Kalbim sökülüyor yerinden resmen

Once acini dibine kadar yasa...yillarin emegini kafa dagitarak bianda atamazssin...
Aklindan artik ikinci hatta ucuncu sansi at..sunu dusun gercekten o adam dogru biri degill...en basta sozde sevdigini doverek ve aldatarak.
Atin ona ait ne varsa..mumkunse tum iletisim yollarinizi kapatin.
Teselli olmaz belki ama evliyken boyle bisey olsaydi uc kat fazla yanardin inan.suan onu hayatindan silip atman cok daha kolay....
Gececek iyileseceksin..yeniden nefes alacaksin...onsuz aldigin hernefes seni yeniden canlandiracak zamanla beynindeki hucreler yenilenecek...belki suan imkansiz gibi gelebilir ama birgun ben allahin sevgili kuluymusum ki beni ondan kurtardi diyeceksin..
Ama acini yasa..uzerini ortme...

ceylin eskiden de sorunlarınız varmış.şimdi belki bu senin ondan vazgeçmen için bir yoldur.şuan çok canın yanıcak ama sonunda pişman olan o olucak.hayat hep sana güzellik getirsin inşallah en kısa sürede geçer bu durumlar

Dediginiz gibi olur inşallah. Yoksa ben toparlayamam kendimi. Hala mesaj bekliyorum. Pişman olduğunu duymak istiyorum. Canım yanıyor hakikaten. Dilerim Allahtan benim canımın yandığı kadar onun ki de yanar insallah

Nasil olacak o peki...
İnan içimde kocaman bir yumru var.
Nasil atacağım kenara nasil devam.edeceğim bilmiyorum. 2 gün önce ki konusmalarimiza bakıyorum. Ne yalanlar söylemiş bana. Bunları unutabilecek miyim peki bilmiyorum.
Cildiriyorum resmen
Üzülmez üzülse bunları yapmazdi. Şimdi onun ne düşüneceğini at bir kenara ve lütfen yavaş yavaş bitir onu.

Umursamaz kal iletisime geçme. Kendi değerini bil lütfen.

Şimdi değil ama unutacaksin hatta bu bir tecrübe olarak geçecek hayatına. Kötü bir tecrübe ama sana çok şey kazandıracak.

Demi.. Hala inanamiyorum biliyor musun. Hala diyorum ki o adam beni seviyor. Ama sevmiyor. Kabul edemiyorum bunu. Hala rüya da gibiyim.

Canım bak çok zor biliyorum ama lütfen sana ulaşmasına izin verme... Asla yapma bunu çünkü bundan sonrası seviyeyi düşürmek olur. Kendine saygını korumalısın.
Adam (lafın gelişi) seni aylarca kandırmış. Şimdi üzülse nolur. Üzülse ne değişecek??? Bu senin için önemli olmamalı.
Önemli olan sensin. Kendini düşün. Aşırı duygusalsın kiyamam ya.

Peki siz unuttunuz mu simdi ?
Yaşanmamış gibi mi ?
Her an aklınizda değildir ama demi ?
Bana öyle geliyor ki her an bunları düşüneceğim ömrümün sonuna kadar...
Benim yaşadıklarım roman misali :)
Aptalca seyler sillesi bastan sona.
Simdi bile düşündügumde gülüp geçeceğim seyler haline dönüşmedi hiçbir zaman.
Ama gözüm açıldı. Buna uygun olarak cok daha güvensiz ve tedbirli hale geldim.
Cok daha iyi ayaklarım yere basıyor.

ahh ceylinim ben şimdi gördüm konunu ve çok üzüldüm
bak kaç kişi yazmış benzerini yada aynısını ben de yaşadım diye, inan bana ben de yaşadım, ben de aldatıldım. bir anda o kadar hissizleştim ki sana anlatamam, taş oldum, duvar oldum. ne ağlayabildim ne üzülebildim. üstelik kız da çocuk da sınıf arkadaşımdı. kız ayrıldık diye biliyordu, oysa biz barışmıştık. hiçbişey demedim. ama aynı sınıfta ne onun ne de kızın suratına baktım bir daha. bikaç ay sonra kulağıma geldi, arkamdan demiş ki benim için " o kız öyle iyi biriydi ki olay çıkartabilecekken beni herkese rezil edecekken sustu, ve ben onu bir hiç için bırakmışım meğer, çok pişmanım" işte bu yaşadığım bütün acıyı bitirdi. ve hep şunun için dua ettim ceylin " Rabbim o beni ne kadar üzdüyse onu da o kadar üz. ne bir eksik ne bir fazla." ve ne oldu biliyor musun? o kendine güvenen adam, okulunu 1 sene uzattı, o 1 sene ruh gibi gezdi okulda.
demem o ki, Rabbim büyük ona havale et bırak. o mutlaka biliyordur o adiye yapacağını. hem inan ki seni o adamdan kurtarmış. ceylin eski konuları açmak istemiyorum ama bu adam sana dayak attı be gülüm, istediği kadar değiştim desin, pişman olsun. ona her baktıgında vurduğu yerler sızlamadı mı ceylinim?
şimdi senin onu sevdiğini biliyor ve mutlaka bir bahane bulup çalacak kağpını, seni inandırmaya çalışacak. ceylinim nolur affetme, seviyor yada sevmiyor mevzu değil bu. bu adam sana dokundugu ellerle başkasına dokundu, seni öptüğü gibi başkasını öptü. lütfen hangi bahaneyle gelirse gelsin affetme onu. hem en büyük intikamı almış olursun hem de geleceğini kurtarırsın.
geçecek mi diyorsun ya ceylin, geçecek sana söz geçecek. yeter ki buna inan. anne babasının ölümüne alışıyor insan, aşk acısı dediğin bunların yanında sinek ısırığı gibi.. sana söz geçecek ceylin, geçiyor. sadece sabret kuzum, dua et. Rabbim mutlaka alacak içindeki acıyı..

Cesmi....
Yemin ederim o kadar kötüyüm ki su an. Hâlâ arar diye bekliyorum ama aramiyor. O kadar berbat haldeyim ki. Resmen oldum aglayanim yok. İçim parçalanıyor su an. Ne yapmalıyım bilmiyorum . Nasil toparlanirim bilmiyorum. Darmadağın etti beni .
O kıza sarıldığı fotoğrafı gördüm ya bogazima dugumlendi bir şeyler. O bana sarılan adam beni seven adam başkasına sarılmış. Beraber kalmışlar günlerce . İnan kaldiramiyorum. Beni sevmemiş hiç diyorum . Kandırmış beni salak yerine koymuş....
Utanmadan nasil gelip bana güzel sözler söylemiş peki. Düşünüyorum çıldıracak gibi oluyorum. Ne yaptıysa affettim ben. Ne dediyse bir bildiği vardır dedim. O beni seviyor dedim. İçim parçalanıyor su an. O kizin yanından kalkıp beni almaya gelmiş adam. Bana evlilik hayallerini anlatan adam sabah başkasının koynundan çıkmış. Ne kadar berbat demi. Ne kadar aşağılık bir durum. Ne kadar iğrenç.

Belli ki cinsellik de yasiyormus onunla
O kadar alismissin ki senin gonulun almasina barismaya halen daha gonlunu almasini kendini affettirmesini bekliyorsun

Affetme artik bunu affetmek tekrarini kabullenmektir

ceylinim, onun seni aramamsı şuan o kadar büyük bir iyilik ki senin için, içinin acısı geçip mantıklı düşünmeye başlayınca fark edeceksin bunu. hatta belki sen bunu istemiyoırsundur ama ben Allahtan diliyorum ki hiç bir zaman aramaz ve aklını karıştırmaz ceylinim, affetmek için bahane bulmak çok kolay çünkü. dilerim o bahaneyi bulduracak fırsatı vermez sana..
kıza sarıldığı fotograg diyorsun ya yavrum, ben aynı sınıfta hergun gördüm onları, çok iyi anlıyorum seni. hatta okul şenliklerinde manganın konserine gittik, onlar da gelmişler, tam önümde manganın o gürültülü şarkısında öpüşmüşlerdi de gülme krizine girmiştim bu kadar alçaldıkları için.
ne yapacaksın biliyor musun, uyuşturacaksın kendini. düşünmeyeceksin ceylin ne olursa olsun düşünmeyeceksin. o bir duvar artık, bak kendin diyorsun bötyle yalancı böyle sahtekar bir insan için değer mi tek damla gözyaşına bunu düşün. için yanıyor evet, daha da yanacak belki, ama geçecek zamanla. daha herşey çok yeni, lütfen sabret.

Sıkma canını canım ya.Zaten 3 günlük dünyadayız...Her şey yolunda gitse ne olacak ki? Her şeyi akışına bırakıp rahatla.Kendine "Ben güçlü bir kadınım,hiç bir şeyden korkmamalı,hiç bir şeye bağlanmamalıyım." de.Sadece kendi yürüdüğün yola bak sakın başkalarının yoluna kaptırma kendini.İlerde çok sevdiğin bir kocan ve bıcır bıcır minicik çocukların olabilir.Üzme kendini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…