• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim sökülüyor yerinden resmen

kuzum şerefsizdi zaten ama bunları okuyunca senin gözyaslarına da layık olmadığını daha da anladım üzülme ceylinim yıllar geçmiş olabilir cocuktun daha önünde yıllar var bunu düşünerek geçirme keske affetmeseydin bilmiyordum gerçekten
sevgin bir takıntı hastalıklı bir bağa dönüşmüş kangren bir kol gibi olmuş istesen de kesip atamıyorsun
üzülme ceylinim artık önüne bak

sitede birkaç konunuza denk geldim.. ve şok oldum ama aldatılmanıza değil dayak olayından sonra barışmanıza..
biliyorum üzgünsünüz ama yinede söyleyim bence bunu kendinize erkek arkadaşınız değil siz yaptınız..
size vuran adamı kendinize nasıl layık gördünüz anlayamamıştım..
artık bu saatten sonra inşallah tamamen çıkarmışsınızdır hayatınızdan..

Onsuz napicam peki ben. Nasil devam edeceğim. Kimsem yoktu ondan başka benim. Allahım sen buyuksun...
Belki mutlu bir hayatım olsa derim ki onlar var idare ederim. Ama benim ondan başka kimsem yok. Bi Rabbim var. Doğru yolu göstersin inşallah bana.

Çünkü büyük cikmazdayim. Herseyimdi o benim. Herseyim tarafindan bu duruma düşürüldüm. Ne berbat bir his. Ne berbat bir durum.
Sap gibi kaldım koca dünya da .
ceylinim, onun seni aramamsı şuan o kadar büyük bir iyilik ki senin için, içinin acısı geçip mantıklı düşünmeye başlayınca fark edeceksin bunu. hatta belki sen bunu istemiyoırsundur ama ben Allahtan diliyorum ki hiç bir zaman aramaz ve aklını karıştırmaz ceylinim, affetmek için bahane bulmak çok kolay çünkü. dilerim o bahaneyi bulduracak fırsatı vermez sana..
kıza sarıldığı fotograg diyorsun ya yavrum, ben aynı sınıfta hergun gördüm onları, çok iyi anlıyorum seni. hatta okul şenliklerinde manganın konserine gittik, onlar da gelmişler, tam önümde manganın o gürültülü şarkısında öpüşmüşlerdi de gülme krizine girmiştim bu kadar alçaldıkları için.
ne yapacaksın biliyor musun, uyuşturacaksın kendini. düşünmeyeceksin ceylin ne olursa olsun düşünmeyeceksin. o bir duvar artık, bak kendin diyorsun bötyle yalancı böyle sahtekar bir insan için değer mi tek damla gözyaşına bunu düşün. için yanıyor evet, daha da yanacak belki, ama geçecek zamanla. daha herşey çok yeni, lütfen sabret.

Öyle . hakikaten öyle. Bir daha yasanmayacagini bilsem koşa koşa giderim inan ki.
Gururu attım artık kenara. Kimsem yok benim. Yok. Baba yok gibi. Arkadaş abi herseyimdi o benim.
Sadece sevgili değildi. Ve bu daha çok acitiyor . O gitti ve artik bende bittim. Avim gitti en yakin arkadaşım gitti sevgilim gitti....
Ve hepsi tarafından kandirilmak çok kötü
Belli ki cinsellik de yasiyormus onunla
O kadar alismissin ki senin gonulun almasina barismaya halen daha gonlunu almasini kendini affettirmesini bekliyorsun :KK43:

Affetme artik bunu affetmek tekrarini kabullenmektir

Öyle . hakikaten öyle. Bir daha yasanmayacagini bilsem koşa koşa giderim inan ki.
Gururu attım artık kenara. Kimsem yok benim. Yok. Baba yok gibi. Arkadaş abi herseyimdi o benim.
Sadece sevgili değildi. Ve bu daha çok acitiyor . O gitti ve artik bende bittim. Avim gitti en yakin arkadaşım gitti sevgilim gitti....
Ve hepsi tarafından kandirilmak çok kötü

Allah senin karsina adam gibi bi adam cikarsin ona asık ol ona baglan yoksa baska turlu sen bu kisiden kurtulamayacaksin :(
Bir daha yapmasa ne olacak? Anlık bir sey bile degil bildigin cok eslilikten hoslanıyor ki 1 yıldır yakalanmadan surdurmus

Ben o kadar severken bunu yaptı bana .
Düşündükçe deli oluyorum. Ben onun için neleri affettim. O sadece bana sadik kalacaktı yapamadı...
kuzum şerefsizdi zaten ama bunları okuyunca senin gözyaslarına da layık olmadığını daha da anladım üzülme ceylinim yıllar geçmiş olabilir cocuktun daha önünde yıllar var bunu düşünerek geçirme keske affetmeseydin bilmiyordum gerçekten
sevgin bir takıntı hastalıklı bir bağa dönüşmüş kangren bir kol gibi olmuş istesen de kesip atamıyorsun
üzülme ceylinim artık önüne bak

O kadar değersiz hissediyorum ki kendimi.
İcim nefret dolu ona karşı ama sevmekten vazgecemiyorum. Ben gecelerce onu beklerken telefon başında o, o kizin koynundaymis.
Keşke ölseydi....
Allah senin karsina adam gibi bi adam cikarsin ona asık ol ona baglan yoksa baska turlu sen bu kisiden kurtulamayacaksin :KK43:
Bir daha yapmasa ne olacak? Anlık bir sey bile degil bildigin cok eslilikten hoslanıyor ki 1 yıldır yakalanmadan surdurmus

İcim nefret dolu ona karşı ama sevmekten vazgecemiyorum. Ben gecelerce onu beklerken telefon başında o, o kizin koynundaymis.
Keşke ölseydi....

Simdi bu denli nefret etmen normal.. zor atlatacaksin ama atlatacaksin insaAllah.. yeter ki bir daha affetme :(

Keşke ölseydi....
Gebersin pislik. Ay okudukça içim katılıyor yaaa!!! Senden beter olsun inşallah bin beter olsun hemde...

Az önce çıktım canım. Kar etmedi.
Nasil anlatiyim hakikaten okurdum bu tur konuları ama inan bu kadar acitacagini tahmin edemezdim. Gozumun yaşı dinmiyor. Rabbim.kimseye vermesin bu acıyı . Hele öyle severken bunların gelmesi var ya... Anlatacak kelimeler bulamıyorum . öyle bir yük var ki sol tarafimda resmen taş var orada. Midem e kramplar giriyor. Bir şey yiyemiyorum icemiyorum. Rabbine siginmaktan başka hicbir şey yapamiyorum.

Hayat o kadar ilginç ki. İyilerle karsilastirsin Rabbim herkesi.
:KK43: :KK43:
Mahvettin kendini. Ilık bir duş falan mı alsan, rahatlatır biraz...

Değiller demi.
Allah boyle erkeklerin bin belasını versin inşallah.
Belki bugün bile o kızla beraberdi. Faceden mesaj atıyordu kiz. Eğer öyleyse ne diyeyim ...
erkekler kadınlar gibi fedakar değil neden bilmiyorum ama etrafımda hep öylelerini gördüğümden

Az önce çıktım canım. Kar etmedi.
Nasil anlatiyim hakikaten okurdum bu tur konuları ama inan bu kadar acitacagini tahmin edemezdim. Gozumun yaşı dinmiyor. Rabbim.kimseye vermesin bu acıyı . Hele öyle severken bunların gelmesi var ya... Anlatacak kelimeler bulamıyorum . öyle bir yük var ki sol tarafimda resmen taş var orada. Midem e kramplar giriyor. Bir şey yiyemiyorum icemiyorum. Rabbine siginmaktan başka hicbir şey yapamiyorum.

Hayat o kadar ilginç ki. İyilerle karsilastirsin Rabbim herkesi.
Aminnn,senin için dua edecegim ceylin. Içime dokunuyor yazdıkların,çok üzülüyorum yaa:KK42: babamin anemi aldattigini öğrendiğimde böyle hissetmistim. Öyle büyük acı,öyle büyük bi nefret duymuştum ki anlatamam. Sanki herşeyimi kaybetmiştim,bütün insanlara olan inancimi,sevgimi... babam bile bunu yaptiysa...

Ne berbat bir his demi. Dünya da kimse kalmamış gibi oluyor. Hicbir şeyi umursamiyorum su an. Dünya yanıyor deseler yatar ölümü beklerim. Öyle berbat bir haldeyim.
Aminnn,senin için dua edecegim ceylin. Içime dokunuyor yazdıkların,çok üzülüyorum yaa:KK42: babamin anemi aldattigini öğrendiğimde böyle hissetmistim. Öyle büyük acı,öyle büyük bi nefret duymuştum ki anlatamam. Sanki herşeyimi kaybetmiştim,bütün insanlara olan inancimi,sevgimi... babam bile bunu yaptiysa...

Back