, acayip harika anlayisli cocuk:110:

Bende okudum :KK53: Haha cocugum yok :KK48:

birde 5 yil once ayrildim, neredeyse 6 yil olacak. Bende zaten kimse olmadan rahat yasamak istiyorum ama dogrumu yanlismi, ne yapsam dogru olur bilemiyorum. Dusunecegim yinede:KK64:
Senin okuman en kotuymus bacim iste :D allahim yuzume yuzume vuruldu yorumum :) kalbinin sesini dinle, ama o ailesi onay vermeyen kisiyle birliktelik olmaz. Digeriyle zaten 1kere denemissin olmamis. Simdi degisti diyorsun ama degismes. Insan 7sinde neyse 70de de odur.

Aile onay vermiyorsa çok riskli. Simdi kendini parcaliyor filan ama evlenince ayni devam etmeyecek. Eğer ailesi evlenince de tutumunu degistirmezse ozaman goreceksin anne, baba sonucta gorusmemek veya aradaki darginlik, huzursuzluk adaminda zoruna gitmeye baslayacak biyerden sonra ve sizin evliliginize yansiyacak bu durum. Simdi ailesinin engel oluyor olmasi ters tepip daha cok diretmesine sebeb oluyor ama hep öyle gitmez.
Birsey yapacak olan ergen gibi uyumamak, yemek yememek gibi hareketler yapmaz. Ailesinin onayini istiyor. Istesin kötü birsey degil ama sıkıntı yasayabilirsiniz. Benim esim benimle evlenirken kimseye fikrini sormadi, ister misiniz diye. Evlenecegiz dedi nikah gunu alindi.

Genc cocugun ailesi engel ise olmaz diyelim evlendiniz surekli basiniza kalkilacak bunu goz ardi etmeyin.Sonra birbirinize saracaksiniz.Uygun bir dille ailenin rizasi yok ben istemiyorum yoluna bak de.
Eski erkek arkadasina gelince inan degismemistir.Bi arkadas demis ya iyi sakliyordur cok dogru demis.Hakkinizda hayirlisi olsun.Kendi kendinize yetersiniz.Sevgiler...

Back