Kalbi krlanlar ama hereye ramen KK diyenler!

baby dilay iyi gecelerr datluumm hoşgeldinn!opuyorumnanaktan
seni de kırdılar mııı?...:sm_confused:

bak sen şu terbiyesizlerin yaptığına :mymeka::mymeka:

ben onların kulaklarını çekiyim bi ne kaaa ayıpp
sen gel bida kırmızı halılar sercem ben sana gül dökcem yollarına kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3

cloudy hee kardeşkaydirigubbakcemile5 sen de kıranların gettt kulaklarını çek bi zahmettt!...sırnaşık şey

baby dilay iyi gecelerr datluumm hoşgeldinn!opuyorumnanaktan
seni de kırdılar mııı?...:sm_confused:

Hoşbulduk derincim
Ewt tuce gibi bi topiğe girdim selam verdim kimse bişi yazmadı sonra 1 kaç gün snra yine o topiğe girdim selam verdim yine bişi yazmadılar umursamadılar yaniii:umursamaz:

Hoşbulduk derincim
Ewt tuce gibi bi topiğe girdim selam verdim kimse bişi yazmadı sonra 1 kaç gün snra yine o topiğe girdim selam verdim yine bişi yazmadılar umursamadılar yaniii:umursamaz:

kader arkadaşım mafoldumben, seni burda mı bulacaktım ben :1hug:

boşver baby sen de onlarıı umursama kııı!:umursamaz:gel takılakkk burdaa!...vereliniortak

acaba umursamamaları sizi takmadıklarından değilde muhabbeti daha eski arkadaşlarıyla kurduklarından olamaz mı?

aaa bakın benim de aklıma geldi şinciii!....CADIARZU
ben birine mesaj atmıştmm sağlıkla ilgili bişeydiii bana da cevap yazmadıydı :kızgın:üzüldüydümm ama sonraa sallamadımmm!:umursamaz:
onun kabalığııı!...

kader arkadaşım mafoldumben, seni burda mı bulacaktım ben :1hug:

Demek ki canım benim:1hug:
Şeniz

boşver baby sen de onlarıı umursama kııı!:umursamaz:gel takılakkk burdaa!...vereliniortak

Öyle zaten girmiyorum bir daha o topiğe:1no2:
Ne güzel burası sıcak bir topikkkaydirigubbakcemile5
Çok sevdim burayı:1hug:

acaba umursamamaları sizi takmadıklarından değilde muhabbeti daha eski arkadaşlarıyla kurduklarından olamaz mı?

öyle tabi katecim, orda muhabbet ediliyordu zaten, onları da anlıyorum ben, kalbimde çok yer var, herkesi seviyorum mafoldumben

büyüükkk ihtimalll!CADIARZU
garantiii!fisfisfis
yüzde doksannn!
bilemedunnn yüzde yüzzz!...sırnaşık şey

aaa bakın benim de aklıma geldi şinciii!....CADIARZU
ben birine mesaj atmıştmm sağlıkla ilgili bişeydiii bana da cevap yazmadıydı :kızgın:üzüldüydümm ama sonraa sallamadımmm!:umursamaz:
onun kabalığııı!...

bencede canım herkes kendine yakışanı yapar :sinifsinif:

kızlar kk da gruplaşma var bu belli zaten...
sırf birkaç densiz için burdan vazgeçecek değiliz dimi...

öyle tabi katecim, orda muhabbet ediliyordu zaten, onları da anlıyorum ben, kalbimde çok yer var, herkesi seviyorum mafoldumben

Senin ne kadar sevgi dolu olduğun avatarından da anlaşılıyor bacım opuyorumnanaktan

Evet ben her zaman bana selam verene selamımı cimrilik yapıp esirgemem ama bu malesef yapılıyor

Olabilir elbette
Ben zaten görmediler diye tekrar girdim topiğe selam verdim yok :umursamaz:

Demek ki canım benim:1hug:
Şeniz

Öyle zaten girmiyorum bir daha o topiğe:1no2:
Ne güzel burası sıcak bir topikkkaydirigubbakcemile5
Çok sevdim burayı:1hug:

bencede canım herkes kendine yakışanı yapar :sinifsinif:

tuceee bizim kalbimizzz koccaammaaannn herkeşlerrr sığarrrr!zemuszemus
baby teşekkürler canımmm o senin sıcaklığınnnopuyorumnanaktan hepberaber kaynaşıyoruzzz!
kate duyarsızlarla işim olmazz zatenn uzak olsunnlarrr!...:1closedeyes:

Olabilir elbette
Ben zaten görmediler diye tekrar girdim topiğe selam verdim yok :umursamaz:

o zaman o topiğe bi daha girmicen canım napalım

bak bu topik açıldı bunun gibi çok sevecen topiklerde var oralara giriceksin.

misal sepetteki 1 elma çürük diye diğerlerinden vazgeçmek olmaz dimi ama yerimseniben

bence de tatlım :1hug: bir de birisi arkadaşlık teklifimi kabul etmemişti:sinifsinif:, şimdi isim verip kimseyi rencide etmek istemiyorum -tatlicadiarzu-

benimde aynı öyle birisi kabul etmemişti kendimi vebalı gibim hissettim o anda kaydirigubbakcemile3

X