kalbim mi mantığım mı sizce?

Daha çok saydırmaya başlar malesef

Ohoo, kötüymüş. Oturup bir düşüneyim demiyor, ben böyleyim deyip kaçıyor galiba.
Bana artar gibi geldi ama Artmasa da bir gün aynı evde daha sinir bozucu bir hal alabilir...

Ohoo, kötüymüş. Oturup bir düşüneyim demiyor, ben böyleyim deyip kaçıyor galiba.
Bana artar gibi geldi ama Artmasa da bir gün aynı evde daha sinir bozucu bir hal alabilir...
Evet kesinlikle ben böyleyim diyor. Tabiki benim de kötü yanlarım var ama onun ağzından hiç duymadım. Beni olduğum gibi kabul ediyor benden de bunu bekliyor sanırım ama saygısızlığın göz yumacak bi yanı yok

Değişmez... net...

Yani saygısızlık bu, hakaret, küfür hiç hoş değil. Ben de çok sinir oluyorum.
Normal şartlarda kendisi için de doğru değil değişmesi lazım ama size karşı da dikkatli değil..
Kendisine yapıldığında daha da sinirleniyormuş zaten.
Karşınıza alıp konuşun diyeceğim böyle iyiye gitmiyor diye ama ona da sinirleniyormuş.
Bilemedim ki nasıl anlar, ya da anlar mı iş ayrılma noktasına gelmeden...
Konuşulmazsa anca kendi kendine düşünmesini ve değişmesini beklemek gerekecek.

Ayrıldık bi defa bu yüzden ondan sonra geldi çok ısrar etti değişcrm dedi değiştipini sanmıştım ama zaman geçtikçe tekrar eskiye döndü
Sevgilimi arkadaşımı herşeyimi kaybetmeyi de göze alamıyorum açıkcası

Lan kaba bir tabir ama söyleyeni kabalaştırır yalnızca,söylenen kişiye dokunacak kötü bir yanı yok bence...

Anlıyorum sizi..
Sabrınızın sonuna kadar beklemek durumunda kalacaksınız o zaman, rahat karar alabilmek için..
Ama evliliğe gitmeden hallolması lazım, ya kabullenmeniz ya da onun değişmesi.
Çünkü evlilikte daha da rahatsız edebilir sizi.
Evliliğe çok zaman varsa zamana bırakın şimdilik

Akışına bırakıyım ben o zaman
Çoook teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…