KalbimEllerinde'nin Diyet Günlüğü

Kiz tabiki biz o mankenlerden güzeliz yinede insan bi imreniyor :)) Dün hele bi kiz vardi kirilcakdi nerdeyseee :) Yinede gelmis spor yapiyor :) dedim kiz yerinde olsam suan tv karsinda oturup cipsleri götürürdüm dedim

tsk ederim tatlim
evett öyle bi hirslaniyorum ki öyle klipleri izleyince
ögle ymegi yerine meyve yiyorum tatlim, yada müsli felan. önceden zor geliyordu ama simdi alistim artik aksama anca acikiyorum. aksam dedigim saat 5-6 arasi gibi

Kahvalti

2,5 dilim kepek ekmek
2 kk beyaz peynir
parmagim kadar gouda peynir
1 haslanmis yumurta
1 tatli kasigi kadar recel
4 zeytin
bolca domates, salatalik

Ara: 1 elme ve 1 mandalina. annem kardesime kusbasi et kavurmus, o yerken az bende atistirdim

Aksam yemegi

1 kase cacik
cok cok az firinda tavuk (istahim yoktu nedense, o yüzden cok kücük bi parca yedim gerisini yine firina attim)
3 parca patates (kücük dogranilmis)
veeeee kücük parca cevizli kek yedim

Kizlar bu sabah cok istahliydim zaten belli oluyor ama sonra sonra hic bisey istemedi canim. aksam yemegini zorla yedim. tavuktan dedigim gibi cok kücük bi parca yedim.
bugün yediklerim gercekten cok azdi. cok sasirdim:26:
2 kupa yesil cayimi ictim ve 45dk sporumu yaptim bile

maşallah allah azmini ve sabrını daim etsin canım çok beğendim menünü

maşallah
tebrik ediyorum

Ay Masallah diyelim kiz nazar degmesin :)

Senin su 89 kg yazini görünce bana bi heves geliyo anlatamammm :)

Ayy Allah banada o günleri gösterir INSallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh..

benimde öyle oluyor yaaa akşamları midem bulanıyo canım istemiyo salata tabağımı bile yarım bırakıyorum sanırım bu midemizin küçüldüğüne işaret
bu arada yorumlarını gördüm bide 1 ay sonundaki halimi koyarım ozaman boydan olur

Ayy canim cok süperr yaaa Adina cok sevindimmm Masallahh Bugun herkes kilo verdim haberleri yapiyor bende yarim kilo almisimm (((( Allahim ben ne yanlis yapiyorummm

danke tatlim
vielleicht kriegst du deine tage??
oder es liegt an den pizzen, die du gegessen hast. spor yapabildinmi pizzayi yedikten sonra?

danke tatlim
vielleicht kriegst du deine tage??
oder es liegt an den pizzen, die du gegessen hast. spor yapabildinmi pizzayi yedikten sonra?

Yaa hab so bissi unterleib schmerzen kann sein das ich die kriege Das hat mich voll runtergezogen Dün fazla biseyde yemedim öglen hatta hicbisey yemedim vakit bulamadim. SONUC yarim kg fazla
Nein canim pizzalardan sonra gidemedim spora dün spor günümdü araya yine bikac sey girdi yine ama bugun gitcem kesin..
Canim Hab eine tablette im internet gefunden die aus natürlichen lebensmitteln besteht und man kann die nur einnehmen wenn man sport macht. Hicbir zarari yokmus ama.. Soweit ich es verstanden habe hast du mehr ausdauer im sport und es regt die muskulatur an und somit verbrennst du viel mehr fett. Was hälst du von so nem zeug bugun almayi düsünüyorum ...:26:

woooowwwwwww süpersin tatlımmm
sana kocaman bir nazarlık
ama bugün senin tartılma günün değildi

tsk ederim tatlim
hayir tartilma günüm degil bugün öyle bi merak ettim ve tartildim

dann liegt das daran, dass du deine tage kriegen wirst canim. bence öyle haplari kullanma, die haben immer irgendwelche nebenwirkungen. wenn man einfach nur sport macht, trainiert man seine ausdauer, die muskulatur wird angeregt und man verbrennt fett. böyle hapa gerek yok ki zaten sporun etkisi o. also von daher lass es lieber sein. du hast doch deine ausdauer, gecen bana dedin 45dk crosstrainer yapiyorum falan felan. das reicht auch, ich mache auch jeden tag 45 min und einmal in der woche einen ruhetag, damit der körper sich erholt.
weißt du wann der körper viel mehr fett verbrennt? sport morgens VOR dem frühstück, ac karna yani.
15-20 minuten yeterlimis habe ich gelesen, ama dan darfst du nach dem sport eine halbe stunde nichts essen, weil sonst die fettverbrennung gehemmt wird. istiyorsan ve zamanin varsa sabahlari yarim saat spor yap, yada haftada bir defa yap das geht auch. ama öyle haplari kesinlikle kullanma

bu arada kizlar özür dilerim almanca yazdim daha kolayima gidiyor

Bende mutlu oldum oleyy oleyyyy kaçamaklardan sıyrılan ve zayıflayan biri var aramızda.Biz yiyip yiyip şişenlerde utansın ve gaza gelsin.Maşşallah tatlışımaaa

ayyy pembemm cok tsk ederim tatlimmm
kiz arada benimde kacamagim oluyor

Canim morgens kann ich kein sport machen 9 da ise geliyom fitnesse gitsem yetistiremem dush mush felan fistan :)
Ya bi yandan haklisin ama bu hap ausdauer yükseltiyormus erfahrungsberichte okudum ve cogu insanda ise yaramis. bu hapi apothekelerde aldi lidl dm rossmann heryer satiyomus, ki zararli olsa diye düsündüm böyle yerler satmazdi. Eczane hic satmazdi ozaman..
Bilmiyom canim yaa hem ausdauer yükseltiyormus hem yag yakmada yardimci oluyormus. Zaten ausdauer yükselse daha fazla spor yapcan ve daha fazla yag yakcan o zaten normal bisey.
is cikisi bir eczaneye gidip beraten yaptircam kendimi. Mal gucken was die in der apo sagen. Daha olmadi en azindan 1 ayligina denesem zzarar görecegimi sanmiyorum cünkü icinde hep dogal maddeler var. :S:S Kararsizim biraz..

solche tabletten können auch abhängig machen tatlim, yani diyelim aldin haplari eine zeit lang und dann funktioniert dein körper nicht mehr ohne die tabletten, bagimlilik yapiyor yani. ama o kadar cok istiyorsan 2-3 hafta al haplari und dann nicht mehr, dedigin gibi berate dich gut in der apotheke. berichte mal wie die tabletten sind

tebrikler canım süpersin ya

tskler tatlimmm

Ich hab die tabletten mir ausm DM geholt simdi Schatz ich versuchs einfach mal heute und ein monatspack ist das dann mache ich das 1 monat durch wenns mir net passt nehm ich sie garnet mehr ein oder rahatsiz olursam bukadar :) Probieren geht über studieren derler ya bende bi bu haplari bi studieren yapim :) da ist sogarr 150 mg magnesium mit einer kapsel drin. Magnesium stärkt ya die knochen bakalim ich werde aufjedenfall darüber berichten canim. Bide bu aksam spor salonundan cikamiyormusum wegen den tableten hahahahyt Hayali bile süper :))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…