- 28 Mart 2013
- 12.825
- 17.328
- 498
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Kız sizin birlikte olduğunuzu en başından biliyor gibime geldi. Ne demem gerektiğini bilmiyorum Allah yardımcınız olsun dünyada pis insan mı yok..
İşte tam manasyla bu..çok güzel yazms arkadaş..ceylin arkadsm zamanla her acı kabuklanır..Şuan zor dönemlerin..Senin gibi binlercesi yaşıyor..inşaallah ilerde mutlu olursn.okulunu keşke birakmasydn ona da çok üzüldüm ciddrn..
İnan onlar bizim sevgimizi haketmediOkudum döndüm basa bir daha okudum.
Hakikaten çok garip şey su dünya.
İnşallah Unutursun sende kuzum. İnşallah iyileri çıkar karşına. Damdan düşeni yine damdan düşen anlar derler ya öyle oldu. İnan tarifi yok içimde olanların. Gece mideme kramplar girdi kafayı yedim resmen. Ne acı bir durum...
Allah kimseye yasatmasin . İnşallah pişman olurlar kahrolurlar. Seni bilemem ama benim içimi en çok o rahatlatır ...
Bak gör işte nasıl bi insan olduğunu görNe diyormuş benim o çok sevdiğim adam biliyor musun başından beri kıza ?
"Öylesine bir kız var konuştuğum beni arıyor arada konuşuyoruz 2-3 kere buluştuk . yazık kıza beni arıyor yalnızlıktan.."
İnanmıyorum, inanamiyorum.
Offf
Bence canım artık o kızın dediklerine kulak asma..seni iyice yıpratr..Hem nasıl kıvırcak ancak bu şekilde diyecek..yaptignn bi mantıklı aciklmasi olamazki..ben serefsizm mi diyecek..Artık o kızla iletisimi kes seni daha fazla uzmesin..bunları dinlemek sana bisey katmıyor.Senin gözünü açtı teşekkür et noktala..Ne diyormuş benim o çok sevdiğim adam biliyor musun başından beri kıza ?
"Öylesine bir kız var konuştuğum beni arıyor arada konuşuyoruz 2-3 kere buluştuk . yazık kıza beni arıyor yalnızlıktan.."
İnanmıyorum, inanamiyorum.
Offf
Herkese hata payı bırakmak en güzelidir bu hayatta. Madem evlisin güven yoksa ilişki yürümez diyenlere gülüyorum, onlar da haklılar tamamen güvenmek istiyorlar ama yok öyle bir dünya. Hep dediğim gibi zaman kıymtli, aldatılarak kandırılarak geçemeyecek kadar kıymetli. Misal sen bu olayı ta en başından öğrenmş olsaydın çoktan kendi yolunı çizmiş ve 1 sene hayata erken adım atmış olacaktın. Bundan dolayı gözlerinizi açık tutun diyorum. Didik didik edin, sizi aldatıyor gibi davranın değil sadece algıları açık tutun ve kimseye tamamen güvenmeyin. Bu kesin güvenin olmasaydı emin ol farkında olurdun, en küçük kuşkuda şöyle bir izlemeye alırdın. İnsanın fıtratında yok sonsuz güvenilirlik ve doğruluk. Böyle insanlar ya peygamber ya evliya oluyor zaten.
Bunu ders olarak düşüneceksn ileride. Şimdi canın yanıyor mantığın devre dışı biliyorum. Tek hissettiğin sana yapılanın acısı ve nefret..öfke..
Ne enkazların altından çıkıyor insanlar, ne acıları, felaketleri aşıyorlar.. Ne kadar erken ayağa kalkarsan kendine o kadar iyilik edersn. Seni 1 sene aldattı ama şu çektiğin acı o 1 senenin devamı. Sana bunu yapmasına izin verme o değersiz varlığın lütfen. O kimki seni bu hale getirecek.
Bak gör işte nasıl bi insan olduğunu gör
İnsanız şaşarız bitanem
Tüm bunlar iyiki gün yüzüne çıktı allahın sevgili kuluymussun
İyiki daha fazla surmedi
Bence canım artık o kızın dediklerine kulak asma..seni iyice yıpratr..Hem nasıl kıvırcak ancak bu şekilde diyecek..yaptignn bi mantıklı aciklmasi olamazki..ben serefsizm mi diyecek..Artık o kızla iletisimi kes seni daha fazla uzmesin..bunları dinlemek sana bisey katmıyor.Senin gözünü açtı teşekkür et noktala..
Iyilesiceksin canım benimAynen .. Su an tek mutlu olduğum yön bu.. İyi ki ogrenmisim iyi ki salak yerine konulmaya devam edemedim. Rabbime çok şükür .
Galiba bundan sonra da kimseye guvenmeyecegim . Hic kimseye.
Yaz olur muHepinizden Allah razi olsun.
Ben bira dışarı çıkmak istiyorum. Hava alıp gelirim ..
İyi ki varsiniz. İnanın hepiniz güç verdiniz bana . Bir ömür yasamazsiniz inşallah bu yaşadıklarımı .
O kadar haklisiniz ki. Hakikaten o kadar haklisiniz ki.
Çocukluk, salaklik, saflık. Hepsi vardı bende. Hepsi...
Onca insan biliyormusta söylememis bana.
Kim bilir ne dediler benim hakkımda arkadan. Düşündükçe deliriyorum
O kızla irtibatını kesmelisin. Tamam öğrendin gerçeği detaya ne gerek var? Kız eski sevgiline olan hıncını senden çıkarmaya çalışıyor. Ne demek seni sevse benle kalmazdı. Yazılan doğru da bunu söylemenin zamanı mı şimdi? Yaranı açık tutmalarına izin verme ! En kısa sürede toparlanmanı bekliyorum.Biz Aliyle neler yaşadık bilsen . seni sevse benimle kalmazdı deyip durdu.. Ona cevap vermeye bile takatim yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?