kalbimden atamiyorum...

Ailesi pislikmis rrsmen kullanmislar hep sizi. Adiler bir yuvanin yikilmasina sebep oluyorlar ustune bide sevinsinelr bakalim. Ben de bosancam ve benim istegim olmadan cunku ailesi dedi diye ailesi yuvamizi yikti ve o adam degildi haketmedi beni. Sende de az cok ayni durum soz konusu. Boyle seytani insanlar oldukca seytana gerek kalmiyor galiba seytanin isini bunlar yapiyor zaten.
Evet ya yuva yikanin yuvasi zaten olmazmis kaynanami artik allaha havale ediyorum insallah yaptiklari yanina kalmaz... Bana Okadar laf söyledi herzaman aglatti yinede hizmet ediyordum bosunamis keske sonkez dusunduklerimi diye bilsem...

Hic uzulme. Adam evkendigi halde ailesinin artik siz oldugunu anlayamamis. Adam sen onun iyiligini dusundugun halde seni ezdirmis. Kocanla araniz duzelsr bile kaynanalik taslamaktan hoslanan seninle asik atan bir kadin var ortada. Bu kadin oldugu surece bu evlilik zaten yurumezmis. Cicuk da yok sanirim. Daha fazla bu evliligi devam ettirmektense yol yakinken bitirmek daha mantikli. Daha gencsin. Kimler cikar onune. Bidver. Herseyde bir hayir vardir. Degmez bu adama.

Hic uzulme. Adam evkendigi halde ailesinin artik siz oldugunu anlayamamis. Adam sen onun iyiligini dusundugun halde seni ezdirmis. Kocanla araniz duzelsr bile kaynanalik taslamaktan hoslanan seninle asik atan bir kadin var ortada. Bu kadin oldugu surece bu evlilik zaten yurumezmis. Cicuk da yok sanirim. Daha fazla bu evliligi devam ettirmektense yol yakinken bitirmek daha mantikli. Daha gencsin. Kimler cikar onune. Bidver. Herseyde bir hayir vardir. Degmez bu adama.
Evet degmez biliyorum ama cocukluk askimdi onla cok anilarim var... Öyle silip atamiyorum ne yazikki....

Be
Evet degmez biliyorum ama cocukluk askimdi onla cok anilarim var... Öyle silip atamiyorum ne yazikki....
N de cocukluk askimla evlendim. 12 yil evli kaldim. 9 yasinda bir oglum var. O da beni ezmisti. Neyse cok uzun... bosandik. Merak etme bir sene sonra oh be iyi ki bosanmisim diyeceksin. Ayni acilari bosanan tum kadinlar yasiyor. Ben de agladim zirladim. Bir de cocugum var benim. evde bi kedi besleseydin ve jedi olseydi uzuluyor insan degil ki yuva bozulunca tabiki cok uzuluyorsun. her ayriligin bir yas donemi olur ana su yazdiklarini bi okusana. Sana bir arkadasin bunlari soyleseydi sen ne derdin. Hic uzulme hatta iki de gobek at bittigi icin ve bu adamla boyle bir kaynanadan kurtuldugun icin demezmiydin.... eee hakikaten iki gobek at bitti diye. Cunku adam adam degilmis.

ALLAH yardimciniz oLsun :KK43: yazinizi okurken cok uzuLdum, ve sanki e$iniz bi yuvasi oLdugundan haberi yok gibi hissettim.

Be

N de cocukluk askimla evlendim. 12 yil evli kaldim. 9 yasinda bir oglum var. O da beni ezmisti. Neyse cok uzun... bosandik. Merak etme bir sene sonra oh be iyi ki bosanmisim diyeceksin. Ayni acilari bosanan tum kadinlar yasiyor. Ben de agladim zirladim. Bir de cocugum var benim. evde bi kedi besleseydin ve jedi olseydi uzuluyor insan degil ki yuva bozulunca tabiki cok uzuluyorsun. her ayriligin bir yas donemi olur ana su yazdiklarini bi okusana. Sana bir arkadasin bunlari soyleseydi sen ne derdin. Hic uzulme hatta iki de gobek at bittigi icin ve bu adamla boyle bir kaynanadan kurtuldugun icin demezmiydin.... eee hakikaten iki gobek at bitti diye. Cunku adam adam degilmis.
Cok dogru diyorsun.. Hersey Daha cok taze diye belki böyle düsünüyorumdur... Allah Insallah bana dayanma gücü verirde Onu en kisa zamanda kalbimden söküp atarim...

Cok dogru diyorsun.. Hersey Daha cok taze diye belki böyle düsünüyorumdur... Allah Insallah bana dayanma gücü verirde Onu en kisa zamanda kalbimden söküp atarim...
Ask her sey degil. Bunu da ben cok gec anladim. Evlilik bilincine varamayan biri neden evlenir ki. evlilik askla yurumuyor. Iyi gunde kotu gunde deniyor. Sorumluluk fedakarlik demek evlilik. Sadece ailesini dusunup sizin yuvanizi dusunmeyen bir adamdan bahsediyoruz. Resmen adam ailesi icin calisiyor. Siz de sizin evin gecimi icin. Bu arada bir de adamin yemekti utu idi gibi fiziki ihtiyaclarini da karsiliyorsunuz. Bu arada soz sahibi ve fikrinizi soyleme hakkina sahip degilsiniz. Yani sus ve vazifeni yap modunda gezmenizi istiyor. Anne de ogullari bunlara calissin gelin nasil olsa calisiyor onun kazanciyla yasarlar modunda. Aile kavrami olusmamis birine aile bilincini sokmak zor. Bosverin ya. Niye yipratiyorsunuz kendinizi. Ben iki yil agladim. Gec oldu ama amladim ki yazikmis doktugum gozyaslarima. Hayat bir kisiden ibaret degil. o hayatinizda olmadan once de siz yasiyordunuz onsuz da yasarsiniz hem de daha huzurlu. Hayat devam ediyor. Gecmise cok bakmayin yoksa ileriyi goremezsiniz. Oldu bitti hayirlisi bu imis deyin. Biliyorum su an icin zor. Acilariniz taze.Ama gececek merak etmeyin. Burda bosanan o kadar cok kadin var ki. Hepsine de sorsaniz aynisini der. Gececek merak etmeyin hatta daha da mutlu olacaksiniz. Inanin. Daha da huzurlu olacaksiniz. Sadece biraz sabir ve biraz zamana ihtiyaciniz var. Bu arada bol bol dua edin. Dua etmek iyidir sizi rahatlatir. Allah yardimciniz olsun.

Ask her sey degil. Bunu da ben cok gec anladim. Evlilik bilincine varamayan biri neden evlenir ki. evlilik askla yurumuyor. Iyi gunde kotu gunde deniyor. Sorumluluk fedakarlik demek evlilik. Sadece ailesini dusunup sizin yuvanizi dusunmeyen bir adamdan bahsediyoruz. Resmen adam ailesi icin calisiyor. Siz de sizin evin gecimi icin. Bu arada bir de adamin yemekti utu idi gibi fiziki ihtiyaclarini da karsiliyorsunuz. Bu arada soz sahibi ve fikrinizi soyleme hakkina sahip degilsiniz. Yani sus ve vazifeni yap modunda gezmenizi istiyor. Anne de ogullari bunlara calissin gelin nasil olsa calisiyor onun kazanciyla yasarlar modunda. Aile kavrami olusmamis birine aile bilincini sokmak zor. Bosverin ya. Niye yipratiyorsunuz kendinizi. Ben iki yil agladim. Gec oldu ama amladim ki yazikmis doktugum gozyaslarima. Hayat bir kisiden ibaret degil. o hayatinizda olmadan once de siz yasiyordunuz onsuz da yasarsiniz hem de daha huzurlu. Hayat devam ediyor. Gecmise cok bakmayin yoksa ileriyi goremezsiniz. Oldu bitti hayirlisi bu imis deyin. Biliyorum su an icin zor. Acilariniz taze.Ama gececek merak etmeyin. Burda bosanan o kadar cok kadin var ki. Hepsine de sorsaniz aynisini der. Gececek merak etmeyin hatta daha da mutlu olacaksiniz. Inanin. Daha da huzurlu olacaksiniz. Sadece biraz sabir ve biraz zamana ihtiyaciniz var. Bu arada bol bol dua edin. Dua etmek iyidir sizi rahatlatir. Allah yardimciniz olsun.
Siz piskologa gitdinizmi.. ?? Yani evden cikamaz Hale geldim nereye baksam o aklima geliyor geceleri rüyamda.. Kafayi yicem diye korkuyorum..

Benim de ona karsi sevgimi atmam cok zor oldu. Canim cok acidi. Iki yil her gun agladim her gun. Olen insanin arkasindan o kadar aglamiyorlar artik benim icim parcalandi. Geciyor merak etme. Hepsi gececek. Bol bol dua et.

Benim de ona karsi sevgimi atmam cok zor oldu. Canim cok acidi. Iki yil her gun agladim her gun. Olen insanin arkasindan o kadar aglamiyorlar artik benim icim parcalandi. Geciyor merak etme. Hepsi gececek. Bol bol dua et.
Iki yil baya Uzun Bir zaman.. Artik hakkimizda herseyin hayirlisi. Allahim bana dayanma gücü elbet verir Insallah ..

Siz piskologa gitdinizmi.. ?? Yani evden cikamaz Hale geldim nereye baksam o aklima geliyor geceleri rüyamda.. Kafayi yicem diye korkuyorum..
Benim hikayen cok uzun. Kisaca anlatiyim. Benim de cocukluk askimdi. ama meger o beni sevmiyormus ki gitti. Once mutsuzum dusunecegim diye evi terk etti. 6 ay oglumla bekledik o evde. Sonra konusalim diye aradi. Direk cekiserek mi bosanacagiz anlasarak mi diye lafa girdi. bu arada maddi olarak hic yardim etmedi. Oglunu gormeye bile gelmedi. Bu son konusmasinda bile ben saka yapiyor diye dusundum ama o 10 gun sonra anlasma metni gonderdi. Imzala ve bitsin diye. Ve bir avukata gittim. Sakin imzalama bu korkunc bir anlasma dedi. Dava acildi. Bodanirken ogrendim ki isyerindeki biriyle berabermis. Neyse bosandik. O nerdeyse zil takip oynayacak kadar mutluydu. Oglum ve ben de doktor doktor gezip tedavi olmak isteyenler kadar mutsuz. Ilac kullandim. Pek de fayda gormedim. Ama zaman herseyin ilaci derler ya oyle galiba. Simdi hic umurumda degil. Ne yaparsa yapsin. Oglum ve ben cok mutluyuz. One yapiyor bilmiyorum hic gormuyirum. Biz kendimize yeni bir duzen kurduk. Cok ds huzurluyuz. Simdi neden daha once bosanmamisim diyorum

Benim iki yil surdu. 12 yillik evlilik o kadar zaman da ancak galiba. Bazilarinin bir kac ay suruyor ama genelde cogunluk bir yilda duzeliyor. merak etme. Once aglarsin. Yuvan ve duzenin bozuldugu icin uzulursun. Dugunlere gidemezsin. Sonra uzulmenin kizginligin yerini nefret alir. Nefretten sonra kirginlik baslar. Ve sonra da ona karsi hic birsey hissetmezsin. Sanki sokaktan biriymis gibi.

Benim hikayen cok uzun. Kisaca anlatiyim. Benim de cocukluk askimdi. ama meger o beni sevmiyormus ki gitti. Once mutsuzum dusunecegim diye evi terk etti. 6 ay oglumla bekledik o evde. Sonra konusalim diye aradi. Direk cekiserek mi bosanacagiz anlasarak mi diye lafa girdi. bu arada maddi olarak hic yardim etmedi. Oglunu gormeye bile gelmedi. Bu son konusmasinda bile ben saka yapiyor diye dusundum ama o 10 gun sonra anlasma metni gonderdi. Imzala ve bitsin diye. Ve bir avukata gittim. Sakin imzalama bu korkunc bir anlasma dedi. Dava acildi. Bodanirken ogrendim ki isyerindeki biriyle berabermis. Neyse bosandik. O nerdeyse zil takip oynayacak kadar mutluydu. Oglum ve ben de doktor doktor gezip tedavi olmak isteyenler kadar mutsuz. Ilac kullandim. Pek de fayda gormedim. Ama zaman herseyin ilaci derler ya oyle galiba. Simdi hic umurumda degil. Ne yaparsa yapsin. Oglum ve ben cok mutluyuz. One yapiyor bilmiyorum hic gormuyirum. Biz kendimize yeni bir duzen kurduk. Cok ds huzurluyuz. Simdi neden daha once bosanmamisim diyorum
Senin durumunada cok üzüldüm ne bicim Bir insan ya Bir de ortada Cocuk var .. Sonra Adamiz diye dolasiyorlar.. Bakalim illerde mutlu ola bilecekmi allahindan bulsun.

Sizin hikayede sadece ailesini onemseyen seni onemsemeyen biri var. bizim hikayede de oyle idi ben haric arkadaslari ailesi herkes onemliydi. Cok uzun bosver. b

Bence sizi borçlar yıpratmis. Borc icin laf etmekte haklısınız ama iste kendi ailenizin borcu size kalsa siz de esinize laf ettirmezdiniz belki.. eşinizin biraz dimlenmedine izin verin baktiniz adim atmiyor mutlu gunlerden bi hatirlatma yaparak bukadar kolay mi deyin. O evden mutfaktan vazgeciverin bidaha da tartismalati yalnizken yapın. Ins hayirlisiyla barisirsiniz

Merhaba ben almanyadan katiliyorum ve yardima ihtiyacim var.. Esimle 1.5 yildir evliyiz ve su an benden bosanmak istiyor. Biz aslinda severek evlendik 2 yil beraberligimiz oldu sonra evlendik. Esim ilk bastan beri ailesine cok düskün, ben ama evlenince gecer diyordum ama ne yazikki öyle olmadi... Annesi evlendigimizden beri benle ugrasip durdu kendi Ailemden uzak olmami istedi ve sadece onla vakit gecirmemi arzu etti. Bunu hangi anne isterki. Kendi ogluna gelince NiYe Oyle istemedi. Bize bi rahat vermedi . Evlendikten Bir hafta sonra ayrilmamiza Neden oluyordu her Sabah esimi arayip kahvaltiya gel felan filan diyordu, Insan Bir düsünür Bunlar yeni evli Bir rahat birakin ama Hic Öyle olmadi. Esimin babasi zamaninda esimin Üstüne calismis evlendikten Bir KAc Ay sonra vergi borcu geldi tabi Onu kim ödemek zorunda kaldi biz. Babasinin parasi Yokmus diye ama yerkene iyidi. Ilk basta ses cikarmadim Herseyi yuttum kocami Sevdigim icin.. bu 1.5 yildir annesinlende ugrasip durdum birseY yapmadigim halde herkeze kötüledi Beni. Herzamanda kocamin kafasina girmeyi basardi Kocam gitdikce uzaklasti benden.. Bir sene sonra Yine bi yerden borc geldi Kocam ne yapti yine üstelendi.. Annesigile bi hayir diyemedi bu Zamana kadar borclarini ödüyoruz. Annesi ama masallah senede iki kere izine giderdi ben birseY dedigimde suclu oluyorum. Onlar Annem babam diye cvb alirdim.. Tmm annen babanlar ama iki tane abisi var Onlar NiYe yardimci Olmadi.. Herzaman bu nedenlerden dolayi kavga ederdik bu borclar yüzünden.. Esim zaman zaman kafayi Yerdi bu borclar yuzunden ama yinede birsey demezdi bana kizardi karisiyorum diye. Annesi görüyordu karsi ciktigima bu yüzden kocami Daha cok doldurmaya basladi. Kocam iyi kazaniyor bende calisiyorum ama biz simdige kadar ne istedigimiz izini yaptik nede isedigimiz seyleri ala bildik. Iki hafta önce kocam is yerinde yükseldi artik is yerinin yakinlarinda oturmak istedigini söyledi cünkü hergün Bir saat yol yapiyordu bikmis artik. Bende sevindim ailesinden uzak olcaz diye.. Ama Neoldu... simdi oturdugumuz evi biz yep yeni yaptik mutfak olsun hersey yeni.. Benim ilk esalarim giderkene goturmek istedim cünkü ailesinin borcundan yenilerini alabilcek durumda degiliz. Ama kaynanam ne yapti kocami aylar oncesinden doldurmus eger siz tasinirsaniz ben gecerim oraya mutfak felan bana kalsin.. Acindirmis kendini. Benim kocamda bana sormadan tamam demis. Iki hafta önce kavga ettik annesinin Yaninda ben dedim borclarimiz var ben hic birsey birakmak istemiyorum dedim.. Kaynanam haklisin diycegi Yerde size Biraz para veririz dedi.. simdiye kadar Para vermemisler... Kocamda bana Orda sert cikisti sen karisma dedi. Iki gun boyunca konusmadi benlen... Hafta Sonuna denk gelmisti .. Pazartesi ise basladiginda telefonuma mesaj cekti.. Biz anlasamiyoruz kavga etmeden medenice ayrilalim.. Bende bu sinirlen Bir kac gunlugune anneme gittim biraz kafasini dinlesin diye beni ne aradi ne sordu.. Bütün abilerine Haber etmis biz ayriliyoruz diye karismayin diye.. Bukadar basitmiydi bu evlilik hic mi sevmemis beni mesajla evlilik Bitermi... Pazartesi anneme Geldim cuma günü kiyafetlerimi o eve Benim ailem ne aldiysa onlari yolladi... Ailem onla konusmak istedi ama beni rahat birakin diyor kararim net. Ben su an kafayi yemekteyim beni hic sevmemis... Nasil unutcam onu.. Beraber cok hayallerimiz vardi aklimdan cikaramiyorum onu...

Bence sizi borçlar yıpratmis. Borc icin laf etmekte haklısınız ama iste kendi ailenizin borcu size kalsa siz de esinize laf ettirmezdiniz belki.. eşinizin biraz dimlenmedine izin verin baktiniz adim atmiyor mutlu gunlerden bi hatirlatma yaparak bukadar kolay mi deyin. O evden mutfaktan vazgeciverin bidaha da tartismalati yalnizken yapın. Ins hayirlisiyla barisirsiniz
Ev dagildi artik geri dönüsü yok gibi öylece iki günde atti beni.. su iki hafta neler yasadigimi anlatsam sok olursunuz.. Tabi ailesi borclarini ödiye bilir ama artik son seyler Bizim boyumuzuda asti herkez kabul etmezdi iki ayda ödenecek borc degil... 28.000.0000 tl Bir araba parasi ben Daha ne verimki bu aileye ??

Allah yardımcın olsun bence akışına bırak artık olan olmuş nereye varacak bakalım o kv başı göğe erecekmi başına cadı biri gelirse anlar kıymetini. Kendin zarar görmeden çıkmaya bak bu işten derim psikokojik olarak. İnsan neyi çok severse o şey onun imtihanıdır. Sen de eşini çok sevmişsin ve imtihanın olmuş , tamamen iyi niyetle bakıyorum. Dua et bol bol, "Kalpler Ancak Allah'ı Anmakla Huzur Bulur" | Ra'd suresi, 28
Ayette geçiyor huzur için dua et namaza yönlen düşünme olanları..
İnşallah hakkında hayırlısı olsun, düzelecekse zaten düzelir akışına bırak

X