- Konu Sahibi haydigelgidelim
-
ay doğru tamam öyle konuşmuştuk ben gösterdim ona .. konuşup geri döneyim sana özelden tatlışım
ay biliyorum kız
belki kocamı ikna eder para ayarlayabilirsem alayım diye diyom
bende sana 8 tl değerinde bişiler yollarım sanada uyarsatamam canım sen bilirsin o halde.yalnız senin çanta 22 benim trenccoat 30 tl bi ara geçici süre ihtiyaçtan 25 yapmıştım ama şuan ilk koyduğum fiyat üzerinden yapıyorum takasımı. nasıl yapalım? benimde tabiki sana hediyem olur kargoda.
bende sana 8 tl değerinde bişiler yollarım sanada uyarsa
bende sana 8 tl değerinde bişiler yollarım sanada uyarsa
gördüm tatlım 5 dk engeline takıldım ..yazıcam sana bitincecanım özelden yazdım sana
gördüm tatlım 5 dk engeline takıldım ..yazıcam sana bitince
yazdım nilaycımtamam canım bekliyorum
yazdım nilaycım
canım 5 dk engelim var yarın konuşalım mı uzun uzun ..uyumam lazımokudum canım bende sana yazdım
canım 5 dk engelim var yarın konuşalım mı uzun uzun ..uyumam lazım
kız varya senin için yatağa taşıdım pc yitamam canım en yakın zamanda göndermeye çalışalım o zaman ..gönderince haber ver bende gönderiim
kız varya senin için yatağa taşıdım pc yi..haftaya yollayabilirim tatlım ama gününü netleştiremiyorum maalesef
tabiki canım muhakkakayyy canım benim tşk ederimtamam haftaya bende gönderirim o zman haber ver ama canım
tabiki canım muhakkak
ankaradayım canımbu arada tbbı sekreterlik kursu buldum 450 milyon fiyatı daha pazarlık yapmam lazım ama.sen hangi ildeydin canım izmit miydi sanki öyleydi
ankaradayım canım
yenimahalle
kesinlikle katılıyorum...bende bi akdenizliyim deniz çocuğuyum yani çok şükürankara soğuk olur benim üniversiteden kız arkadaşım keçiörende oturuyo..ama deniz olan tüm şehirler daha güzel ve yaşanılır geliyo bana.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?