- 5 Ocak 2014
- 10.254
- 7.410
- 248
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
eminim canım sen yeter ki kendin dik durİnşallah. İnşallah öyle olur
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eminim canım sen yeter ki kendin dik durİnşallah. İnşallah öyle olur
:/ çok acı harbiAminnn,senin için dua edecegim ceylin. Içime dokunuyor yazdıkların,çok üzülüyorum yaa babamin anemi aldattigini öğrendiğimde böyle hissetmistim. Öyle büyük acı,öyle büyük bi nefret duymuştum ki anlatamam. Sanki herşeyimi kaybetmiştim,bütün insanlara olan inancimi,sevgimi... babam bile bunu yaptiysa...
Az önce çıktım canım. Kar etmedi.
Nasil anlatiyim hakikaten okurdum bu tur konuları ama inan bu kadar acitacagini tahmin edemezdim. Gozumun yaşı dinmiyor. Rabbim.kimseye vermesin bu acıyı . Hele öyle severken bunların gelmesi var ya... Anlatacak kelimeler bulamıyorum . öyle bir yük var ki sol tarafimda resmen taş var orada. Midem e kramplar giriyor. Bir şey yiyemiyorum icemiyorum. Rabbine siginmaktan başka hicbir şey yapamiyorum.
Hayat o kadar ilginç ki. İyilerle karsilastirsin Rabbim herkesi.
Karaktersiz adam... Canım sen kendini daha fazla yıpratma. Şu an çok kötüsün anlıyorum ama onu sevip alıştığın için bu duyguları yaşıyorsun. Bir müddet sonra geçecek bunlar. Bu tarz adamların hepsi böyle. Biri terk edince öbürüne, öbürü terk edince baştakine dönüyor. Hangisini daha kolay kullanabiliyor ya da kandırabiliyorsa ona yalvarıp yakarıyorlar. Zamanla geçecek bu durum. Kız sana mesaj atarsa sen de ondan ayrılınca sana nasıl döndüğünü anlat. En azından o kızdan da olur.Yemin ederim bugune kadar boyle hayal kırıklığı yasamadim kızlar ben. Su an ağlayarak yazıyorum icim parçalanıyor resmen . Senelerimi verdiğim adam senelerimi verdiğim şerefsiz başka biriyleymis. beni kandırmış 1 yildir. Biliyorsunuz ayriydik . bana yalvardı ağladı ayaklarima kapandı barisalim evlenelim dedi. İyi dedim affettim . Bir mesaj geldi dun aksam Seninle konusmamiz lazim Ceylin diye. Bana Alinin eski sevgilisiyim ben seni öğrendikten sonra ayrıldık dedi. Aradım ne demek bu dedim her şeyi anlattı. Nasil yalvardigini çiçekler gönderdiğini sevgili olmak için. Beyninden vurulmusa döndüm doğruca evine gittim gösterdim mesajlari bu kız kim dedi sesi çıkmadı . Bağırdım ağladım başını kaldırmadi. Yumrukladim firlattim telefonu sustu. Kosa koşa çıktım peşinden geldi bir şey soylemeden. Eve geldim kız fotoğraflarını atmış. Suçum ne benim ? Sevmek mi ? Salak gibi sevmek mi ? Tüm çocukluğum yıllarım bitti. Babam okuldan aldı beni onun yüzünden yine vazgeçmedim. Dayaklar yedim babamdan ağzım yüzüm dağıldı vazgecmedim. iyi bok yemisim hakikaten. Hic boyle çaresiz kimsesiz kalmadim ben. Ağlamaktan gözlerim catliyor duramiyorum. Ölmek istiyorum. Hak etmedim yemin ederim ki bunları hak etmedim..
Onsuz napicam peki ben. Nasil devam edeceğim. Kimsem yoktu ondan başka benim. Allahım sen buyuksun...
Belki mutlu bir hayatım olsa derim ki onlar var idare ederim. Ama benim ondan başka kimsem yok. Bi Rabbim var. Doğru yolu göstersin inşallah bana.
Çünkü büyük cikmazdayim. Herseyimdi o benim. Herseyim tarafindan bu duruma düşürüldüm. Ne berbat bir his. Ne berbat bir durum.
Sap gibi kaldım koca dünya da .
Böyle pis bir duygu yok ceylin... sözlükte bunu tarif edecek yeterli sözcük yok,hiç bir dilde yok... inan bana içinde yanan ateş zamanla sönecek. Küllenecek. Suan yaniyorsun anliyorum ama hep böyle olmayacak. Onemli olan ne biliyo musun? SADECE SENSIN!Ne berbat bir his demi. Dünya da kimse kalmamış gibi oluyor. Hicbir şeyi umursamiyorum su an. Dünya yanıyor deseler yatar ölümü beklerim. Öyle berbat bir haldeyim.
bu acıyı 1 kere daha yaşadım,bebegimi kaybettigimde... ikisinin bende bıraktığı sızı aynıydı...:/ çok acı harbi
Yemin ederim bugune kadar boyle hayal kırıklığı yasamadim kızlar ben. Su an ağlayarak yazıyorum icim parçalanıyor resmen . Senelerimi verdiğim adam senelerimi verdiğim şerefsiz başka biriyleymis. beni kandırmış 1 yildir. Biliyorsunuz ayriydik . bana yalvardı ağladı ayaklarima kapandı barisalim evlenelim dedi. İyi dedim affettim . Bir mesaj geldi dun aksam Seninle konusmamiz lazim Ceylin diye. Bana Alinin eski sevgilisiyim ben seni öğrendikten sonra ayrıldık dedi. Aradım ne demek bu dedim her şeyi anlattı. Nasil yalvardigini çiçekler gönderdiğini sevgili olmak için. Beyninden vurulmusa döndüm doğruca evine gittim gösterdim mesajlari bu kız kim dedi sesi çıkmadı . Bağırdım ağladım başını kaldırmadi. Yumrukladim firlattim telefonu sustu. Kosa koşa çıktım peşinden geldi bir şey soylemeden. Eve geldim kız fotoğraflarını atmış. Suçum ne benim ? Sevmek mi ? Salak gibi sevmek mi ? Tüm çocukluğum yıllarım bitti. Babam okuldan aldı beni onun yüzünden yine vazgeçmedim. Dayaklar yedim babamdan ağzım yüzüm dağıldı vazgecmedim. iyi bok yemisim hakikaten. Hic boyle çaresiz kimsesiz kalmadim ben. Ağlamaktan gözlerim catliyor duramiyorum. Ölmek istiyorum. Hak etmedim yemin ederim ki bunları hak etmedim..