Kalbim kırıldı

karakteri ve genel özellikleri istediğiniz gibiydi?
göz rengine takık ve renkli gözlü hatun almazsam iflah olmam diyen bir hıyarın karakterini mi beğendiniz?
arkadaş filan da olmam
saplantılı öküz

Tabi aşk göz rengine bakmaz ama bizimki direkt aşk değildi tanışma aşamasıydı o yüzden anlayış gösterdim
Karakteri vs bana uygundu diye herifi gözünde çok yüceltme bence. Bildiğin takıntılı, başka sıkıntılar da çıkan bundan.
Renkli göz beğeniyor olabilir ama saplantı başka bi şey.

Ay ne konuşuyorsun şu salakla.
Renkli gözlü bulur boynuzu da yerse görür o zaman.
Böyle diretmeyeceksin fazla .

Bu erkeklerde bir çok tabansız davranış gördüm ama böyle rafine bir örnek ilk kez duyuyorum
Yeşil gözlü kız görür de keşke dermiş öyle mi
Sadakat abidesi.
Üzüldüm demişsiniz ama benim moralim düzeldi sizin adınıza.

Karakteri vs bana uygundu diye herifi gözünde çok yüceltme bence. Bildiğin takıntılı, başka sıkıntılar da çıkan bundan.
Renkli göz beğeniyor olabilir ama saplantı başka bi şey.
Tanıdığım kadarıyla diyeyim o zaman diğer özelliklerini sevmiştim uygun olduğunu düşünmüştüm ama bunu bu derece takıntı yapması gelecekte de bambaşka takıntılar geliştirebileceğini düşündürdü ve beni de uzaklaştırdı evet

Karakteri ve genel özellikleri tam istediğim gibiydi

bu karakteri mi seviyorsunuz ve istiyorsunuz

iyi yanından bak. seni kullanmamış evleneceğiz diye duygularınla oynamamış üç beş hafta flört normal zamanını yemedi sonuçta. beğenmediyse beğenmedi kendi bulsun bakalım renkli gözlü sarışın kızı. sana kısmet bol. sakın üzülme.

Evet ben de öyle düşünüyorum kendi de söyledi zaten seni üzmek istemediğim için erkenden söyledin diye o yüzden çok kızamıyorum.
Teşekkür ederim şu an daha iyi hissediyorum

Umarim konu sakadir. Yok eger ciddi iseniz kalbiniz kirilmasin, aksine cok mutlu olun. Keske ben de insanlarda ozellikle erkeklerde zeka ve beyin seviyorum, malum her zaman senin gibi insanlara denk gelmek zor degisik ve eglencelisin ama dedigim gibi ben zeka seviyorum deseydiniz. Lutfen bana kirilma, iyi bir insansin ama her sey dengi dengine deseydeniz.

lens takan birine aşık olur da altta bulunan kahverengi gözler şlapp diye şok eder onu . Ne kırılıyorsun boşver

lens takan birine aşık olur da altta bulunan kahverengi gözler şlapp diye şok eder onu . Ne kırılıyorsun boşver
Hahah beni tanıdığında da gözlerim lensti ama direkt söylemiştim lens diye Allahtan söylemişim yoksa yeşil gözlü sanıp aşık modlarına girseydi şimdi daha kötü olurdu

Bence hiç üzülme yoluna bak.Adam da dürüst davranmış ne güzel.Sonradan daha çok üzülecektin belli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…