Kalbi krlanlar ama hereye ramen KK diyenler!

beyaz06 h.g.canım hepimize hayırlı cumlara olsuunn

hee umudum dinleyem yavrumm senidee ama ücretler peşiinn söööliiimmm :umursamaz:

inşallah tuçe güzel olur herşeyy, şuan gönlünden ne geçiriyorsan olur inşallahh zemuszemus

derinim senin pıstığı karşıdan karşıya geçiripp doooğğğruu babasının yanına gönderseydin yaa :lepi:

kızz semoşşş benim adama baksana sen:1shok: hiç yer mi bu numaralarııı?
götürmeyyooo :1no2:belki çalışiidiirr eylülde sınava girecekkk izmirde büyük ihtimalll!
benim gözümün önünde olsunn daha iyiiiii!...:asigim:

kız deneffff bende şinci sana sölliicektim buraya gell diye!:1shok:eek:puyorumnanaktan
ne gadaraann kalbimm temizzz!zemuszemus
tamam denefim kk.ylan aranızda kalsın sorunun sen takıl bize!...kaydirigubbakcemile5
tuceee ne oldu ki kötü mü geçiriyosun günleriiii!:sm_confused:
inşaallahhh güzell günlerr beklesinn hepimizi!:Saruboceq:
pasaklıı heee dönsünn öptüm oniii!...opuyorumnanaktan

beyaz06 h.g.canım hepimize hayırlı cumlara olsuunn

hee umudum dinleyem yavrumm senidee ama ücretler peşiinn söööliiimmm :umursamaz:

inşallah tuçe güzel olur herşeyy, şuan gönlünden ne geçiriyorsan olur inşallahh zemuszemus

derinim senin pıstığı karşıdan karşıya geçiripp doooğğğruu babasının yanına gönderseydin yaa :lepi:

umarım kızlar :1hug:a.s. hepimizin aklından ne geçiyorsa olsun :Saruboceq:
derin senin fıstık çok tatlı bu arada, bayıldım opuyorumnanaktan

GELDİM DERİNİM TAKİP EtTİM SENİ dedektif GİBİ.kaydirigubbakcemile3NERELERDE geziyo bu bakem dedim.anaaa bizim kız topik açmış.hayırlı olsun dememmi..a.s.a.s.a.s

topigin çıtırları cumanız mübarek olsun.günümüz huzurlu saglıkla geçsin emi..:Saruboceq:

inşallah bebişlerr, bugün herkeşlere uğurlu gelsin inşallah

içimden ööle geldi, sankim bugün hepimiz için güzel bişiler olcakkk

hadee sizde ban eşlik edin bakemm, secret yapalım birazzz :roflol: :roflol:

tucee çokkk datluuuudurrr o yaaa!:1hug:anasıyım ya bana herbiyeri baLLL geliii!:asigim:
denefff canımsınnn teşekkür ederimm!opuyorumnanaktan
semoşşş hemi de nasıl fedakarımm ciddeenna.s burda herkes biz senin gibi yapamayızz diiilerrr!...:1no2:
bek şinci yanıma geldiii meme aççç diyyooo hala danaaaa!kaydirigubbakcemile2
dil yeterlilik sınavına gircekkk benimmm heriffff!...:a015:

hııımmmmmmmm her başarılı erkeğin arkasında bir kadın vardırd diyorsun yanii

tucee çokkk datluuuudurrr o yaaa!:1hug:anasıyım ya bana herbiyeri baLLL geliii!:asigim:
denefff canımsınnn teşekkür ederimm!opuyorumnanaktan
semoşşş hemi de nasıl fedakarımm ciddeenna.s burda herkes biz senin gibi yapamayızz diiilerrr!...:1no2:
bek şinci yanıma geldiii meme aççç diyyooo hala danaaaa!kaydirigubbakcemile2
dil yeterlilik sınavına gircekkk benimmm heriffff!...:a015:

derin kaç yaşında kızın benimki 2 yaşına girecek hala emiyiii
danaki ne dana aynı senin gibiyiz anne meme diye geziyoruz bizdekaydirigubbakcemile2

tabi kızz semoşşş o başaracak diyee biz kaldıkk böölee!a.s
beyaz benim kız üç yaşında emmiyor ama sürekli eli memedegamyoncuiremsu uyurkende öyle uyuyor valla arada sinirlerimm laçka oliiii!...:1shok:

iyi sabır var derinim sende maşallah
ben şimdiden sıkıldım 3 yaşa kadar düşünemiyorum bile
bu sene kesecem ben tabi başarabilirsem.:ecrin_bebek:

yokk beyazım emmiyo benimki sadece dudak tiryakisiiiii!...:roflol:
doğuştan tiryaki doğdu bu:ecrin_bebek: sabahlara kadar emiyordu dr.bıraktır artık seni sömürmüşş resmen dediii:1shok:i!iki yaşında zorlaaa bıraktııı!...kaydirigubbakcemile2

yokk beyazım emmiyo benimki sadece dudak tiryakisiiiii!...:roflol:
doğuştan tiryaki doğdu bu:ecrin_bebek: sabahlara kadar emiyordu dr.bıraktır artık seni sömürmüşş resmen dediii:1shok:i!iki yaşında zorlaaa bıraktııı!...kaydirigubbakcemile2

:1shok::roflol::roflol::roflol:
dudak tiryakisimi ay bide kesince tiryakilikmi kaliyi
anam zaten sömürülmekten porsudum daha başıma neler gelcek.mafoldumben

korkmaaaa kıııı beyaazzz!:teselli:
seninki olmazz belkii hepsi bööleee vampir gibii olmiii!...:lepi:

bakk bakk bi de güliii!:mymeka:
nerdesinn kızz senn pasaklı!...
senin de olsunda inşallahhh emsinn seniii emiiii sabahaaa gadarannnn!....sırnaşık şey

kırdığımda oldu kırıldıklarımda sevdiğimde oldu sevenlerimde herşeye rağmen ben kkyı ve burdaki dostlarımı çok seviyorumopuyorumnanaktan:asigim::enbuyukkk:
topişin hayırlı olsun derinim ben biraz geç kaldım kusuruma bakma daha yeni gördüm burayı:kedi:

hoşgeldinn çitosummm!opuyorumnanaktan
önemli değil uğradın ya teşekkürlerrr!:1hug:
önemli olan fark etmek ve bir daha kırmamaya çalışmak insanları!
canımmm pasaklıımmm üzmedim inşallahhh:1hug: olurr kızz meraka etme sennn!...a.s

X