• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim sökülüyor yerinden resmen

Insan bekliyor aramasini birsey desin yalan desin bırakmadım yanindayim bak ruyaydi desin diye gunlerce haftalarca aylarca bekliyorsun sonra ne mi oluyor coktan kendi hayatinA bakmis seni unutmus oluyor konduramiyorsun vebim sevdigim adam yapmaz diyorsun cok iyi taniyorum diyorsun ama yapiyor ve sen bunca yildir onu bir arpa boyu kadar bile tanımamış sin seni o kadar iyi anliyorum ki sanki butun dunyanin altinda kalmisin gibi karanlikta tek kimsesiz ne kadar sonra etrafindaki insanlar akil veriyor sana unutursun gecer ama gecmiyor hep icin kaniyor herseyde onu dusunuyorsun yolda yururken yemek yerken nefes alirken gecmiyor ceylin uzul agla baska hic birsey gelmiyor elinden cunku zamanla alisiyorsun ama icinde hep kanayan yara tasiyorsun ama unutma karincaya yol gosteren rabbim bizede bir yol gosterir

Aminnn,senin için dua edecegim ceylin. Içime dokunuyor yazdıkların,çok üzülüyorum yaa:KK42: babamin anemi aldattigini öğrendiğimde böyle hissetmistim. Öyle büyük acı,öyle büyük bi nefret duymuştum ki anlatamam. Sanki herşeyimi kaybetmiştim,bütün insanlara olan inancimi,sevgimi... babam bile bunu yaptiysa...
:/ çok acı harbi

Az önce çıktım canım. Kar etmedi.
Nasil anlatiyim hakikaten okurdum bu tur konuları ama inan bu kadar acitacagini tahmin edemezdim. Gozumun yaşı dinmiyor. Rabbim.kimseye vermesin bu acıyı . Hele öyle severken bunların gelmesi var ya... Anlatacak kelimeler bulamıyorum . öyle bir yük var ki sol tarafimda resmen taş var orada. Midem e kramplar giriyor. Bir şey yiyemiyorum icemiyorum. Rabbine siginmaktan başka hicbir şey yapamiyorum.

Hayat o kadar ilginç ki. İyilerle karsilastirsin Rabbim herkesi.

Elbet ateş düştüğü yeri yakar. O yüzden ne desek boş ama sen bu haldeykende insan üzülüyor. Acayip canım sıkıldı.
Bak inşirah suresini oku. Rabbim gönlüne ferahlık verir inş. Çok iyi gelir.

Canım.. Kalbimde hissettim acını inanki okurken..
Diyecek kelimeler olmuyor bazen, ben de acılarımı çok derinden yaşayan biriyim..
Çünkü kolay kolay sevemem ve sevince dibine kadar severim... O yüzden şu an mide kramplarını gözyaşlarını her şeyini anlıyorum...

Ama sana bir tavsiyede bulunacağım.. Benim yıllar önceki ilişkimde, bitirdiğimde artık bana ulaşabileceği tüm yolları kapatmıştım. Facebooktan engelledim, numaramı değiştirdim. Ve kelimeleri tek tek boğazına dizildi. Hani ulaşmak isteyip de ulaşamadı ya, ne derse desin ben sessizliğimi korudum ya, ölüyorum dediği halde bir köpek kadar değer vermedim ya, bu acı ona ölene kadar gider.. Hala duyarım biliyor musun, hala bana ulaşma çabalarını bilirim..

O yüzden sana tavsiyem, sana ulaşabileceği her ama her yolu kapat. Senden haber alamasın. Resimlerini göremesin. Whatsapp a ne zaman girdiğini, durumunu, iyi ya da kötü olup olmadığını dahi bilmesin. Sürünsün sadece. Ona verebileceğin en iyi ceza sessizliğin... Bir söz var,

"Sen şimdi yazdığım şiirleri kendi üstüne alınıyorsun değil mi?
Sana kafiyeli cümleler fazla gelir.
Satır aralarındaki boşluklarda oyala kendini."

Kelimelerin fazla artık ona. Sessizliğin ölümden de acı gelecek inşallah.
Allah'tan bulsun..
Ve Rabbim en güzel teselliyi versin sana..

Yemin ederim bugune kadar boyle hayal kırıklığı yasamadim kızlar ben. Su an ağlayarak yazıyorum icim parçalanıyor resmen . Senelerimi verdiğim adam senelerimi verdiğim şerefsiz başka biriyleymis. beni kandırmış 1 yildir. Biliyorsunuz ayriydik . bana yalvardı ağladı ayaklarima kapandı barisalim evlenelim dedi. İyi dedim affettim . Bir mesaj geldi dun aksam Seninle konusmamiz lazim Ceylin diye. Bana Alinin eski sevgilisiyim ben seni öğrendikten sonra ayrıldık dedi. Aradım ne demek bu dedim her şeyi anlattı. Nasil yalvardigini çiçekler gönderdiğini sevgili olmak için. Beyninden vurulmusa döndüm doğruca evine gittim gösterdim mesajlari bu kız kim dedi sesi çıkmadı . Bağırdım ağladım başını kaldırmadi. Yumrukladim firlattim telefonu sustu. Kosa koşa çıktım peşinden geldi bir şey soylemeden. Eve geldim kız fotoğraflarını atmış. Suçum ne benim ? Sevmek mi ? Salak gibi sevmek mi ? Tüm çocukluğum yıllarım bitti. Babam okuldan aldı beni onun yüzünden yine vazgeçmedim. Dayaklar yedim babamdan ağzım yüzüm dağıldı vazgecmedim. iyi bok yemisim hakikaten. Hic boyle çaresiz kimsesiz kalmadim ben. Ağlamaktan gözlerim catliyor duramiyorum. Ölmek istiyorum. Hak etmedim yemin ederim ki bunları hak etmedim..
Karaktersiz adam... Canım sen kendini daha fazla yıpratma. Şu an çok kötüsün anlıyorum ama onu sevip alıştığın için bu duyguları yaşıyorsun. Bir müddet sonra geçecek bunlar. Bu tarz adamların hepsi böyle. Biri terk edince öbürüne, öbürü terk edince baştakine dönüyor. Hangisini daha kolay kullanabiliyor ya da kandırabiliyorsa ona yalvarıp yakarıyorlar. Zamanla geçecek bu durum. Kız sana mesaj atarsa sen de ondan ayrılınca sana nasıl döndüğünü anlat. En azından o kızdan da olur.

Ya şu yazdıklarında o kadar kendimi buldum ki. Her kelime, her cümle. Benzeri başıma geldi. Kendim ulaştım aldattığı kadına. Benimle yattıktan sonra seni arıyordu dedi. Aylarca geldi evimde kaldı her seferinde birlikte olduk dedi. Bilmediğim bin tane şey anlattı. Yaşadığım şoku tarif edemem kalbim sızladı içim yandı. Ben salak gibi güvenirken o bi tarafının zevkinin peşindeymiş meğer. Sinirlendim, üzüldüm, bağırdım çağırdım, ağladım.. Ne sinirim ne nefretim ne de üzüntüm geçti. İnsan yediremiyor kendine. Ay ne beddualar ettim ağzıma gelen herşeyi söyledim.

Geçecek ama. Herkes öyle diyor biliyorum ama inan geçecek. Pişman oldum deyip gelirse affetme. Asla bir şans daha verme.

Onsuz napicam peki ben. Nasil devam edeceğim. Kimsem yoktu ondan başka benim. Allahım sen buyuksun...
Belki mutlu bir hayatım olsa derim ki onlar var idare ederim. Ama benim ondan başka kimsem yok. Bi Rabbim var. Doğru yolu göstersin inşallah bana.

Çünkü büyük cikmazdayim. Herseyimdi o benim. Herseyim tarafindan bu duruma düşürüldüm. Ne berbat bir his. Ne berbat bir durum.
Sap gibi kaldım koca dünya da .

ahh benim canım, acın daha o kadar yeni ki böyle düşünmen çok normal. ama içini daha fazla acıtacak olsa da şunu düşün, o senin herşeyinde yani sen öyle düşünüyordun ama belli ki o bu sorumlulugunun farkında değilmiş. öyle olsa, vicdanı olurdu ve seni bu duruma düşürmezdi ceylin. insan gibi ayrılırdı senden ya da bu şerefsizliği yapmazdı.
şunu düşün, sen onun yaptıgını yapsan o sana ne yapardı? kavga ettiğinizde sana şiddet uygulayan bir adam seni parçalardı ceylinim ve bir daha yüzüne bakmazdı. ama sen böyle bir insan için gelecekten umudunu kaybediyorsun, yapma kuzum lütfen yapma bunu. acın ta içimde şuan. keşke paylaşmanın bir yolu olsa.
kendini oyalayacak bişeyler bul ceylinim. ne yapmaktan hoşlanıyorsan onu yap, kitap oku, film izle. ama oturup onu düşünüp üzülme. bi süre oyala kendini, o zaman mantıklı bakış açını kazanacaksın eminim. ama şuan, acın bu kadar tazeyken kendini hırpalama kuzum, lütfen yapma bunu.

Ne berbat bir his demi. Dünya da kimse kalmamış gibi oluyor. Hicbir şeyi umursamiyorum su an. Dünya yanıyor deseler yatar ölümü beklerim. Öyle berbat bir haldeyim.
Böyle pis bir duygu yok ceylin... sözlükte bunu tarif edecek yeterli sözcük yok,hiç bir dilde yok... inan bana içinde yanan ateş zamanla sönecek. Küllenecek. Suan yaniyorsun anliyorum ama hep böyle olmayacak. Onemli olan ne biliyo musun? SADECE SENSIN!

:/ çok acı harbi
bu acıyı 1 kere daha yaşadım,bebegimi kaybettigimde... ikisinin bende bıraktığı sızı aynıydı...

Hepinize teşekkür ederim. İnanin ne desem ne kadar teşekkür etsem az. Allah razi olsun hepinizden. İnanın öyle güç veriyorsunuz ki tahmin edemezsiniz .
Kimseye yaşatmasını Rabbim bunu. O adam beni umursamazken hic tanımadığım insanlardan bu desteği görmek çok garip bir duygu...
Sağolsun kızlar, iyi ki varsiniz hepiniz.
Belki birkaç gün uzaklasmak iyi gelir . Kafam dağılır içim soğur. Bilmiyorum.
Ama aramayacagim yazmayacagim o adama. Kendi pisliğinde bogulsun.

İnşirah suresi Meali

Rahmân ve Rahîm (olan) Allah'ın adıyla.

1. Biz senin göğsünü açıp genişletmedik mi?

2. Yükünü senden alıp atmadık mı?

3. O senin belini büken yükü .

4. Senin şânını ve ününü yüceltmedik mi?

5. Elbette zorluğun yanında bir kolaylık vardır.

6. Gerçekten, zorlukla beraber bir kolaylık daha vardır.

7. Boş kaldın mı hemen (başka) işe koyul,

8. Yalnız Rabbine yönel.

Rabbim çok büyük. İnşallah atlatacağım bu günleri de.

Ceylnimmm:KK43::KK61:
Nasıl şok oldum anlatamam
gözünü seveyim uzaklaş biraz oralardan
çok Üzgünüm
pişman olacak sürünecek göreceksin
bu arada ben soslu_makarna
iş başı yapınca yine geleceğim konuna

Sen o adamı affetin yani öyle mi! :KK57: Seni döven. Hiç birimizi dinlememişsin ne diyeyim ki ben sana. Bu duyguları çoğu insan yaşıyor ve geçiyor. Unutursun. Daha güzel bir hayatın olur inşAllah. Tabii gene affetmezsen!

Yazdıklarına çok üzüldüm dicek bişey bulamıyorum resmen.Bi aşk için aşırı fedakarlık yapan hiç bi insanın hakettiğini aldığını görmediğimden midir nedir,o bana aşık olsun ama ben onu sadece seviyim işte diyenlere dönüştüm.Allah yardımcın olsun ama bilki hiç bi acı sonsuz değil.Zaten neyseki sonsuz değil,yoksa nasıl yaşanırdı..

Taviz tavizi doğurur ve kimse bedelini ödemediği şeyin kıymetini bilmez..sen böyle büyük bir suçu bu kadar kolay affedersen tekrarlanması kaçınılmaz olur.Bende yaşadım bu durumu bence biraz Aşkım Kapışmak ın konuşmalarını izle iyi gelecektir.

Bir adam nasıl bu kadar ciğersiz oluyor....Ve nasıl bunca zaman gizliyor yaptıklarını.Anlamadım gitti.Hep suçlu biziz.O yapmaz dediğimiz için...
Hepte yapmaz dediklerimizi yapıyorlar......
Buraları okudukça, birazda çevremi gözlemlediğimde hiçkimseye güvenim kalmadı hayatta.
Biriyle evlilik görüşmesi yapsam
-Bigün sende Aldatacakmısın ....? demek geliyor içimden...............!

ceylin tüm sayfaları okumadım, istemedim de, çünkü affetme mevzusunun o ayrılma isteginie karsılık yaptıgı pislikten mi yoksa daha önceden unutmalarından, ilgisizliginden mi oldugunu ayırt edemedim, etmek de istemedim,
burada okudugumuz "kocam beni dövdü ama cok seviyor, o benim ilk aşkım, biz ayrılamayız" sacmalıklarının bir benzerini yaşamış olmanı okuyucu olarak hazmedebilecegimi ve sakin bir sekilde yazabilecegimi sanmıyorum...

gelelim şu kişiye, notu cok önceden verilmişti uzun küslüklerinize ragmen barısmakta, denemekte ısrar ettin, sonunda en kötüsünü de gördün...
aldatması vs bunların hepsi karaktersizliginin bir parçası.
zaten önceki olaylardan da biliyoruz, nasıl biriydi ki simdi de beklentimiz haysiyet sahibi bir insan yönünde olsun...?

Yemin ederim bugune kadar boyle hayal kırıklığı yasamadim kızlar ben. Su an ağlayarak yazıyorum icim parçalanıyor resmen . Senelerimi verdiğim adam senelerimi verdiğim şerefsiz başka biriyleymis. beni kandırmış 1 yildir. Biliyorsunuz ayriydik . bana yalvardı ağladı ayaklarima kapandı barisalim evlenelim dedi. İyi dedim affettim . Bir mesaj geldi dun aksam Seninle konusmamiz lazim Ceylin diye. Bana Alinin eski sevgilisiyim ben seni öğrendikten sonra ayrıldık dedi. Aradım ne demek bu dedim her şeyi anlattı. Nasil yalvardigini çiçekler gönderdiğini sevgili olmak için. Beyninden vurulmusa döndüm doğruca evine gittim gösterdim mesajlari bu kız kim dedi sesi çıkmadı . Bağırdım ağladım başını kaldırmadi. Yumrukladim firlattim telefonu sustu. Kosa koşa çıktım peşinden geldi bir şey soylemeden. Eve geldim kız fotoğraflarını atmış. Suçum ne benim ? Sevmek mi ? Salak gibi sevmek mi ? Tüm çocukluğum yıllarım bitti. Babam okuldan aldı beni onun yüzünden yine vazgeçmedim. Dayaklar yedim babamdan ağzım yüzüm dağıldı vazgecmedim. iyi bok yemisim hakikaten. Hic boyle çaresiz kimsesiz kalmadim ben. Ağlamaktan gözlerim catliyor duramiyorum. Ölmek istiyorum. Hak etmedim yemin ederim ki bunları hak etmedim..

aileler bizim göremediklerimizi görüyor. ve bizim o kadar çabalarımızı görünce de ellerinde sandıkları için istediklerini yapıyorlar kısacası bu..

Bazen bizler adam olmayacak kişileri sever bir güzel de kendi değerlerimizden onun için vazgeçeriz,
Onun için her şeyi yaparız sonuç yine de giderler,
Yani gidecek olan her daim gider,
Aslında kendimizi yormaya gerek yok seven adam her daim sever.
Neden severiz böyle adamları anlamam ki. Hayır bunları seven birine yaşatınca başlarını gece yastığa huzurla koyabiliyorlar mı en çok da bunu merak ederim.

Ceylinimdeceylinim sabret,dua et,Rabbim'e havale et.

Back