• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim sökülüyor yerinden resmen

ceylin merhaba konuyu görünce şöyle bir okudum ve ilgimi çekti diğer eski mesajlarına baktım. istihare konusunu okudum. hatta 'salatalık-b*k' mevzusuna çok güldüm:) acaba bu rüyaya yattığın insanla bu topicteki insan aynı mı? ilgimi çekti belki de boşu boşuna görmedin öyle bir rüya..

Yemin ederim bugune kadar boyle hayal kırıklığı yasamadim kızlar ben. Su an ağlayarak yazıyorum icim parçalanıyor resmen . Senelerimi verdiğim adam senelerimi verdiğim şerefsiz başka biriyleymis. beni kandırmış 1 yildir. Biliyorsunuz ayriydik . bana yalvardı ağladı ayaklarima kapandı barisalim evlenelim dedi. İyi dedim affettim . Bir mesaj geldi dun aksam Seninle konusmamiz lazim Ceylin diye. Bana Alinin eski sevgilisiyim ben seni öğrendikten sonra ayrıldık dedi. Aradım ne demek bu dedim her şeyi anlattı. Nasil yalvardigini çiçekler gönderdiğini sevgili olmak için. Beyninden vurulmusa döndüm doğruca evine gittim gösterdim mesajlari bu kız kim dedi sesi çıkmadı . Bağırdım ağladım başını kaldırmadi. Yumrukladim firlattim telefonu sustu. Kosa koşa çıktım peşinden geldi bir şey soylemeden. Eve geldim kız fotoğraflarını atmış. Suçum ne benim ? Sevmek mi ? Salak gibi sevmek mi ? Tüm çocukluğum yıllarım bitti. Babam okuldan aldı beni onun yüzünden yine vazgeçmedim. Dayaklar yedim babamdan ağzım yüzüm dağıldı vazgecmedim. iyi bok yemisim hakikaten. Hic boyle çaresiz kimsesiz kalmadim ben. Ağlamaktan gözlerim catliyor duramiyorum. Ölmek istiyorum. Hak etmedim yemin ederim ki bunları hak etmedim..

Bütün erkekler aynı keşke zamanında aileni dinleseydin ayrılsaydın, okulundan da olmazdın. Biliyorum keşkelerle olmuyor zamanında yapamamışsın ama şimdi arkana bile bakma en doğru olanı yapmışsın sen. Gidip yüzleşmişsin içinde kalmamış acaba doğru mu diye cevabını da almışsın zaten. Önüne bak aklından çıkarmaya bak, biliyorum zor olucak tam olarak unutamayacaksın belki ama alışacaksın insan alışıyor. Çok karaktersizmiş benim eski sevgilim gibi. Üzüldüğüm tek şey çocukluğumuzun da böyle insanlar yüzünden elimizden kayıp gitmesi. Allah yardımcın olsun inşallah.

ceylin merhaba konuyu görünce şöyle bir okudum ve ilgimi çekti diğer eski mesajlarına baktım. istihare konusunu okudum. hatta 'salatalık-b*k' mevzusuna çok güldüm:) acaba bu rüyaya yattığın insanla bu topicteki insan aynı mı? ilgimi çekti belki de boşu boşuna görmedin öyle bir rüya..

Ben hepsindeki kişi aynı diye biliyorum. Çünkü eskilerden de konuları okumuştum, uzun süreli aynı kişiyle sevgili olup, onu sevmiş sadece. O yüzden bu kadar üzülüp kahrediyor kendini. . Ben de okuyunca çok ama çok üzüldüm.

Merhaba. Evet aynı kişi . Aslında doğru tespit yapmisim o zamanlar :)
Hatirlayinca gulumsedim hakikaten. O üye nasil bilmiş aslında o zamanlar...

Aynen. Gitmeseydim o halini gormeseydim belki de yalandır derdim. Başını kaldıramadı utancından ... Pislik herif
Bütün erkekler aynı keşke zamanında aileni dinleseydin ayrılsaydın, okulundan da olmazdın. Biliyorum keşkelerle olmuyor zamanında yapamamışsın ama şimdi arkana bile bakma en doğru olanı yapmışsın sen. Gidip yüzleşmişsin içinde kalmamış acaba doğru mu diye cevabını da almışsın zaten. Önüne bak aklından çıkarmaya bak, biliyorum zor olucak tam olarak unutamayacaksın belki ama alışacaksın insan alışıyor. Çok karaktersizmiş benim eski sevgilim gibi. Üzüldüğüm tek şey çocukluğumuzun da böyle insanlar yüzünden elimizden kayıp gitmesi. Allah yardımcın olsun inşallah.

Aynen. Gitmeseydim o halini gormeseydim belki de yalandır derdim. Başını kaldıramadı utancından ... Pislik herif
Okudum çok ama çok üzüldüm ama ayrılmanıza değil yılların emeğine:KK16:
Bütün yorumları okuyamadım baştan itibaren ama sen hiç şüphelenmedinmi onu merak ettimo_O
Kızls yüzyüze geldinmi ? Onada yazık oda kandırıldı

Merhaba. Hayır ben suphelenmedim hic. Hatta o kadar emindim ki bu konuda ondan yana. O asla yapmaz diyordum. Ve kız biliyormus bastan beri beni. Bilerek ayırmak için anlatmış bana herşeyi . Hikayede ki tek salak benim anlayacagin
Okudum çok ama çok üzüldüm ama ayrılmanıza değil yılların emeğine:KK16:
Bütün yorumları okuyamadım baştan itibaren ama sen hiç şüphelenmedinmi onu merak ettimo_O
Kızls yüzyüze geldinmi ? Onada yazık oda kandırıldı

Merhaba. Hayır ben suphelenmedim hic. Hatta o kadar emindim ki bu konuda ondan yana. O asla yapmaz diyordum. Ve kız biliyormus bastan beri beni. Bilerek ayırmak için anlatmış bana herşeyi . Hikayede ki tek salak benim anlayacagin
Meraba canım,
Salaklık değil saflık onun adı iyi niyet.
Onların ilişkisi yatak ilişkisine dayanıyo aşk sevgi yok onların ilişkisinde kızın baştan itibaren seni bilmedi bunun bariz kanıtı. Böyle şeyler var malesef biz kabul etmesekte benim bi erkek arkadaşımda aynen böyle bişey yaşıyodu. Biri evleneceğim kız öteki yattığım diyodu öbür kız biliyomuş oda öyle diyodu iğrenç insanlar.
Senin acını taaa içimde hissettim benzer bişey yaşadım çünkü seni iyi anlıyorum herşey yalanmıydı diyosun ben kimleydim bu kim falan deli sorular

Merhaba arkadaşlar . Soranlara özel mesaj atanlara tesekkur ediyorum .
Çok şükür daha iyiyim artik . Yalniz kalmadan sürekli birseyler le kafami meşgul ederek atlatiyorum galiba..
Size anlatacak bazı olaylar öğrendim . Bu kız 19-20 yasnda bir kızmış ve nişanlısını aldatmış bu şerefsizle diye biliyorum . Bu kız sadece bununla değil ayni zamanda birkaç adamla sevgiliymis . Nisanlisi benden önce öğrenip ayrılmış bununla galiba sonra tekrar barismislar . Bu kizin en yakin arkadaşı da nisanlisina gidip sevgili olduğu tüm çocukları anlatmış. Nişanlısı da cümle aleme rezil etmiş bu kızı. Ne diyeyim Allah çok büyük. Bu kız bana mesajlar atıyordu sürekli en sonunda ben tersleyip engelleyince benin arkamdan iftiralar atmış birde ...
Utanmazlık değil de ne.. Çıkmaya başlıyor teker teker iste..

Bence sen onu affedersin birde evlenirsin üstüne. Aynisi basima geldi.uzun sureli sevgilisini benle aldatti birisi.kizdan haberim yoktu sonunda evlendiler.yani üzülme sana döner geri sende evlenirsin.bu kadar hayatini bu adama adadigina gore bir aldatmada kolay kolay gitmezsin.

Kiz kötü olmus simdiden.erkek arkadasini kandirmistir canım o kiz.sevgilin cok masum dimi? Kiz sokakta kendini satan bir f..... bile olsa sevgilim dedigin sahis seni degil oni tercih etmis bir gecede olsa on gecede olsa böyle.

Son düzenleyen: Moderatör:
Senin icin suan en önemlisi okula tekrar baslamak ve ailenle arani düzeltmek :( zaten yeteri kadar kayibin olmus o S*** yüzünden... daha fazla zamanini harcama ona kendini kahrederk ve üzülerek.
Ah yandim vah yandim demeyip dim dik durucaksin! Ve artik kendi yolunu cizeceksin!

hakkinda hayirlisi arkadasim ...:KK51:

Senin icin suan en önemlisi okula tekrar baslamak ve ailenle arani düzeltmek :KK43: zaten yeteri kadar kayibin olmus o S*** yüzünden... daha fazla zamanini harcama ona kendini kahrederk ve üzülerek.
Ah yandim vah yandim demeyip dim dik durucaksin! Ve artik kendi yolunu cizeceksin!

hakkinda hayirlisi arkadasim ...:KK51:

Edit: Pardon, eski konuymus ...

Ne sacmaladiginizi öğrenebilir miyim ?
Ben o serefsize masum mu dedim?
Kuyruk acinizi benden çıkarmayın. Belli ki hala icinizde evlenmeleri.. Tövbe tövbe..
Kiz kötü olmus simdiden.erkek arkadasini kandirmistir canım o kiz.sevgilin cok masum dimi? Kiz sokakta kendini satan bir fahise bile olsa sevgilim dedigin sahis seni degil oni tercih etmis bir gecede olsa on gecede olsa böyle.

Back
X