- 7 Mayıs 2021
- 393
- 675
- Konu Sahibi Hestiahest
1.5 yıl boyunca hırpalamadım ilişkiye maddi manevi her türlü şeyde bulundum. Sevgimi sonuna kadar hissettirdim, onu dinledim saygı duydum. Sadece sinirlendiğimde yumuşak yerlerden vurdum ki sonuna kadar haksızım biliyorum. Barışma ihtimali her zaman var dediniz teşekkür ederim. En küçük şeyde çatırdayabilir çok doğru ve ben o en küçük şeyi de yapmayacağım. Elbette eğer devam edersek tartışmalar olacaktır ama kesinlikle sağlıklı bir şekilde çözeceğim. Kırmadan, dökmeden, zehir akıtmadan. Daha sağlıklı bir insan olacağım.Şimdiiii şöyle diyim bizler ilişki içinde iken hele de karşıya duygumuz yoğun ise bazı şeyleri kötü olsa bile iyiye istemsiz yoruyoruz.
Öyle demek istemiş olabilir ama bu tamamen niyet okuma.
Direk söylemek istediğini açık açık da demiş olabilir. Altta yatan ima mesaj yok belki de sen öyle düşünüyorsun.
Evet ayrılan insanlar bir süre sonra tabiki hayat devam ediyor yeni kişilerle tanışıp yola devam edecek o da sen de .. belki de buldu bilemezsin her şey olabilir.
Barışma ihtimali her zaman vardır ama biten yıpranan ilişkiler sarsılmış ilişkiler en küçük şeyde genelde tekrar çatırdar. Güzel de devam edebilir düşük bir ihtimal olsa da. Ancak baştaki toksik kısım göz önüne alınca düşünüyorum sevsem bile 1,5 yıl beni hırpalayan ilişkiye tekrar girmek istemem girsem de tahammül sınırım tükenmiştir. Sevsem dahi artık kendi mutluluğum ön plana gelir beni yoran şeyden kurtulmak isterim kadın erkek farketmez