beyaz06 h.g.canım hepimize hayırlı cumlara olsuunn
hee umudum dinleyem yavrumm senidee ama ücretler peşiinn söööliiimmm :umursamaz:
inşallah tuçe güzel olur herşeyy, şuan gönlünden ne geçiriyorsan olur inşallahh zemuszemus
derinim senin pıstığı karşıdan karşıya geçiripp doooğğğruu babasının yanına gönderseydin yaa :lepi:
kız deneffff bende şinci sana sölliicektim buraya gell diye!:1shokpuyorumnanaktan
ne gadaraann kalbimm temizzz!zemuszemus
tamam denefim kk.ylan aranızda kalsın sorunun sen takıl bize!...kaydirigubbakcemile5
tuceee ne oldu ki kötü mü geçiriyosun günleriiii!:sm_confused:
inşaallahhh güzell günlerr beklesinn hepimizi!:Saruboceq:
pasaklıı heee dönsünn öptüm oniii!...opuyorumnanaktan
beyaz06 h.g.canım hepimize hayırlı cumlara olsuunn
hee umudum dinleyem yavrumm senidee ama ücretler peşiinn söööliiimmm :umursamaz:
inşallah tuçe güzel olur herşeyy, şuan gönlünden ne geçiriyorsan olur inşallahh zemuszemus
derinim senin pıstığı karşıdan karşıya geçiripp doooğğğruu babasının yanına gönderseydin yaa :lepi:
tucee çokkk datluuuudurrr o yaaa!:1hug:anasıyım ya bana herbiyeri baLLL geliii!:asigim:
denefff canımsınnn teşekkür ederimm!opuyorumnanaktan
semoşşş hemi de nasıl fedakarımm ciddeenna.s burda herkes biz senin gibi yapamayızz diiilerrr!...:1no2:
bek şinci yanıma geldiii meme aççç diyyooo hala danaaaa!kaydirigubbakcemile2
dil yeterlilik sınavına gircekkk benimmm heriffff!...:a015:
yokk beyazım emmiyo benimki sadece dudak tiryakisiiiii!...:roflol:
doğuştan tiryaki doğdu bu:ecrin_bebek: sabahlara kadar emiyordu dr.bıraktır artık seni sömürmüşş resmen dediii:1shok:i!iki yaşında zorlaaa bıraktııı!...kaydirigubbakcemile2
bakk bakk bi de güliii!:mymeka:
nerdesinn kızz senn pasaklı!...
senin de olsunda inşallahhh emsinn seniii emiiii sabahaaa gadarannnn!....sırnaşık şey