Var arabasi var bide ben alicak kadar parası yok herhalde diye o an öyle düşündümKendi çocuğu yok mu?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Var arabasi var bide ben alicak kadar parası yok herhalde diye o an öyle düşündümKendi çocuğu yok mu?
Konu bu mu soru dışı yorum yapmayın lütfenAracı alsaydınız da engellinin yararına kullanmanız gerekecekti. Kimse size havadan vergisiz araç vermez. Ya çok safsınız ya da bilemedim.
Teyze bildiğiniz terbiyesizlik yapmış, çok kırıcı konuşmuş, " sen kimsin ki sana vericem " demesi çok ağır olmuş, insanın yeğeni evladı gibi oluyor, ben direk iletişimimi keserim uzatmayı sevmem, kim olduğu önemli değil benim için.Misafirlikte otururken teyzem birinden bahsetti o kişinin raporu olduğu icin yarı fiyata arac aldığını söyledi bende aa şanslıyms felan dedim teyzemde bende geçen gittim ya bana da yüzde 95 rapor verdiler kendiside ameliyat felan oldu bide şöyle söyledi istiyorsan sen kendine arac alabilirsin raporumla dedi ilk başta şaka felan dedim yok niye şaka yapiyim boşa gideceğine sen alabilirsin dedi bi kaç kez sordu niye şaka yapiyim tabiki gercek dedi raporum çıkmış 1 2 güne gidip alicam dedi bende tamam beraber gidip aracı alırız dedim çok mutlu oldum sarıldım ona sana rüya gibi dedim ciddi ciddi oda söylüyordu 15 dk öyle konuştuk diğer kişilerde oradaydı sonra şaka olduğunu söyledi moralim alt üst oldu biraz oturdum gidiyim dedim hayırdır felan dediler sonra teyze sana kırıldım dedim sonra başladı bağırmaya sen kimsin ki sana vericem olsa zaten çocuğuma veririm halbuki zaten kendisi olmayan biseyden söylemişti bende mesele bu degilki dedim bağırmaya başladı ağladım çıktım geldim kendimi ifade edemedim bile zaten kimseyi dinlemez sinirli ağladım çıktım siz olsaniz ne yapardiniz 2 taraf olarak objektif bakarsanız
Soruyu G
Konu bu mu soru dışı yorum yapmayın lütfen
Millet alıp kulaniyor bisey olmuyor biz almadık ders cikaralim :)hayatta herşey birbiriyle alakalı...
hakkınız olmayan şeyden yararlanmaya çalıştınız ve bedelini kalp kırıklığı olarak ödediniz.
daha başka ve ağır şeyler yaşamaya gerek yok size burda bir ders verilmeye çalışıldı.
Hakkım olmayan için mii üzülüyorum?Hakkın olmayan bir şey için bu kadar üzülme,teyzene de seninle dalga geçtiği için epey bi mesafe koy