Kalbim Çok Kırık

Başınız sağ olsun öncelikle. Çok zor zamanlar geçirmişsiniz. İnsan değillermiş. Ceza olarak onlara kara kalpleri yeter zaten. Tekrar bebek yapmak en doğal hakkınız. Ama ben de onlara göstermeyin torun onların neyine diyecek taraftayım. Eşinizin ailesi sonuçta belki silemez bilemiyorum ama onlarla görüşmemek en doğal hakkınız. Yazmaktan imtina ettiğim o cümleyi kurabilen biri torun görmeyi haketmiyor. Eşinizi de zamanı geldiğinde uyarın. Beni hiçbir şekilde onlarla muhatap etme, haber falan getirme deyin. Kendi görür görmez onu da vicdani bilir. Bence görüşmese daha iyi. Böyle aile insana sadece vicdani zulüm sebebi. Hatta yapabiliyorsaniz kendinize sıfırdan hayat kurun başka yere taşının. Yeniden doğmuş gibi olacaksınız.

Başınız sağolsun hiç kolay değil yaşadıklarınız. Fazlasıyla yıpranmış,, üzülmüş, kırılmışsınız, haklısınız. Ama aetık daha fazla onlara duyacağınız öfkeyle kendinizi yıpratmayın. İzin veröeyin buna. Kendiniz toparlamaya çalışmalısınız. Eşinize de kızmayın kavga ediyor ama bitiremiyoe diye. İnanız çok zor bu. Yani evet olması gereken bir daha isimlerini bile anmamak ama kolay olmuyor zaman istiyor. Neden derseniz inanın bunum sebepleri öyle çok ki. İsterseniz toparlanma süreci için eşinizle birlikte destek alın. Onlara karşı da daha güçlü, durabilmek için iyi olabilir. İçinizi artık kinle kızgınlıkla doldurup yormayın. Affedin anlamında söylemiyorum elbette. Yani bir şekilde hayatınıza odaklanın, haketmeyen insanlar yüzünden daha da fazla yıpranmanıza izin vermeyin. Kendiniz için yapın, bunu kimi arayıp ağlarsa ağlasınlar kulaklarınızı tıkayın. zor olur ama kendiniz için tıkayın. Çünkü kavga da etseniz anlamayacaklar. Siz de eşinizde ve sizin hayatınız da çok kıymetli. Ve insanlar yapıp edip, karşıdakine ne olduğunı, hiç umursamadan hayatlarına devam ediyorlar biz de üzüldüğümüzle kalıyoruz. Rabbim inşaallah sağlıklı birşekilde yeniden anne olmanızı nasip etsin. En kosa zamanda feraha çıkmanızı dilerim

Eşim uzak duruyor onlar da farkında her akşam görüntülü arıyor. Ben hiç konuşmuyorum. Çocuğu göstermek istemiyorum. Ama bir yandan da kendimi kötü bir şey yapmış gibi hissediyorum. Onların içindeki kötülük bana bulaşmış gibi.

Üzülme hiç bosver inan takmaya değmez. Erkekler gerçekten cücük akıllı. Beyinlerini bazen kullanamiyorlar.
Sen kendini toparlamaya bak kafanı hiç yorma bunlarla . Hersey olacağına varır.
Allah sabredenlerle berabermis.. geçecek yavaş yavaş güzel günler gelecek Allahin izniyle❤

Çocuğunuza siz yetersiniz. Sanırım gerektiğinde gaddar olmak da gerekiyor. Çocuğunuza ideal babaanne-dede olacaklar mi sanki? Böyle konusan biri çocukla ne kadar sağlıklı iletişim kurar tabii yine siz bilirsiniz. Hayırlısıyla çocuk olsun da sonrasını düşünürsünüz tekrardan. Belki o zamana kadar kafalarına birer saksı düşer de çok iyi insan olurlar kim bilir

Aslında evet. Ben hırslanmıyorum onlara bir öfkem de yok. Ama eşimin onlara öfkesi bitmiyor. Aradıklarında (her akşam ararlar) bir şeye kızıyor gece boyu gördün mü ne dedi bana dedi. Utanmadı derken... diye söyleniyor. Ona üzülüyorum. Bir de işte çocuk mevzusu. Sanırım içinde çocuğuna bile sevgi kırıntısı olmayan bir aile torununu da sevmeyecektir.

İnanın eşinizi o kadar iyi anlıyorum. Öz aileden böyle şeylet yaşayınca Bir girdap gibi resmen. Kurtulmak çok zor. Öz ailesinden böyle davranışlar görmek insanı çok yaralıyor. Silmek istiyor insan ama silmek bile öyle acı veriyor ki. Silmeyi hakettiklerini biliyo insan ama nedrn ya neden böyle olsun onlar ailem diyor insan bir yandan. Bir taraftan hazmedemiyor. Yanlışlarını görsünler istiyor ama yok görmüyorlar. Eşim de aynen sizin gibi beni dinleyip duruyor benzer şeylerden :)) eşiniz şanslı ki sizin gibi bir eşe sahip.

Ben bu kadar üzüldüm o hem üzüldü hem bana benim aileme mahcup oldu. Onun kırgınlıkları benden fazla. Hiç konuşmasınlar demem annesidir ailesidir asla olmaz öyle şeyler. Ama kendini üzmeyecek kadar set çekmeli. Ben de yaşadım bu kadar ağır değildi elbet ama insan duvar örüyor işte ailesi de olsa. Kendini korumak için.

Kendini, üzmeyecek kadar set çekmeli. Çokk doğru. Eşim de bana hep bunu, söyler. İstiyorum deniyorum ama çok beceremiyorum. Ama başarıcaz eminim

Kaybınız için çok üzüldüm.
Allah sabırlar versin, size sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin.
Eşinizle birlikte doğacak evlatlarınızla mutluluk dilerim.

Kayınpeder&valide ikilisi insan değilmiş.
O yüzden yeni bir bebeğiniz olduğunda onu severler diye korkmayın. Kalbi kötü ise insan kimseyi sevemez. Sever gibi olurlar belki ama gerçekten sevmezler. Çünkü nasipsizler besbelli. Anlattıklarınızdan çıkarımım bu yönde.
Kendinizi üzmeyin.
Eşiniz de hak bilen adammış, şanslısınız.
Allah kalbinize ferahlık versin.

Çocuğunuz için sabır diliyorum hiç kolay değil. Diğer mevzuları da abartıyorsunuz k.validenin lafyla sinir krizi geçirmek nedir. Çocuk konusunda ki endişelerinizde yersiz hele bir doğsun, su akar yatağını bulur. Sizin yaptığınız doğmamış çocuğa don biçmek.

KV lafıyla değil. Beni / bizi yaramızla vurdu. Siz farkında değilsiniz belki ama çocuğuma laf ettirmem. Bir laf değil o dediğiniz yaraya tuz basmak sokulan bıçağı çevirmek. Evladı yoğun bakımda acı çeken bi anneyle dalga geçmekti. Bana istedğini söyleyebilirlerdi. Ama kendi torunlarıydı dalga geçtikleri. Sizce sorun kp lafı mı yoksa evladımı yok saymaları mıydı ?

Doğmamış çocuğuma don biçmiyorm ki doğmuş bu dünyada acı çekmiş yok sayılmış bebeğimle derdim. Sizce ben doğmamış çocuğumu göstermek istemediğimden mi yoksa Aryayı sevmediklerinden mi söylüyorum bunu ?
Hiç anlamamışsınız. Abartıyorsunuz dediğiniz şey evlat acısı...

Konunuzu bilmiyordum yeni okudum.
Benim de 31. Haftada dünyaya geldi ikizlerim.
Ağır bir sağlık sorunu yaşamamalarına rağmen 1 buçuk ay yoğun bakım kapılarını aşındırdık. Ne acılar Allahım, ne acı günlerdi.
Bir de sizin gibi çok zorlu mücadele verenler varmış elbette.... Çok üzüldüm.
Kendinizi öyle güzel ifade etmişsiniz ki, siz çok değerli bir annesiniz. Ve yine anne olmalısınız. Olacaksınızdır da Allahın izniyle.
Kimseyi düşünmeyin. Dünyada her şey bir noktadan sonra çok boş aslında.
İyi olun inşallah.

Hanımefendi farkındaysanız cvbımın ilk kısmında evladınız için sabır diliyorum dedim burdan konuyu anlamadığımımı düşündünüz? Doğmamış çocuğa don biçme kısmı çocuk sahibi olursak görüşmeleri kısmında başlıyor doğacak olan çocuğunuzun dünyada olması gerekiyor siz çocuk doğmadan neleri düşünüyorsunuz.

Zihnim kayinpederinizin dediği laftan kaldı da, keşke kötü kalpli insanlar bu dünyadan silinseler terbiyesiz adam
Allah size sabır versin, acınız hafiflesin inşallah

Aile içi huzurunuzdan emin olmadan bence bebek istemeyin.
Umarım mutlu olursunuz

@ AryaEvaninAnnesi ,dilerim en kısa zamanda cennet kuşunun kardeşi olur..Onu sımsıkı sarar sarmalar kokusunu içinize çekersiniz.. yüreğinizdeki yangının acısını biraz olsun hafifletecek tatlı bir meltem olur hayatınızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…