• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalbim sökülüyor yerinden resmen

çok geçmiş olsun, bence hiçbir erkek için kocan dahi olsa hayallerinden vazgeçmemen gerekirdi. Bu tüm gençlere ders olsun çok üzüldüm ama malesef kızlar aşık olunca tüm geleceğini hayallerini silip atabiliyor. bu durumda da pişmanlıklar yaşanıyor. :KK43:
ne olursa olsun kendin bir bireysin kendini unutturacak bir ilişki iyi değildir. hayatta ne yazıkki hiçbirşeyin garantisi yok. ama bu durumda ileriye bakmaktan başka çaren yok.

Merhaba hanımlar.
Bu konudan uzak kalmak istedim biraz . hepinize yorumlarınız için tesekkur ederim.
Kafa dağıtmak istedim biraz, iyide geldi açıkçası. Gezdim, alışveriş yaptım, mutfakta vakit geçirdim. Bu konu hic olmamış gibi davrandim . Hic yaşanmamış gibi. Hüzünlü şarkılar dinlemedim en güzeli de. Ailemle arkadaslarimlaydım hep.
Hakikaten daha iyiyim. İnşirah suresi okudum bolca, okudukça yuregime öyle bir ferahlık geldi ki çok şükür, tarif edemem.
Derdim tasam bütün sıkıntım aktı gitti resmen.
Rabbim çok büyük . İnanın su an içimde sıkıntıdan eser yok.
Malum kişiye gelince de özür mesajları atıyor, arıyor. Hicbir şey bildiğin gibi değil diyor. Cevap vermiyorum..

Olayın iç yüzü şuymuş anlattığına gore; O kızı bir adam (pisliğin teki o bahsettigi adam.) zorla surukluyormus bir yere. Bu da o müthiş vicdanına yenilip benim de kardeşim var diyerekten adamın elinden kızı almış biraz Hır gür ederek. Güya adam kızı para karşılığı birilerine veriyormus. Boyle tanışmışlar. Sonra kız bizimkine aşık olmuş falan filan...
Türk filmi sahnesi gibi demi...

Öyle iste kızlar. Hepinize çok teşekkür ederim yorumlarınız, fikirleriniz için.
Belki arardim bile siz olmasaydiniz. Çok sagolun...

Olayın iç yüzü şuymuş anlattığına gore; O kızı bir adam (pisliğin teki o bahsettigi adam.) zorla surukluyormus bir yere. Bu da o müthiş vicdanına yenilip benim de kardeşim var diyerekten adamın elinden kızı almış biraz Hır gür ederek. Güya adam kızı para karşılığı birilerine veriyormus. Boyle tanışmışlar. Sonra kız bizimkine aşık olmuş falan filan...
Türk filmi sahnesi gibi demi...

böyle bir olay gerçek bile olsa kusura bakma ama flash tv.de "sokakta mı kalsaydı kurtardım" diyip kuma yapan şerefsizin hikayesinden pek bir farkı yok yine...
bir de utanmadan anlatmış.

o darp sonrası asla iletisim kurmayacak, özür mesajlarını bile okumayı istemeyip engelleyecektin.
madem yaptın bir hata... hayatın boyunca sana ders olsun, geçmiş zamana degil bugune bak, güzel insanlara deger ver, haketmeyeni de ne olursa olsun yakınında tutma.

Hiiç düşünme nasıl yaparım bundan sonra diye. Evet bir süre üzüleceksin belki ama inan o adama ihtiyacın yok hayatında. Dayak, aldatma da olan bitmiş bir ilişkiydi. Bu şekilde ayrılman belki daha iyi oldu. O her aklına geldiğinde kızın gösterdiği fotoğrafları düşün.

Demi ?
Seven yapmaz.
Bana gözüm senden başkasını görmüyor sensiz yaşayamam oluyorum bitiyorum derken o kızla yeni bir hayat bulmuş demek ki.
Bir insan nasil boyle yalanlar söyleyebilir aklım almıyor. Nasil bu kadar iyi bir yalancı olabildi
Cok iyi bi yalanciymis demmekki kuzum bosver allah herkesi goruyo biliyo o yeni sevgiliside ona yapar oyle insallah da gorur gununu hayirlisi boyleymis deyip geciicem zor ama napcan canim kalbin aciya aciya kanaya kanaya =(

İnsan altalinca ortada ne.güven kaliyo ne.aşk
SADECE hayal kırıklıklarıyla dolu bir.kalp ve sızısı içini yakan ..
Aldatmayın arkadaş sevmiyorum de insanin daha az acır canı :(

En son karnina tekme atarak dovmustu bu adam sizi yanlis hatirlamiyorum dimi?
Cok merak ediyorum ne yaptida affettirdi kendini.. Konuyu okudugumda hiç şaşirmadim.. Tekrar barişirsan bi kac ay sonraacacagin konulari tahmin etmekte zor degil..
Dayak olayindan sonra affederek bu zemini sen hhazirladin malesef, adam karakteri baştan belliydi

En son karnina tekme atarak dovmustu bu adam sizi yanlis hatirlamiyorum dimi?
Cok merak ediyorum ne yaptida affettirdi kendini.. Konuyu okudugumda hiç şaşirmadim.. Tekrar barişirsan bi kac ay sonraacacagin konulari tahmin etmekte zor degil..
Dayak olayindan sonra affederek bu zemini sen hhazirladin malesef, adam karakteri baştan belliydi

Ben de barıştığını bilmiyordum. . Burayı okuyunca sadece barıştığına şaşırmıştım. Gönül işte.

Back
X