Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Hosgeldin canim 5kilocuk fazlan varmis bir ayda halledersin suan kilon kac?

61 kiloyum canım.inşallah 1 ay olmasa da 2 ayda halledeyim o bile yeter çok yavaş kilo veriyorum çünkü.bi de bişey sorucam kızlar ben beyaz ekmekten başkasını yiyemiyorum,siz hangi ekmekten yiyorsunuz?? sadece ekmeğin içini yemiyorum asıl içi kilo aldırır diyorum kendimimi kandırıyorum acaba

Beyaz ekmek,tam bugday,köy ekmegi hepsinden tüketiyorum.Önemli olan ekmegin ince dilim olması ve kac dilim yendigi diye düşünüyorum.
Ekmegin içide,dısıda aynı.Ekmek sonucta.
Ekmek yerine gecen;1 kase corba,makarna,pilav,leblebi,bakliyatlar...bunlarada dikkat etmek lazım.Ekmekle ekmegi tüketmemek lazım.

Hoşgeldin canım inşallah veririz hep neraber kilocuklari.beyaz ekmek çok çabuk aciktiriyo vede tokluk hissi vermiyo.tavsiye edilen tam buğday ekmeği. Çünkü kepekli ekmekte bir süre sonra kansızlık yapıyo özelliklede kadınlarda

CAGLA nasılsın?Nasıl gidiyor?Topige ugruyorsun ama yazmıyorsun.

Evet canim ya geri kalmamak icin okuyorum surekli yazdiklarinizi ama yazamiyorum o kadar yogunum ki gece gunduz hep dolu.koyden babanem geldi hasta hergun hastanedyiz onunla ilgleniyorm aksamda hep misafir gecms olsuna geliyolar.bide kuzenimin nisan telasi war.bide ustune sozlümün universitedn nisanli arkadaslari geldi cift olarak onlari gezdir yemege gotr ne yogun bi 2 hafta gecirdm ya ;-) we asıl yogunluk pazartsidn itibren bslio ise basliyorm kizlar pazartsi şansım dondu cok bekldm ama oldu.artik daha kolay kilo wercem gbime geliyo.gelismeleri paylasirim kizlar

Sizi takip ediyorum birakmaya niyetim yok daha cok mutlu oluyorum yazamasamda okumakta yetiyo motiwe olmaya daha duzenli grmeye caliscm islermi duzene soktktan sonra. Aksam we yarin sabha yine misafr war :-(

Cok cok gecmiş olsun.Allah acil sifa versin.
Yeni işinde hayırlı olsun.Nereye baslıyorsun?Cok bekletmişler seni :)

Son düzenleme:

Çok geçmiş olsun canım yeni işinde hayırlı olsun fırsat buldukça ugramaya çalış ozletme kendini

Selam kızlar.Bugun sabah kahvaltıda 1 kase corba ile baslayan günüm 1 tabak patlıcan yemegi,1 kase yogurt,3-4 adet kızarmış patates,4 dilim ekmek ile sona erdi.Arada 4 incir yedim,1 sade türk kahvesi içtim.

Cagla bekarken gir canım istedigin işe,evlenince seceneklerin azalıyor.Hayırlısı olsun tekrar.

Bugun yediklerim sabah siyah çay tam buğday ekmeği 2 dilim beyaz peynir salam Salçalı sos ve ompet.ogle yemeği yemedim kahve ve biraz çikolata arkadaş geldide.saat 5 gibide bir tabak makarna ve bir kase yoğurt.simdi şalgam suyu içiyorum. Bi saat sonra activya yoğurt yeyip sonrada melisa ve limonlu yeşil çay icmeyi planlıyorum. Belki nescafede de içerim bilmiyorum

Kızlar kk da dolasırken karbonatlı su diye bir topige denk geldim.Hanımlar kilo verdirdigini ve yarar gördüklerini söylüyorlar.İnternetten karbonatın yararlarına baktım.Yaptım karbonatı,içiyorum.Hergün içemem(arada).Yapmak isteyenlere 1 litre suya 1 cay kasıgı karbonat.4 litre su içilmesi gerekiyor yazıda...

Valla dogrumu besleniyorum bilmiyorum ama öğünlerim son zamanlarda iyice şaştı biraz fazla karıştırıyorum ama belli bi duzene bağlı kalmayida sevmiyorum. Standart diyet listelerini uygulayamıyorum

Bende gördüm canım bazıları faydali diyo zayıflamaya bazıları sonuç alamadım diyo ama karbonat faydaliymis abartmadan tabi

Iyi aksamlar kizlar gunden gune gec kalkma rekoru kiriyorum 12.30da kalktim 2sosis ,2dilim ekmek yedim ,sonra islerimiz vardi carsiya gittik gezdik dolandik yemegide disarda yedik, 5tane izgara kanat,salata ,salgam suyu. Sonra geldik camasir ser aldiklarimi yerlestir kizi doyur derken bu saat oldu su pek icemedim spordayok

Bende gördüm canım bazıları faydali diyo zayıflamaya bazıları sonuç alamadım diyo ama karbonat faydaliymis abartmadan tabi

İngiliz karbonatı kullanılmalıymış.Ben normal karbonatla yaptım :) .Kilo verdigini,şişkinligin azaldıgını söyleyen var.Bastan sona okudum topigi.Mide bulantısı yaptı diyende cok.Bakalım 1 litre içerim.

Canim butun meyve hakkini yemissin 1incir bir porsiyon meyve yerine geciyor aman ha dahada yeme bugun

Valla dogrumu besleniyorum bilmiyorum ama öğünlerim son zamanlarda iyice şaştı biraz fazla karıştırıyorum ama belli bi duzene bağlı kalmayida sevmiyorum. Standart diyet listelerini uygulayamıyorum

Kızz sende bir serzeniş var...Sen istersen herseyin güzelini,iyisini uygular yaparsın.Dogru yada yanlış diye cekincen varsa ne yediysen kalem kalem yaz kagıda tatlım.Agzına ne attıysan...Her ögünede uyulmuyor ki.

Masallahh.Uykuyu seviyor musun?Gece gec yattıysan dinlenmişsindir.Dısarda yemene ragmen saglıklı beslenmişsin.Tebrik ediyorum bu seciminden dolayı :))))

Son düzenleme:
Evet canım.Bugun baska birsey yemiyorum.Saatte cok gec artık.Su içiyorum.

Ic canim o sifali,,uykumu kizim cok etkiliyo 12ye dogru ancak uyuyor sabah da zorlaniyorum uyanmasin diye pek ses yapmiyorum onunla beraber kalkiyorvm artik .disardada dikkat etmeye calisiyorum canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…