- 10 Temmuz 2014
- 19.711
- 17.815
- 248
- Konu Sahibi Ceylinimdeceylinim
-
Gecelerce kapalı kaldı mı telefonu? Bende kalmıştı ulasamamistim:)Senin konunu okudum ve ne dedim biliyor musun ? Ne kadar şanslı kiz evlenmeden öğrenmiş en azından . O zaman daha büyük yıkım olurdu...
Simdi o yorumlara bakıyorum bir daha ağlıyorum. Bir hafta önce evlilik hayalim vardı. Ne bileyim. Yediğim dayaklar evden kovulmalar hic biri umrumda değildi biliyor musun. O var ya yeter diyordum . o var kimseye ihtiyacım yok diyordum. Salak Ceylin. O sabah o kizin yaninda sabahlayip aksam benim yanıma geliyormuş. O kizin yaninda benimle meaajlasiyormus. Ben hak etmedim.
Offf. İnan ruhum sıkılıyor . içim daraliyor.
Gecelerce kapalı kaldı mı telefonu? Bende kalmıştı ulasamamistim:)
Onun yanında sana da yazdı dimi, bana da yazdı
Ona sarılıp gelip sana da sarılıyor muydu seni de opuyor muydu?
Gece onun yanına gidip gündüz senin yanına geliyordu hiçbişey olmamış gibi dimi
Belki nerde evlenceginizi gelinligini cocuklarinizi bile hayal ettin çünkü ben de ettim biz de ettik
Ama onlar napti ağzımza etti!!!
Şuan içim acıdı sızladı desem yerı.. Hissedemesemde anlıyorum senı uzun ilişkilerde genellemıyorum ama en korktugum seydır bu benım.. Dua et ki Rabbim sana erken göstermiş bu pisliğin yüzünü.. Sen çok şeyi göze almışsın aileni karşına almışsın ceylin ama o şerefsizde bunları göze alcak cesaret şeref yokmuş.. Üzülme sakın diyemem sana cunku perişansın suan tahmın edıyorum ki ama inan ki gecer geccek.. Sen arkana bakma onun sana yalvarmalarına bahanelerıne sıgınma sakın ki dönüşü olmasın bu işin daha fazla üzülmemen için..Aynen öyle.
Kızla beraber kalmışlar günlerce . Ariyordum telefona çıkan yok naptin diyorum uyumustum diyor. Saat 19.00 da uyuyormus. Ne bileyim inan içim acıyor. Hiç mi acimadi bana ? Hic mi üzülmedi. Aynilarini ona sordum ve cevap bu oldu " ben şerefsiz adamın tekiyim ben adam olmam ne dersen haklisin" ne diyim ki.
Önce ki gün ayaklarima kapanıp ertesi gün o kızla beraber kaliyormus. Şerefsiz herif
Şuan içim acıdı sızladı desem yerı.. Hissedemesemde anlıyorum senı uzun ilişkilerde genellemıyorum ama en korktugum seydır bu benım.. Dua et ki Rabbim sana erken göstermiş bu pisliğin yüzünü.. Sen çok şeyi göze almışsın aileni karşına almışsın ceylin ama o şerefsizde bunları göze alcak cesaret şeref yokmuş.. Üzülme sakın diyemem sana cunku perişansın suan tahmın edıyorum ki ama inan ki gecer geccek.. Sen arkana bakma onun sana yalvarmalarına bahanelerıne sıgınma sakın ki dönüşü olmasın bu işin daha fazla üzülmemen için..
Emin ol yaşar bu şekilde olmasa başka şekilde ama yaşar.. Kimin ahı kimde kalmış ki.. Sadece sabretmen sindirmen lazım sakın taviz verme ceylin. Yoksa gün gelir çok daha acısını yaşatır sana.. Kolay değil biliyorum ama geccek sadece sabretmen lazım...Yemin ederim gözyaşları kendiliğinden akıyor. Durmuyor. O kadar agirima gitti ki. Sanki nefes alamiyorum..
Hic beklemiyordum. Herkesi kendim gibi sanıyorum . ben kimseye bakmiyorum o da bakmıyor sanıyorum . çıkardım kizin resmini bu kim diyorum kim ki diyor. Tanimiyor musun koynundan çıkmadığın kızı.
Rabbim bin beterini yasatsin ona. Bana muhtaç olsun insallah. O kadar kötüyüm ki.
Ne desek dinmeyecek acın ,her geece uzuleceksin ama bunun da geçeceğini bil kuzum.Yemin ederim bugune kadar boyle hayal kırıklığı yasamadim kızlar ben. Su an ağlayarak yazıyorum icim parçalanıyor resmen . Senelerimi verdiğim adam senelerimi verdiğim şerefsiz başka biriyleymis. beni kandırmış 1 yildir. Biliyorsunuz ayriydik . bana yalvardı ağladı ayaklarima kapandı barisalim evlenelim dedi. İyi dedim affettim . Bir mesaj geldi dun aksam Seninle konusmamiz lazim Ceylin diye. Bana Alinin eski sevgilisiyim ben seni öğrendikten sonra ayrıldık dedi. Aradım ne demek bu dedim her şeyi anlattı. Nasil yalvardigini çiçekler gönderdiğini sevgili olmak için. Beyninden vurulmusa döndüm doğruca evine gittim gösterdim mesajlari bu kız kim dedi sesi çıkmadı . Bağırdım ağladım başını kaldırmadi. Yumrukladim firlattim telefonu sustu. Kosa koşa çıktım peşinden geldi bir şey soylemeden. Eve geldim kız fotoğraflarını atmış. Suçum ne benim ? Sevmek mi ? Salak gibi sevmek mi ? Tüm çocukluğum yıllarım bitti. Babam okuldan aldı beni onun yüzünden yine vazgeçmedim. Dayaklar yedim babamdan ağzım yüzüm dağıldı vazgecmedim. iyi bok yemisim hakikaten. Hic boyle çaresiz kimsesiz kalmadim ben. Ağlamaktan gözlerim catliyor duramiyorum. Ölmek istiyorum. Hak etmedim yemin ederim ki bunları hak etmedim..
Eee niye ailen onun Yüzünden sana bunları yaptı peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?