-
- Konu Sahibi morciceklidal
Kızlar büyük bir dert değil çözüm için de yazmıyorum ama üzüldüm ve biriyle paylaşmak istedim
İki aydır tanıdığım biri vardı arkadaş gibi konuşuyorduk ama sık konuşuyoduk yani flört gibiydi son bir aydır uzaklaşmıştık baştan beri gözleri renkli birini istediğini takıntı ettiğini biliyordum ve açıkçası zaten bir geleceğimizin olmayacağını düşünmeye başlamıştım.
Bugün konuşurken konu derinleşti ve kendisi yazdı
Kısaca “ sana değer veriyorum ve birlikte zaman geçirmeyi seviyorum ama bazı takıntılarım var ve ileride pişman olursam içimden de olsa şu kızın gözleri ne güzelmiş diye geçirirsem aldatmış hissederim bu yüzden bir ilişki düşünmüyorum” tarzı şeyler söyledi
Ben de zatem yeni tanıştığım biriyle ilişki düşünmeyeceğimi şu an arkadaş olduğumuzu ama onu tanımaya değer bulduğumu ve gelecekte ne olacağını bilmediğimi söyledim bu şekilde arkadaş kalmaya karar verdik.
İyi niyetinden ve samimiyetinden şüphem yok zaten ilk tanıştığımızda da ben renkli lens takıyordum ama lens olduğunu biliyordu.
Karakteri ve genel özellikleri tam istediğim gibiydi o yüzden açıkçası biraz üzüldüm ve kötü hissettim
Teşekkürler
Ben bunun bahane değil cidden takıntı olduğuna inanıyorum çünkü samimiyeti gayet iyi ve birlikte güzel zaman geçiriyoruz başından savmak istese bunu hissederdim diye düşünüyorumResmen bahane bulmuş. Ayrıca gerçekten böyle bir takıntısı varsa çok itici
Karakteri vs bana uygundu diye herifi gözünde çok yüceltme bence. Bildiğin takıntılı, başka sıkıntılar da çıkan bundan.Tabi aşk göz rengine bakmaz ama bizimki direkt aşk değildi tanışma aşamasıydı o yüzden anlayış gösterdim
İkimiz de yetişkiniz ya 26 yaş ben de şaşkınımYaşı kaç 14 falan mı
Söyledim inşallah bu fikrinle imtihan olmazsın diye kendisi de bundan korkuyormuş yine de başına böyle bir şey gelmesini istemem düzeltir inşalllahAy ne konuşuyorsun şu salakla.
Renkli gözlü bulur boynuzu da yerse görür o zaman.
Böyle diretmeyeceksin fazla .
Tanıdığım kadarıyla diyeyim o zaman diğer özelliklerini sevmiştim uygun olduğunu düşünmüştüm ama bunu bu derece takıntı yapması gelecekte de bambaşka takıntılar geliştirebileceğini düşündürdü ve beni de uzaklaştırdı evetKarakteri vs bana uygundu diye herifi gözünde çok yüceltme bence. Bildiğin takıntılı, başka sıkıntılar da çıkan bundan.
Renkli göz beğeniyor olabilir ama saplantı başka bi şey.
Karakteri ve genel özellikleri tam istediğim gibiydi
bu karakteri mi seviyorsunuz ve istiyorsunuzsana değer veriyorum ve birlikte zaman geçirmeyi seviyorum ama bazı takıntılarım var ve ileride pişman olursam içimden de olsa şu kızın gözleri ne güzelmiş diye geçirirsem aldatmış hissederim bu yüzden bir ilişki düşünmüyorum” tarzı şeyler söyledi
Evet ben de öyle düşünüyorum kendi de söyledi zaten seni üzmek istemediğim için erkenden söyledin diye o yüzden çok kızamıyorum.iyi yanından bak. seni kullanmamış evleneceğiz diye duygularınla oynamamış üç beş hafta flört normal zamanını yemedi sonuçta. beğenmediyse beğenmedi kendi bulsun bakalım renkli gözlü sarışın kızı. sana kısmet bol. sakın üzülme.
Kızlar büyük bir dert değil çözüm için de yazmıyorum ama üzüldüm ve biriyle paylaşmak istedim
İki aydır tanıdığım biri vardı arkadaş gibi konuşuyorduk ama sık konuşuyoduk yani flört gibiydi son bir aydır uzaklaşmıştık baştan beri gözleri renkli birini istediğini takıntı ettiğini biliyordum ve açıkçası zaten bir geleceğimizin olmayacağını düşünmeye başlamıştım.
Kısaca “ sana değer veriyorum ve birlikte zaman geçirmeyi seviyorum ama bazı takıntılarım var ve ileride pişman olursam içimden de olsa şu kızın gözleri ne güzelmiş diye geçirirsem aldatmış hissederim bu yüzden bir ilişki düşünmüyorum” tarzı şeyler söyledi
Ben de zatem yeni tanıştığım biriyle ilişki düşünmeyeceğimi şu an arkadaş olduğumuzu ama onu tanımaya değer bulduğumu ve gelecekte ne olacağını bilmediğimi söyledim bu şekilde arkadaş kalmaya karar verdik.
İyi niyetinden ve samimiyetinden şüphem yok zaten ilk tanıştığımızda da ben renkli lens takıyordum ama lens olduğunu biliyordu.
Karakteri ve genel özellikleri tam istediğim gibiydi o yüzden açıkçası biraz üzüldüm ve kötü hissettim
Teşekkürler
Hahah beni tanıdığında da gözlerim lensti ama direkt söylemiştim lens diye Allahtan söylemişim yoksa yeşil gözlü sanıp aşık modlarına girseydi şimdi daha kötü olurdulens takan birine aşık olur da altta bulunan kahverengi gözler şlapp diye şok eder onu . Ne kırılıyorsun boşver
Bence hiç üzülme yoluna bak.Adam da dürüst davranmış ne güzel.Sonradan daha çok üzülecektin belli.Kızlar büyük bir dert değil çözüm için de yazmıyorum ama üzüldüm ve biriyle paylaşmak istedim
Teşekkürler