kalbim Dayanmıyor

ingilizceci

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Eylül 2008
567
3
96
42
Denizli
kızlar dun yıne kırmızıları gordum ve tabıı moral sıfır esıme patladım sankı o sucluymus gıbı butun gece agladım senağlama cıkıp cok uzaklara gıtmek kacmak ıstedım içimden bı ses kaderıne razı ol dedı olmuo kabul et olmuo bırak artık dedım kaderıme agladım... olmayan bebegıme...... eşime agladım dun gece ....

kırmızılar ne canım :uhm:
isyan etme sakın allah hayırlısını bilir
bak bende 1 senedir istiyorum ama olmuyo

canım hepimiz benzer şeyleri yaşıyoruz seni çok iyi anlıyorum....evet bazen üzülüyorum, ağlıyorum sanki hiç bebeşim olmayacak gibi geliyor ama daha sonra yeniden umutlanmaya başlıyorum daha dur diyorum kendime daha çok yolun başındasın daha hemencecik pes edilirmi?

senin sorununu bilmiyorum ama ben geçen sene dış gebelik geçirdim ve hala hamile kalamadım klomen tedavisi görüyorum 2 aydır ondanda olumlu bir gelişme yok sanırım bir sonrakı aşamaya geçicez bir kaç ay sonra aşılama ondan sonrada tüp bebek...... ben üzüldüğüm zamanlar diyorum ki kendi kendime kızıyorum dur diyorum sen ne tüp bebek yaptırdın ne aşılama ne böyle diyorum dünyanın sonu değilki düşünsene tüp bebek yaptırıp tutmayanlar daha sonra kaç kere deneyenler var umutları tükenmiyor düşünüyorumda onların yerinde ben olsam karaları bağlamış ölmüştüm bitmiştim o yüzden tatlım daha çok yolun başındayız daha çok yolumuz var en son çare tüp bebek oda tutacak diye birşey yok 1. de de tutabilir 6. da da bu tamamen yaratıcıya kalmış herşeyin vakti zamanı var umutlarımızı tüketmemeliyiz kendimizi ve eşimizi üzmeyelim yıpratmayalım dimi tatlım....

ben artık hergünümü düşünmekle geçiriyorum daha bu sabah kalktım ve düşündüm bu kadar çok çocuk istiyoruz heray yeni bir umut ve yeni bir yıkım ama sanırım çocuk diye tutturmaktansa sağlıklısını hayırlısını istemek gerekiyor sanırım olmuyorsada rabbimin bir bildiği var...... şuan yine streslerdeyim ama giderek artık daha sakin düşünmeye başladım.....

üzülmeyin ne olur herşey allahtan geliyor allahın takdirine razı olalım dua edelimki allah yardımcımız olsun ne olur isyan etmeyelim ingilizcecim bunun bedelini ödetmeye çalışma ne olur şunu untma;
-allah sana nasip ederse o bebeğin yanlız sen değil eşinde sahip olacak onu üzme aksine bu günlerde destek olun birbirinize....sevgiyle:)

hepimiz aynı durumdayız inan bence de eşini üzme birbirinize destek olun bunlar çok zor günler ama inan Allah ın izniyle bebişini kucağına alacaksın ve hepsi bitecek umutla ve sabırla beklemekten başka çaremiz yok

kızlar Allah hepınızden razı olsun o kadar daraldım kı bılıyorum benı sızden daha ıyı anlayan olamaz cunku aynı seylerı yasıoz

canım üzülme ne olur bende bu ay tedavi görüyordum(klomen) dünde iğne vurundum yumurtanın biri çok büyümüş çatlamamış doktorum kiste döner büyük ihtimal dedi yani bebeiş başka bag-hara kaldı gibi eğer kist olursa bide kist tedavisi görücem hayırlısı üzülme ne olur zamanı gelmemiştir daha sabırlı olmalıyız doktora gidiyomusun bilmiyorum ama doktora gidebilirsin ilaca adetliyken başlanıyo karar verirsen hemen gitmelisin sağlıkla kal....

canım gıdıyorum dr a ama degıstırcem galıba cunku baktı sorun yok bıraz daha deneyın dedı bu ay hsg cekecek bılmıyorum kı zaman mı kaybedıom yoksa normal mı bunlar

canım doktorun ne diyosa doğrudur ben birkez hamiş kalıp düşük yaptım sonra 7 ay oldu 5 aydır deniyoruz banada doktorum bi sorun yok dedi denk gelmemiştir dedi şimdi takip yaptırıyoruz bakalım ama bu ay hiç ümit yok yani ben doktorumun tavırlarından öyle anladım inşallah kist falan olmazda çalışmalara devam ederiz..

ne kadar oldu toplam korunmayı bırakalı???dr eğer bi sorun yok diyorsa bebek stresetende olmuyoo.ne kadar çok kafana takarsan bebek senden o kadar uzakalşıyor.ben bebeği kafama çok taktım ve hormonlarımın dengesini bile bozmuşum.13 ayımda hiç aklımda bile yoktu bebek çok yoğun bir dönem geçirmiştim ve o ay hamile kalmışım.yani senin durumunda psikolojik ve stresten kaynaklanıyor olabilir eğer tıbbı bir sorun yoksa...allahım en kısa zamanda sana ve isteyen herkese bu duyguyu yaşatsın inşallah.

canım dogru söylüyorsun ama bebgimiz için herşeye katlanıyoruz benimde 1.5 yılı geçti istemeye başlıyalı ve hala hamile degilim allah hepimizin yardımcısı olsun allah sevdiklerinin sabrını ölçermiş bizde o zaaftan geçiyoruz ilk baş hayırlısını dilemek gerek allaha şükür tedavisi olmayan hastalıgımz yok allaha ilk baş bunlar için şükretmeliyiz bitanem kafana takmayaya çalış başka şeylerle ugraş bunu başarırsan bebegine kavuşursun allahın izniyle

canım ıns rabbım hepımıze bebıslerımızı bır an once verır ınsanın bazen sabrı tasıyor ve umudu kalmıyor bı de her ay husran eklenınce offf cok zor sankı cevremde herkes hamıle bı ben degıl bı bakıyom yenı evlenenlerın bıle bıkac aya bebısı oluyor gozum yok allah saglık sıhhat versın ama bızde bebıslerımıze kavusalım artık yeterrr senağlama

ayrıca eşinlede aranı bozma en kötü anında o yanında olur oda üzülüyodur ama sana belli edemiyodur böyle şeyleri erkekler söyleyemez birbirinize destek olun..ve üzülme

canım bende eşimi uzdukten sonra cok pısman oluom ama nasıl anlatsam o kadar bunalıom kı anlatamam evet tek benım basımda degıl ama işte tukenıom bazen cevrenın baskısı yapıo boyle ınsanlar cok anlayıssız dedıkodu yapıolar tabıı kulagıma gelıo cook uzuluom sankı ben mı ıstıom boyle olmasını :çok üzgünüm:

Canım ya hep aynı şeyleri yaşıyoruz ve seni çok ii anlıyorum.. Bende gecenlerde yattık bi başladımm ağlamaya ama sessiz hıçkıra hıçkıra ellerimle gözlerimle kapadım eşim görmesin diye ama gördü tabii bakamadım yüzüne konuşamadım onunla noldu diyo anlatamıom içimdeki duyguları daha öncelerde aglamıştım ama söz vermiştim ağlamıcam diye ama yapamadım.. Bazen eşime baktıgımda gece yatarken kendimden çok ona üzüldüğümü hissediyorum baba olamadı diye.. Sonra oda başladı ağlamaya sessiz yavaş gözlerinden yaş aktı ama olmuyo böyle o gece çok kötü olduk Allahtan gelicek ne olursa olsun o bu bahane dedik eşimle konuştuk güzelce üzülme ağlama ben cocuk mocuk istemiyom yeterki üzülme yaa dedi bana ( Daha bi üzüldüm tabii ama bundan sonra yansıtmıcam inşallah ona çünkü o daha cok üzülüyor biliyorum ama içine atıyor benden daha güçlü olmaya calışıyor.. Ya işte buda bizim sınavımız Allahım hayırlısıyla versin kim derdiki böyle bişey yaşıyacagımızı ama işte kısmet nasip olacagı varsa olucak.. Benimde 1 yıl 2 ay oldu bazen gece bir anda bi uyanıyorum aklıma ilk gelen şey bebekk. Kafaya takmamak gerek ama olmuyorki..
Bizim burda bi abla var 12 yıl cocugu olmamaış kadının bir sorunlarıda yokmuş dr demişki kafaya takmıcaksın olmucak diye düşün sizin cocugunuz olmucak gibi davran demiş ve kadın artık olmucak nede olsa diye yaşamaya başlamış ve 12 yıl sonra kendiliğinden olmuş yani stres çok etkiliyor gercekten bana diyor stres yapma yoksa daha cok beklersin. Şuan iki tane cocugu varr.. Bakalım bizim nsl olcak

canım bu yazdıklarının aynını bende dun gece yasadım adet olunca esıme hıssettırmeden aglamaya basladım anladı tabıı gece nasıl yagmur yagıo hadı dısarı cıkalım dedı bındık arabaya bı yere park ettık hıc konusmuoz ıkımızde camdan dısarı baktık bı yanda ben bı yanda o baya agladık kendımı o kadar caresız hıssettım kı ona yasattıklarımdan dolayı bılıyorum hepımız yasıoz bunları Allah yardımcımız olsun

evet ama bazen başkasına değildi eşine sarılıp sımsıkı aglama istiyor insan... cunku o bir başka oluyor senin eşin ve cocugunu istiyorsunuz... ama aglamakla da bir yere varılmıyor.. Cok zormuş yaa Allah gercekten yardımcımız olsunn

Kızlar yine de şanslısınız, ben kocamla ağlayamıyorum, o üzülmesin diye hep içime atıyorum. Bizimde Aralıkta 1 sene olacak, iki ay önce eşimde varikosel olduğunu öğrendik. O zamana kadar sızlanan ben artık sesimi kestim, bebek lafı bile açamıyorum. Ve üzüntüden kendi dengemi de bozdum, bu ay yumurtlayamadım. İşyerinde tuvalette ağlıyorum, evde o yokken ağlıyorum, kimseye söyleyemiyorum. İşte bir tek bu site var derdimi döktüğüm, Rabbim büyük, inşallah bizlere de en hayırlı zamanda sağlıklı salih evlatlar verecek:Saruboceq::Saruboceq:..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…