• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim sökülüyor yerinden resmen

Bir erkeğe bütün hayatini feda edecek kadar baglanmamak lazimmis demek ki.. Ama olan olmuş artik önüne bak..kafanı dinle,dusunmemeye çalış..Sevmek suç değil ,suç doyumsuz ne istediğini bilmeyen adamlarda..Ayrıca kimsenin hakki kimsede kalmaz eminim çok pişman olacaktır birgün..

Erkek arkadaşınızın da o kızın da size ulaşmasını engelleyerek başlayın işe. Maalesef ki olan olmuş artık. Duyduklarınız canınızı yakmaktan başka bir şeye yaramayacak.Hayat bir erkekten ibaret değil. Bunu yaşayan ne ilk insan ne de son insan siz değilsiniz. Bir kadının yaşayabileceği en kötü şeylerden bir tanesi. Ama sizin de suçunuz büyük. Bu herif size şiddet uygulamış ve siz de affetmişsiniz. Lütfen bundan sonraki ilişkilerinizde çok dikkatli olun. Böyle öküzlere prim vermeyin. Sizden daha değerli bir şey yok bu dünyada

Hunharca dayak yedigin adamdan ne bekliyordunki?
Uzun yillardir sevgili olman ayri bir konu,onun icin okulunu birakmak ayri bir konu.
Umarim tum bu fedakarliklarim bisa gitmez diye affetmezsin.ve yeni bir hayata baslarsin

Kıyamam sana ya :(
Acın elbet geçecek ama çok zamanını alacak. Bir daha kimseye güvenmeyecek hatta içten sevmeyeceksin.
Ama gün gelecek o kadar çok mutlu olacaksın ki bu yaşadıklarının acısını Allah ondan öyle bir çıkaracak ki işte o zaman acın dinecek.
Şimdi sadece sakin olup Allah'a ondan kurtulduğun için şükredip, acının geçmesi için dua etmek.

Ben de dayak yediğin konuyu hatırlıyorum, o zaman bitmişti diye hatırlıyorum bide, tekrar barışmış olmanıza şaşırdım. Can çıkar huy çıkmaz derler.

Dayak atmis bi adamin aldatmasi beni hic şaşirtmaz ...şaşirtmadi da zaten ama dayak yemis olmasina ragmen bu adami birakmamis olan kadinin aldatildim icim aciyo diye feryat etmesi sasirtir ... Senin bu adami ilk dayakdan sonra silip atip onune bakman gerekiyordu simdi icin bu kadar yanmazdi...
Yinede gec kalmis degilsin bak kendi hayatina Allahindan bulsun de gec

Cok erken yasta beraber olmussunuz..onsuz nasil yasanir bilmiyorum demissin.
Ama asil hayatin simdi baslayacak. Dünya varmis oh diyeceksin ilerde.
Acilarini yasa, düsün ve agla. Ders cikaracak cok sey var bu yasadiklarindan.
Ve bir kac gün, hafta veya ay sonra daha güclü olacaksin kendine deger verecekesin vs
Hakkinda hayirlisi olsun

her şerde bir hayır vardır güzelim.Şimdi gidip elini yıkayacaksın bütün herşey akıp gidecek yoluna bakacaksın.acı çekeceksin ama yoluna bakacaksın hemde daha dik bir şekilde.ağlarsın bir kaç ay ama emin ol neler geçmiyor ömürden.insanlar en sevdiklerini kaybediyor aylarca ağıt yakıyor arkasından giden gelmiyor.Allahım sana daha güzel yazılar yazsın.

Erkeklerin ufak hatalari kabullenilir ama dovmek aldatilma gibi buyuk hatalar asla affedilmemeli allah iyilerle karsilastirsin hepimizi

Yemin ederim bugune kadar boyle hayal kırıklığı yasamadim kızlar ben. Su an ağlayarak yazıyorum icim parçalanıyor resmen . Senelerimi verdiğim adam senelerimi verdiğim şerefsiz başka biriyleymis. beni kandırmış 1 yildir. Biliyorsunuz ayriydik . bana yalvardı ağladı ayaklarima kapandı barisalim evlenelim dedi. İyi dedim affettim . Bir mesaj geldi dun aksam Seninle konusmamiz lazim Ceylin diye. Bana Alinin eski sevgilisiyim ben seni öğrendikten sonra ayrıldık dedi. Aradım ne demek bu dedim her şeyi anlattı. Nasil yalvardigini çiçekler gönderdiğini sevgili olmak için. Beyninden vurulmusa döndüm doğruca evine gittim gösterdim mesajlari bu kız kim dedi sesi çıkmadı . Bağırdım ağladım başını kaldırmadi. Yumrukladim firlattim telefonu sustu. Kosa koşa çıktım peşinden geldi bir şey soylemeden. Eve geldim kız fotoğraflarını atmış. Suçum ne benim ? Sevmek mi ? Salak gibi sevmek mi ? Tüm çocukluğum yıllarım bitti. Babam okuldan aldı beni onun yüzünden yine vazgeçmedim. Dayaklar yedim babamdan ağzım yüzüm dağıldı vazgecmedim. iyi bok yemisim hakikaten. Hic boyle çaresiz kimsesiz kalmadim ben. Ağlamaktan gözlerim catliyor duramiyorum. Ölmek istiyorum. Hak etmedim yemin ederim ki bunları hak etmedim..
ayrı olduğunuz dönemde mi çıktılar acaba?

Çok teşekkür ederim kızlar hepinize yorumlarınız için.
Yaşamayan bilememiyor maalesef. Hepiniz haklisiniz ama kendince sebeplerim vardı affettim. Onsuz yapamadim onsuz nasil yasayabilirim bilemedim affettim. Ama akillanmadi bu adam. Ders çıkarmadı.
Ben devamı gelir diye affetmedim ki. Pişman olur bir daha Üzmez beni eski güzel günlere döneriz dedim . olmadı. Ne diyeyim. Hayırlısı

önce birileri olmadan tek başına ayakta durmasını öğren, yalnız yapabilmeyi kendine yetebilmeyi. sonra eğer senin sevgini hakeden biri çıkarsa karşına tekrar sev.Sana çok klasik gelecek ama daha çok gençsin, daha ne şerefsizler görecek nelere üzüleceksin her defasında biraz daha olgunlaşacak sonundada hiçbirisi için üzülmeye değmezmiş diyeceksin.

Teşekkür ederim. Boğuluyor gibiyim sanki. İki dakika başka bir şey düşünemiyorum gözlerim doluyor hemen. Tüm gün gezdim ama keyif alamadım. Alışveriş yaptım gezdim ama aklım hep ayni yerdeydi . İlk defa boyle oldum ben. İlk defa bu kadar berbat hissettim
önce birileri olmadan tek başına ayakta durmasını öğren, yalnız yapabilmeyi kendine yetebilmeyi. sonra eğer senin sevgini hakeden biri çıkarsa karşına tekrar sev.Sana çok klasik gelecek ama daha çok gençsin, daha ne şerefsizler görecek nelere üzüleceksin her defasında biraz daha olgunlaşacak sonundada hiçbirisi için üzülmeye değmezmiş diyeceksin.

Geçmiş olsun arkadaşım
okumadem tüm sayfaları
arıyor mu ?
Aciklama yapıyor mu

Herşeyi öğrendim. Eve gittikten sonra o kızla olan fotograflarini gönderdim . "Ben serefsizin tekiyim ne desen haklisin seni hic hak etmedim " yazdı.
Gece de en son " ben adam olmam yüzüm yok sana bsy demeye ama beni kaldırdılar. Hep bu acıma duygum yüzünden oldu ne olduysa " yazdı o kadar . geceden beri hicbir şey yazmiyor
Geçmiş olsun arkadaşım
okumadem tüm sayfaları
arıyor mu ?
Aciklama yapıyor mu

Herşeyi öğrendim. Eve gittikten sonra o kızla olan fotograflarini gönderdim . "Ben serefsizin tekiyim ne desen haklisin seni hic hak etmedim " yazdı.
Gece de en son " ben adam olmam yüzüm yok sana bsy demeye ama beni kaldırdılar. Hep bu acıma duygum yüzünden oldu ne olduysa " yazdı o kadar . geceden beri hicbir şey yazmiyor
Sessiz ve hiçbir şey olmamış gibi durursan canını çok yakacaksin biliyorsun değil mi ?

Teşekkür ederim. Boğuluyor gibiyim sanki. İki dakika başka bir şey düşünemiyorum gözlerim doluyor hemen. Tüm gün gezdim ama keyif alamadım. Alışveriş yaptım gezdim ama aklım hep ayni yerdeydi . İlk defa boyle oldum ben. İlk defa bu kadar berbat hissettim
Sana kücük bir örnek vermek istiyorum,bugün karakolda kücük bir isim vardı gittim orada bekliyordum,bir kız getirdiler gencecik yanında annane ve dedesiyle kız ne oldu babama diye ağlamaya basladı,kayıp mı oldu neden geldim buraya dedi,hayır dediler,oh dedi cok korktum dedi.Sonra polislerin konusmalarını duydu öldü mü diye bağırmaya basladı,dedesi basıyla onayladı,kızın o anki yüzünü unutamıyorum hemen dısarıya cıktm o andan beri cok kötüyüm.Babasına araba carpmıs ise giderken ve belki de sabah güle oynaya uğurladığı babasının ölüm haberini aldı.Simdi o kızın cektiği acıyı düsün hic beklemediği bir anda babasını kaybettiğini öğrendi,suanda ne büyük acılar cekiyordur bir düsün,bak daha büyük acılar da varmıs hayatta gördün mü,birdaha yok böyle bir acı vs gibi seyler söyleme,sükret sadece ailen sağ sen sağlıklısın,bunlar icin sükret lütfen,bir erkek değil mi?hem de adi karaktersiz bir erkek lütfen toparla kendini hemen!Hic bir erkek bukadar üzülmeye değmez.

Back