Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bak sen şu terbiyesizlerin yaptığına :mymeka::mymeka:
ben onların kulaklarını çekiyim bi ne kaaa ayıpp
sen gel bida kırmızı halılar sercem ben sana gül dökcem yollarına kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
baby dilay iyi gecelerr datluumm hoşgeldinn!opuyorumnanaktan
seni de kırdılar mııı?...:sm_confused:
Hoşbulduk derincim
Ewt tuce gibi bi topiğe girdim selam verdim kimse bişi yazmadı sonra 1 kaç gün snra yine o topiğe girdim selam verdim yine bişi yazmadılar umursamadılar yaniii:umursamaz:
kader arkadaşım mafoldumben, seni burda mı bulacaktım ben :1hug:
boşver baby sen de onlarıı umursama kııı!:umursamaz:gel takılakkk burdaa!...vereliniortak
acaba umursamamaları sizi takmadıklarından değilde muhabbeti daha eski arkadaşlarıyla kurduklarından olamaz mı?
acaba umursamamaları sizi takmadıklarından değilde muhabbeti daha eski arkadaşlarıyla kurduklarından olamaz mı?
aaa bakın benim de aklıma geldi şinciii!....CADIARZU
ben birine mesaj atmıştmm sağlıkla ilgili bişeydiii bana da cevap yazmadıydı üzüldüydümm ama sonraa sallamadımmm!:umursamaz:
onun kabalığııı!...
öyle tabi katecim, orda muhabbet ediliyordu zaten, onları da anlıyorum ben, kalbimde çok yer var, herkesi seviyorum mafoldumben
bencede canım herkes kendine yakışanı yapar :sinifsinif:
kızlar kk da gruplaşma var bu belli zaten...
sırf birkaç densiz için burdan vazgeçecek değiliz dimi...
öyle tabi katecim, orda muhabbet ediliyordu zaten, onları da anlıyorum ben, kalbimde çok yer var, herkesi seviyorum mafoldumben
Demek ki canım benim:1hug:
Şeniz
Öyle zaten girmiyorum bir daha o topiğe:1no2:
Ne güzel burası sıcak bir topikkkaydirigubbakcemile5
Çok sevdim burayı:1hug:
bencede canım herkes kendine yakışanı yapar :sinifsinif:
Olabilir elbette
Ben zaten görmediler diye tekrar girdim topiğe selam verdim yok :umursamaz:
aynen opuyorumnanaktanElbette ki vazgeçmeyecezz benim burda çok sevdiğim arkadaşlarım da var
Mesela bugün sizleri de tanıdımmm bu sayede:1hug:
bence de tatlım :1hug: bir de birisi arkadaşlık teklifimi kabul etmemişti:sinifsinif:, şimdi isim verip kimseyi rencide etmek istemiyorum -tatlicadiarzu-