- 9 Ekim 2008
- 8.222
- 9
- 48
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne bilem işte ladyyy:kedi:
kocemmm yolda yawww özgür günlerimmm bitiiii!:gitme:
bir iki saate evde oluuuu!..
beni özlemedin mi diiii!...sırnaşık şey
iyi kızzzz sevindim iyi olmana!
stella teşekkürler canımm hoşgeldinnn!...opuyorumnanaktan
yupiiiii :hooray::dance:tuceeeeeee pufiyi gördümmm kıııı :1shok:yazdım onaaaa!...
tucenin avatarı ne gada güzel yaa :lepi:
maşşalla maşşallah
çok anlayışlısınız hepsi sizin gibi olsa keşke
özür dilemeyi bilmeyen hatasını anlayıp üstüne basa basa anlamazlıktan gelen bi sürü insan var gamyoncuiremsu
aynen canım, sanal ortamda konuşuyor olsak da birbirimiz seviyoruz, hissediyoruzopuyorumnanaktan, böyle olunca da yanlış bir davranışta kalplerimizin kırılması kaçınılmaz oluyor:gitme:, derin çok iyi düşünmüş konuyu kaydirigubbakcemile5
aaa, o da ne kadar çok nick değiştiriyor ya fisfisfis, söyle derinim, gelsin, özledim onu :asigim:
ilk iki sayfaya baktim,ama oda geyikten öte gitmemis.
neyse topik konusuna gelince,kk da benimde kirildigim,kirdigim insanlar oldu ama ben özürümü herzaman diledim.bariz birsey var kk da yani gruplasmalar falan,bazi yazismalarda birseyler yaziyorsun,o grup kendileriyle o kadar ilgililerki seni orada yok sayiyorlar.yaziyorsun ve cevap bekliyorsun ama seni görmüyorlar bile.bumlar gercekten insani üzüyor.
sanki kendini dislanmis gibi hissetmene neden oluyor.ama ben yinede bu siteyi cok seviyorum ve basimizda olanlara cok güveniyirum.
ule geliyo da hazırlık yapsana cicilerini giy kapıda karşıla :jeyyar:
ladyy burda baştan yazdık anlayışlı ve saygılı olceezzz inşallahhh!a.s
tuce söyleyem durrr!a.s
sılacığıım geyik topiğinde olduğumuz için hem geyik yapıyoruzz hem de içimizi döküyoruzzz!CADIARZUhoşgeldinnn canımm!opuyorumnanaktan
ladyyy ben cicilerimi giymesem de iyiiyimm boşver yaaa!yerimseniben
yarın kuaföre gidecen saçıma röfle yaptırcammmm!...zemuszemus
kilodlen çenebasda burdaymış :dilcikar:
baileys nen olii senin :ecrin_bebek:
bizim burda olduğumuzu görmen için seninde bu topiğin sınırları dahilinde bulunman gerekiyo dimi ladyyy :sinifsinif::sinifsinif:
sen ne geziyon burda bakim
kırılıp döküldüklerinin listesini mi yazcan yoksaaa -tatlicadiarzu-
forumdaşım our kendisi twilight topiğinden :1hug:
kilodlen çenebasda burdaymış :dilcikar:
içimi dökecektim kilodum
seninle olan sorunlarımı -tatlicadiarzu-