Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Selam kızlar nasılsınız?Nasıl gecti gününüz??
Sabah kahvaltı;1 simit,3 dilim peynir,1 zeytin,1 fincan zencefil cayı,1 dilim ekmek ve salca.
Arada türk kahvesi.Sonra 1 avuc cigdem.Aksam;2 dilim pizza,patates kızartması ve 4 cıtır tavuk.2 litre su....Bende durum böyle :)))

Selam kızlar yeni evimiz için eşya baktık bugün. Eve geldik gorumcemlerde bize geldi. Resmen beni sinir etti.direk negatif enerji.gidinde ebenizi görün dedi. Bende hayırlı şeyler söyle dedim.ebeni görmek kötü bir şey mi diye sakaya vurdu.gitmemizi istemiyo ama kararimizi verdik destek olması lazım ama dimi. Bide böyle şeyler söyleyince sinir etti resmen sinir oldum az önce gitti ama ellerim hala titriyo sinirden biz çocuğumuzun geleceği için iyi bir eğitim alsın siye gidiyoruz biliyo da ama niye böyle saçma şeyler söylüyo anlamıyorum

Söylemi hiç dogru olmamış.Ne demek ebenizi görün???Bu görümceler niye var ki zaten....Sıkma canını tatlım fesatlıgından söylemiş besbelli.Yeni ev,yeni esyalar,yeni heyecan zoruna gitmiştir.Gidiş amacınızı algılayamamış.Yası kac bu cadı görümcenin?

10 yas var aramızda canım 41 yaşında. Son iki gorusmemizde hep böyle laf sokmalar falan.olmicak yorumlar yapiyo.bende sakayla karışık ben sana uymuyorum diyorum.ya kıskançlık huyu var zaten biliyorum ama sonuçta bi insan nasıl böyle bişey söyler ya anlamıyorum.son zamanlarda birazda kilo almış heralde ben verdim diye birazda sinir oluyo bana.bana öyle gibi geliyo

Canım kendini strese sokup kendini yorma bosver.İyi olan seyi kıskanıyor demek ki.Benim görümcede laf cok söyler.Anlayamam huyunu bildigim halde.Kıskanc tipli insanları anlamak zor.Ne güzel bak eşin yeni eve yeni esya demiş esyada bakmışsınız bırak konussun konussun catlasın kahrından.Hersey yolunda gider inşallah cook mutlu olursunuz yuvanızda "ebemizi gördük cok güzel "deyiverirsin sende.Sıkma kendini sıra sanada gelir.
Sen hep kiloluydum diyordun bizede.Azim ettin verdin kiloları bak catlamış.Bosverr.Sakın sinir olup yeme.Kilo veremiyecegini düşünüp,azmini görüp sinirde olmuştur.Her anlamda fesatlanıyor demek ki.Gurur duy kendinle.

Son düzenleme:

Eşim kirmiyo beni.oturdugumuz evi satarsak yada kiraya verirsek istediğimizi aliriz diyo.bende ona göre hareket ediyorum. Eğer satamaz yada kiraya veremezsek bays sıkışıcaz bende ona göre az harcama yapıyorum.kiloluydum dönem dönem aldım verdim en fazla 75 e kadar düştüm.ama bu sefer vucudum daha bi sıkılaşti sanki daha zayif görünüyorum.bi de giyinmeyi biliyorum ben.oyle kilolu gostercek kiyafetler falan giymem.mesela bugun siyah bi elbise giydim biraz diz üstü. Bide desenli coraplardan giydim çok hoş surdu hem şık hemde zayif gosterdi.ama olsun bu sefer pes etmicem daha da vericem.bazen versemde bazen alsamda pes etmicem. 65e kadar dusucem.beni yalnız birakmayin.sanalda olsa sizinle paylasiyorum destek oluyosunuz bana

Sanal arkadasım,tatlımm :)) stres yapma bak sansın eşin senin.Ne güzelll.Ne derse desin catlasın.İnşallah evi istediginiz gibi degerlendirirsiniz,gönlünüzdeki olur....Kıyafetlede catlatmışın cadı görümceyi.(Bunların hepsi aynı)Sen azmedince 65 te olursun.Alsakta,azim önemli....Devamlılık önemli....Eşin ne diyor görümcenin dedigine?

İnsan tanımadığı biri icin bile demez ya görün ebenizi diye anlamıyorum zaten.bu hırs niye. Bizde bursaya tasinicaz yanınıza gelicez diyo gelin dedim kocasının haberi bile yok bu dusuncesinden düşün yani sacmaligi.bak sen beni görmediğin halde iyi dileklerde bulunuyosun teşekkür ederim ama o dediği şeye bak.az önce sinirlendim diye bişeyler yicektim ne bulursam yiyim dedim yemedim ama 1 litre su içtim şimdide yesil cay içicem

Sacmaliyo diyo ne desin dicekte pek bişey yok aslında bakalım 65 e baya bi yolum var ama acelem yok yavas yavaş vericem kalıcı olsun yeter

Madem siz ebenizi görceksiniz tasınınca ne diye bursaya sizin oldugunuz yere tasınma düşüncesi var.O da ebesini görcek o zaman.Kendi agzından cıktıgı cümleyle kendi catısıyor zaten.Fesatlıgı cok acık.Ben senin yerinde olsam(eşin yine söylüyorum senin sansın)tasınana kadar onu catlatmak için aldıgım her esyayı gösteririm ama göze sokar gibi degil...Catlamak neymiş görsün.Sinirinden catlasın.Bak sana kendimden örnek vereyim.Biz evlncegimiz zaman cok güzel bir salonda kır dügünü yaptık.Görümcem aa orda yapılır mı dedi tepki gösterdi(kendi orda yapmak istedi olmadı.Bizim düşüncemizi bizden caldı ama allah bu ya nasip etmedi)Niye dedim abla?Orası cok cirkin dedi.Yalann!!Kendi yapamadı ulasamadı ya b..k atıyor.Neyse biz aldık salonun fotolarını gösterdik cevremize herkes cok begendi.Tuttuk.Kadın sonra dügünde burasıda salon mu yaa diye konuşmuş.Orda yapmak istedigini bilenler vermiş agzının payını....Kedi ulasamıyacagı cigere mındar der....!!!!!

Aynen ben yorum bile yapmam beğenmiş heveslenmislerse heveslerini kırmak istemem o da iyice saçmalamis.ben anlamıyorum zaren nedir bu hırs. Ha biri bisey aldiysa sevinirim ben mutlu olurum. Biri kilo verdiyse gorunce sevinirim hirslanirsam bende veriyim diye hirslanirim sen homini girtlak ye sonra mucize bekle zayıf olayim diye yok öyle bişey.mobilya kataloğu vardi bu isinize yariyomu diyo yaramiyosa goturiyim diyo (kendiai ogretmen öğrencilere vericekmis ne alaka anlamadım) yariyo tabi dedim ay guler misin Ağlar mısın ya :))))

Ayy cok güldüm :))))) mobilya katologunu ögrenciler ne yapsın demi ama???Kadın hırsından bilememiş ne konuscagını,nasıl davrancagını,ne düşünecegini....Hadi bakalım cadı görümceye karsı 65 gelene kadar azimm.Hem kocayı kendine asık edersin tekrar.Takma bosver demesi kolay ama amacı seni sinir etmek oldugu ve cekemedigi cok cok acık.

Evet canım doğru söylüyosun az önce kendi kendime amaci sinir etmek seni amacina ulasmasina izin verme sinir olma dedim.simdi sira kilocuklari bir bir göndermeye geldi. Bunun icin az ve kalorisiz beslenme(cikolatalara elveda) bol spor ve bol su.sira gelsin 65e.sonra kocişş dönüp dönüp baksın :))))

Evettt.Kusura bakma canım kendi konuma cevap yazmaktan biraz gec yazıyorum...

Çikolataya elveda dersen cekici hale getirirsin.Ye ama azıcık :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…