Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Valla dogrumu besleniyorum bilmiyorum ama öğünlerim son zamanlarda iyice şaştı biraz fazla karıştırıyorum ama belli bi duzene bağlı kalmayida sevmiyorum. Standart diyet listelerini uygulayamıyorum

Canim bende oyle ama yakin beslenmeye calisiyorum

Kızz sende bir serzeniş var...Sen istersen herseyin güzelini,iyisini uygular yaparsın.Dogru yada yanlış diye cekincen varsa ne yediysen kalem kalem yaz kagıda tatlım.Agzına ne attıysan...Her ögünede uyulmuyor ki.

Aslında hem korkuyorum hem yapıyorum :) garip bi duygu kilo alicam diye korkuyorum ama yinede yiyorum işte aksam dengelemeye çalışıyorum makarna yedim diye canim bişey yemek istemiyo yogurdumuda yedim cayimida içtim aksam yemegi de yemedim. Makarnayi dengeledim bence.tarti goatericek bakalim salıya. Bide Ahlaayla iddiaya girdik bu hafta 76 yi görmem lazım salı ola hayrola :) insanın hayatinda belirsizlikler olunca duzeni sasıyo sanırım

İngiliz karbonati eczaneden aliniyomus galiba öyle okudum sanırım. Aslinda denemek lazım ben bide yoğurt zencefil zerdecal karisimi gibi bişey vardı oda metabolizmayi hizlandiriyo diye yaziyodu onuda yapmayi düşünüyorum aklima takiliyo

Gayet iyi bence canım yediklerin bundan sonrada pek bişey yemediysen yarın kilo vermiş olursun

Evet öyle yazıyor.Evde kullandıgımız karbonatı içende var.Zencefil cayı içiyorum ben cok güzel sindirimi hızlandırıyor.
Porsiyonları küçült canım yada kasık hesabı ye tatlım makarna,pilav tarzını.
Korkma dikkat edince niye alsın ki vücut.

iyi gecelerr benim de misafrim vardı akşam.ben de sabah sucuklu yumurta yarım ekmek 4-5 tane zeytin çok az bal ve kaymak yedim.akşam da 2 dilim pizza dilimler küçüktü 15 tane kadar da çiğ köfte yedim.köfteyi abarttım biliyorum ama tutamadım kendimi..

bi de ben bu hafta içi detoks yapmak istiyorum ayran detoksu yapan arkadaşlar vardı sanki burda faydasını gördüler mi acaba?detoksun bi zararı olmaz demi?

Günaydın kızlar az kalorili güzel bir gün olsun hepimiz için yeni uyandım şimdi kahvaltı hazirlicam

Yarım ekmek mi canım yoksa yarım dilim ekmek mi? Yarım ekmekse çok fazla olmuş

bi de ben bu hafta içi detoks yapmak istiyorum ayran detoksu yapan arkadaşlar vardı sanki burda faydasını gördüler mi acaba?detoksun bi zararı olmaz demi?
Zarari olacağını sanmıyorum ama istersen bi araştır ben yapmıştım en son yapisimda 400 gram gitti ama arkadaşlar 1 kilonun üstünde verdi benim 3. yapisimdi

Gunaydin kizlar aksama misafirim var biraz erken kalkabildim cok isim var yemege gelecekler, daha kahvalti yapacagiz,
Dun aksam 5tane gullac yedim ya nasil yaptim anlamadim ,birde kizlar ayran detoksundaki verdiklerimin cogu geri gelmis gorunuyo kac gundur boyle uzuldum oyle olunca

Günaydın kızlar yeni uyandım daha.Gece 3 tü daha uyuyamamıştım...Bugun pazar oldugundan kahvaltı cok gec olur.

Kolay gelsin canım.Ayran detoksu o zaman yagdan degil,su kaybettiriyor.1 günde verilen kilonun geri alınması normal degil...Azda yiyorsun.GÜLLAC HIC AMA HIC OLMAMIS!!!Sişkinliktir belki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…