• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Ooo sen beni solladın valla :) .Cok güzel 1700.İstemek basarmanın yarısıda benim kısıtladıgım bişey yok.Sadece az yiyorum.5 'li haneler uzak bacım uzak...Biraz sıksam,bişeyleri eksik yesem olur.5'te en son kendimi 16-17 yasımda hatırlıyorum.

Ayniyiz canim hemen hemen,benimde kisitladigm yok az az yiyorum kalorili seylerden olmayacak sey yoktur inan yeterki,benim adetime 3gun kala sabah bi kalkayim demistim kalkamadim acayip bas donmesi ve mide bulantim olmustu daha once hic oyle olmamistim ve test yaptim cok silikte olsa cikti ..daha sonraki gunlerde halsizlik ve tansiyonum cok dusuktu ayrica et urunlerinden midem bulanmisti

Ayniyiz canim hemen hemen,benimde kisitladigm yok az az yiyorum kalorili seylerden olmayacak sey yoktur inan yeterki,benim adetime 3gun kala sabah bi kalkayim demistim kalkamadim acayip bas donmesi ve mide bulantim olmustu daha once hic oyle olmamistim ve test yaptim cok silikte olsa cikti ..daha sonraki gunlerde halsizlik ve tansiyonum cok dusuktu ayrica et urunlerinden midem bulanmisti

Bende 3-4 gün sonra yaparım....Bakalım herseyin hayırlısı.

Kizlar bugun yemek icin gece kaldim pissir ye topla ardindan kahvemi ictim ,camasir serdim utu yaptim kizi doyurdum derken bu saat oldu simdide dizimi izliyorum ,bu arada aksam yediklerim,
Bikase susuz kuru fasulye,1kasik pilav,2dilim ekmek,biraz yogurt,yesillik,tursu,cok doydum,
SECIL bi sorun yokken pek huysuzlamiyo degilse muhim degil tabi,
GUZELIM gonlunden ne geciyorsa onu n 6lmasini dilerim

sonunda ben de üye oldum kadınlar kulübüne..Merhaba benim de 5 kilo kadar fazlam var inşallah ben de burda sizlerle beraber ( tabi kabul buyrulursam ) vermek istiyorum kilolarımı.Bi süredir takip ediyordum sizi aranızdaki muhabbet birbirinize verdiğiniz motivasyon çok hoşuma gitti.umarım herkes istediği kiloya istediği zamanda ulaşır.

sonunda ben de üye oldum kadınlar kulübüne..Merhaba benim de 5 kilo kadar fazlam var inşallah ben de burda sizlerle beraber ( tabi kabul buyrulursam ) vermek istiyorum kilolarımı.Bi süredir takip ediyordum sizi aranızdaki muhabbet birbirinize verdiğiniz motivasyon çok hoşuma gitti.umarım herkes istediği kiloya istediği zamanda ulaşır.

Hosgeldin canim 5kilocuk fazlan varmis bir ayda halledersin suan kilon kac?

Günaydın kızlar saat kaç oldu hala kalkamadim. Dün akşam sadece bir kase ayranlı çorba içtim bide activya yoğurt yedim o kadar

Kızlar evimi topladım,yemegimi yaptım....
Kahvaltı olarak;1 kase arpa sehriye corbası içtim.

Bu rahatsızlıktan tüm yeme düzenim şastı.Anım anıma uymuyor,cok düzensiz besleniyorum.Günde yemem gereken besin gruplarını birlikte alamıyorum. :(

Cagla......................66
hayalimsi...............83
secil........................78
gülcan...................70.3
serenimo...............58
peldaplt...............67.5
Ahla.....................74.9
Aycaece.................73
guzelimm............70.8
sekeda..................62.8
ddem89................ Gripli
ciciimm.................. ???
Buz005................... ???
Melekbade...........Hamiş

Ahlaa...............74.2
Secil.................77
Gülcan............69.6
Cagla..............65.5
Ddem89........63.2
peldaplt........67.4
guzelimm......68

Kızlar evimi topladım,yemegimi yaptım....
Kahvaltı olarak;1 kase arpa sehriye corbası içtim.
Hizlisin canim biz oglumla yeni kahvaltı yapiyoruz.esimin işi vardı erken gitti bizde sallaniyoruz bugün. Kahvaltı sonrasu baya isim var benimde.liste güzel olmuş eline sağlık

CAGLA nasılsın?Nasıl gidiyor?Topige ugruyorsun ama yazmıyorsun.

Son düzenleme:
Back