KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

tatlım süpersin daha ne diyim yani
muy bien...

Tatlım harika gidiyosun.Daha doğrusu harika günü kapatmışsın.Darısı az kalorili bigün geçirmek isteyenlerin başına.Amin =)

Havuçlu kek bütün kalori 6175

Havuçlu kek dilim kalori 385

Kalori listelerine bakarken havuçlu keki görünce aklıma sen geldinn.Çok kaloriliymiş dimi beni bıraksan bir bütün keki yirimmm.Ama sen geçende minik dilim yemiştin dimi?Moral bozmak için değil kulağımıza küpe olsun diye yazdım hee bundan sonra daha dikkatli yiyelim.

Menüüm tamamdir schatzi yazdim hepsinii :)
Kuru inciri nasil yiyon giz sen :) Ben hic sevmiyomm :)

tmm canim schaue ich mir jetzt gleich nach dem frühstück an

Kalbim süpersin hayatım fazla yoruma gerek yok. bugün herkes bi süper zaten

sevgimmm tsk ederim tatlim

tatlım süpersin daha ne diyim yani
muy bien...

gracias guapa

Tatlım harika gidiyosun.Daha doğrusu harika günü kapatmışsın.Darısı az kalorili bigün geçirmek isteyenlerin başına.Amin =)

pembemm saol tatlimm

abowwwwwwwwwww kiz ben havuclu yemedim ki cevizli yemistim, ama havuclu kekin kalorisi bu kadar yüksekse o zaman cevizin daha cok yüksek
vallah ne yalan söyliyim bende bütün bi keki yerim
ama yok bundan sonra en azindan bi süreligine
offffffff cogu seyden vaz gecmek cok zor oluyor yaaa mankenler nasil yapiyor acaba

Canim sen müsli yiyormusun hic ??? Yiyorsan hangisinden yiyorsun ?? :26:

jaaa tatlim ab und zu esse ich müsli.
annem kaufland'dan almis von der kaufland marke K classics oder so Knusperschoko Müsli.
schmeckt echt sehr gut tavsiye ederim. ben ölcülü yiyorum ama canim, zb 3-4 esslöffel müsli mit einem halben glas milch.
burdaki günlüklerde hep nesfit okuyorum, burda satiliyormu acaba , simdiye kadar hic gözüme carpmadi marketlerde:26:

Onlar uzaylılar tarafından dünyaya bırakılan bazı organları eksik yaratıklar bence yoksa bi insanın pataya keke kurabiyeye karsı umursamaz durması imkansız=)

Aynen canim herkes nesfit yiyor :)
Ben birazdan rewe gitcem bi bakim varmi orda :) benim annemde dün aldiden almis mit schokoflocken. cok kalorisi olur diye reweda incelemeye gitcem bende :)

Onlar uzaylılar tarafından dünyaya bırakılan bazı organları eksik yaratıklar bence yoksa bi insanın pataya keke kurabiyeye karsı umursamaz durması imkansız=)

evettt aynen öyleeeeee
cok aciklayaci olmus tarifin aahahahahah
allah iyiligni versin pembem güldürdün beni

Aynen canim herkes nesfit yiyor :)
Ben birazdan rewe gitcem bi bakim varmi orda :) benim annemde dün aldiden almis mit schokoflocken. cok kalorisi olur diye reweda incelemeye gitcem bende :)

bi bak tatlim varsa eger bende gidip alirim reweden
ama dikatli ol kiz vallah marketler cooooooooook kalabalik malum weihnachten zamani
az önce kardesimi kindergartendan almaya gittim bide reweya ugradim o kadar kalabalikki iki saat kasada bekledim

Ayy haklisinnn kiz ben unuttummm :) Simdi hic gidesim kalmadi vallahaa :)) hic sabir yok bende bide cabuk sinirlenirim öyle seylerde :))

Canimm Rewe gittim müsli aldim :) Ismi - Vitalis Knusper Pur weniger Süß ( 30% weniger Zucker)-
icinde 56 % vollkornhaferflocken var uuunnnd OHNE ROSINEN *bääg*

Ögle yemegimde o oldu :)) Yogurtla yedim :)
Simdi fitness beni cagriyo gittiimm :)

tmm tatlim danke fürs bescheid sagen, schmeckt es denn wenigstens?
nesfit yok herhalde burda dimi:26:

canlarimmmm özledim sizi 1 günde hic sormayin vallah misafirler var, hollandadan amcam ve halam geldi o yüzden giremedim nete. simdi odama kactim buraya menülerimi yazmak icin
gelelim dünkü menüye:

Kahvalti

2 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir (fakat cok cok ince kestim yani 1 kk edebilir)
parmagim kadar gouda peynir
1 tatli kasigi kadar recel
3-4 catal yumurta salatasi
sekersiz acik cay

Ara: 2 mandalina ve bir kase müsli (4 yemek kasigi ve yarim bardak süt)

Aksam yemegi

1 kepce sehriye corba
1 tahta kasigi taze fasülye
1 tane kücük biber dolmasi ve 2 kasik yogurt

dün 3-4 kupa (tam hatirlamiyorum) yesil cay ictim ve bol bol su. dün malesef sporumu yapamadim.

Menüün harika canimmm Fazla özletme kendini buralardaa :)

offffffffffffff bugün o kadar cok yedimkiiiiiii yazicam ama yinede bana kizin vurunnnn sacimi basimi yolunnnn

Kahvalti

2 dilim beyaz ekmek
1 kk beyaz peynir
bi kac tane parca domates
yarim dilim gouda peynir
3 zeytin
sekersiz acik cay

Ara: 7-8 catal patates salatasi, 2 mandalina ve 2-3 avuc leblebi
3 dilim kepek ekmeke yesil sogani SIKTIM SIKTIm yedim

daha neler yedim nelerrrrr:
2 dilim revani tatlisi
5-6 tane batirik köftesi

kahvaltida beyaz ekmek yedim cunku dün dayimlarda kaldim malum bizim ev doludu. dayimda beyaz ekmek almis gelmis o yüzden onu yemek zorunda kaldim.
sporumu yapamadim bugün. yarin yine full baslicam diyete bugün böyle olsun dedim

Son düzenleme:

revaniye kadar her şey güzelmiş :))) sıkma canını. insan evinde kalamayınca düzeni bozuluyor. hele de diyet yapıyosan....

Son düzenleme:

revani haric aslinda cok kotu degil biraz karbonhidrat fazla olmus leblebi beyaz ekmek patates salatasi.

Ama onemli olan kaldigin yerden devam etmek cnm cunku kacamak yapip moralimiz bozulup diyeti birakinca hayatimiz kacamakla gecmeye basliyor. Veya cezalandirmak icin ertesi gun az yiyince insan daha cok bikiyor diyetten.

Yani

Kaldigin yerden devam :)

Ben knusprig seylere bayildigim icin bence tadi süpeeer :) Esse es halt immer mit yogurt.
Nesfit bulamadim canim belki kauflandda felan varsa bilemem bizim burda kaufland yok :)

ok tatlim ich kaufe mir das dann auch, wenn die läden wieder geöffnet sind.

Menüün harika canimmm Fazla özletme kendini buralardaa :)

tsk ederim bebegim, tmm özletmicem bundan sonra

revaniye kadar her şey güzelmiş :))) sıkma canını. insan evinde kalamayınca düzeni bozuluyor. hele de diyet yapıyosan....

tsk ederim tatlim evet hemde düzen öyle bi bozuluyor ki, ama bu sabah tartindim ayni kilodayim hic almamisim

tsk ederim tatlim, evet karbonhidrat fazla olmus gercekten, ama kilo almamisim hic ayni kilodayim bugün yine normal düzenime kavustum, birazdan sporumu yapacam

kalbim nasılsın canım bravo sana 88 düşmüşsün bu gidişle hepimizden önce zayıflayacaksın valla :))

canimmmmmmmmmmmmm iyilestin insallah rahatsiz oldugnu söylemistin. evet 88e düstüm cok tsk ederim tatlim hep sizin sayenizdeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…