- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
ayrı olduğunuz dönemde mi çıktılar acaba?Yemin ederim bugune kadar boyle hayal kırıklığı yasamadim kızlar ben. Su an ağlayarak yazıyorum icim parçalanıyor resmen . Senelerimi verdiğim adam senelerimi verdiğim şerefsiz başka biriyleymis. beni kandırmış 1 yildir. Biliyorsunuz ayriydik . bana yalvardı ağladı ayaklarima kapandı barisalim evlenelim dedi. İyi dedim affettim . Bir mesaj geldi dun aksam Seninle konusmamiz lazim Ceylin diye. Bana Alinin eski sevgilisiyim ben seni öğrendikten sonra ayrıldık dedi. Aradım ne demek bu dedim her şeyi anlattı. Nasil yalvardigini çiçekler gönderdiğini sevgili olmak için. Beyninden vurulmusa döndüm doğruca evine gittim gösterdim mesajlari bu kız kim dedi sesi çıkmadı . Bağırdım ağladım başını kaldırmadi. Yumrukladim firlattim telefonu sustu. Kosa koşa çıktım peşinden geldi bir şey soylemeden. Eve geldim kız fotoğraflarını atmış. Suçum ne benim ? Sevmek mi ? Salak gibi sevmek mi ? Tüm çocukluğum yıllarım bitti. Babam okuldan aldı beni onun yüzünden yine vazgeçmedim. Dayaklar yedim babamdan ağzım yüzüm dağıldı vazgecmedim. iyi bok yemisim hakikaten. Hic boyle çaresiz kimsesiz kalmadim ben. Ağlamaktan gözlerim catliyor duramiyorum. Ölmek istiyorum. Hak etmedim yemin ederim ki bunları hak etmedim..
ayrı olduğunuz dönemde mi çıktılar acaba?
önce birileri olmadan tek başına ayakta durmasını öğren, yalnız yapabilmeyi kendine yetebilmeyi. sonra eğer senin sevgini hakeden biri çıkarsa karşına tekrar sev.Sana çok klasik gelecek ama daha çok gençsin, daha ne şerefsizler görecek nelere üzüleceksin her defasında biraz daha olgunlaşacak sonundada hiçbirisi için üzülmeye değmezmiş diyeceksin.
Geçmiş olsun arkadaşım
okumadem tüm sayfaları
arıyor mu ?
Aciklama yapıyor mu
Sessiz ve hiçbir şey olmamış gibi durursan canını çok yakacaksin biliyorsun değil mi ?Herşeyi öğrendim. Eve gittikten sonra o kızla olan fotograflarini gönderdim . "Ben serefsizin tekiyim ne desen haklisin seni hic hak etmedim " yazdı.
Gece de en son " ben adam olmam yüzüm yok sana bsy demeye ama beni kaldırdılar. Hep bu acıma duygum yüzünden oldu ne olduysa " yazdı o kadar . geceden beri hicbir şey yazmiyor
Sana kücük bir örnek vermek istiyorum,bugün karakolda kücük bir isim vardı gittim orada bekliyordum,bir kız getirdiler gencecik yanında annane ve dedesiyle kız ne oldu babama diye ağlamaya basladı,kayıp mı oldu neden geldim buraya dedi,hayır dediler,oh dedi cok korktum dedi.Sonra polislerin konusmalarını duydu öldü mü diye bağırmaya basladı,dedesi basıyla onayladı,kızın o anki yüzünü unutamıyorum hemen dısarıya cıktm o andan beri cok kötüyüm.Babasına araba carpmıs ise giderken ve belki de sabah güle oynaya uğurladığı babasının ölüm haberini aldı.Simdi o kızın cektiği acıyı düsün hic beklemediği bir anda babasını kaybettiğini öğrendi,suanda ne büyük acılar cekiyordur bir düsün,bak daha büyük acılar da varmıs hayatta gördün mü,birdaha yok böyle bir acı vs gibi seyler söyleme,sükret sadece ailen sağ sen sağlıklısın,bunlar icin sükret lütfen,bir erkek değil mi?hem de adi karaktersiz bir erkek lütfen toparla kendini hemen!Hic bir erkek bukadar üzülmeye değmez.Teşekkür ederim. Boğuluyor gibiyim sanki. İki dakika başka bir şey düşünemiyorum gözlerim doluyor hemen. Tüm gün gezdim ama keyif alamadım. Alışveriş yaptım gezdim ama aklım hep ayni yerdeydi . İlk defa boyle oldum ben. İlk defa bu kadar berbat hissettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?