Hosgeldin canim 5kilocuk fazlan varmis bir ayda halledersin suan kilon kac?
61 kiloyum canım.inşallah 1 ay olmasa da 2 ayda halledeyim o bile yeter çok yavaş kilo veriyorum çünkü.bi de bişey sorucam kızlar ben beyaz ekmekten başkasını yiyemiyorum,siz hangi ekmekten yiyorsunuz?? sadece ekmeğin içini yemiyorum asıl içi kilo aldırır diyorum kendimimi kandırıyorum acaba
61 kiloyum canım.inşallah 1 ay olmasa da 2 ayda halledeyim o bile yeter çok yavaş kilo veriyorum çünkü.bi de bişey sorucam kızlar ben beyaz ekmekten başkasını yiyemiyorum,siz hangi ekmekten yiyorsunuz?? sadece ekmeğin içini yemiyorum asıl içi kilo aldırır diyorum kendimimi kandırıyorum acaba
CAGLA nasılsın?Nasıl gidiyor?Topige ugruyorsun ama yazmıyorsun.
Evet canim ya geri kalmamak icin okuyorum surekli yazdiklarinizi ama yazamiyorum o kadar yogunum ki gece gunduz hep dolu.koyden babanem geldi hasta hergun hastanedyiz onunla ilgleniyorm aksamda hep misafir gecms olsuna geliyolar.bide kuzenimin nisan telasi war.bide ustune sozlümün universitedn nisanli arkadaslari geldi cift olarak onlari gezdir yemege gotr ne yogun bi 2 hafta gecirdm ya ;-) we asıl yogunluk pazartsidn itibren bslio ise basliyorm kizlar pazartsi şansım dondu cok bekldm ama oldu.artik daha kolay kilo wercem gbime geliyo.gelismeleri paylasirim kizlar
Evet canim ya geri kalmamak icin okuyorum surekli yazdiklarinizi ama yazamiyorum o kadar yogunum ki gece gunduz hep dolu.koyden babanem geldi hasta hergun hastanedyiz onunla ilgleniyorm aksamda hep misafir gecms olsuna geliyolar.bide kuzenimin nisan telasi war.bide ustune sozlümün universitedn nisanli arkadaslari geldi cift olarak onlari gezdir yemege gotr ne yogun bi 2 hafta gecirdm ya ;-) we asıl yogunluk pazartsidn itibren bslio ise basliyorm kizlar pazartsi şansım dondu cok bekldm ama oldu.artik daha kolay kilo wercem gbime geliyo.gelismeleri paylasirim kizlar
Kızlar kk da dolasırken karbonatlı su diye bir topige denk geldim.Hanımlar kilo verdirdigini ve yarar gördüklerini söylüyorlar.İnternetten karbonatın yararlarına baktım.Yaptım karbonatı,içiyorum.Hergün içemem(arada).Yapmak isteyenlere 1 litre suya 1 cay kasıgı karbonat.4 litre su içilmesi gerekiyor yazıda...
Bende gördüm canım bazıları faydali diyo zayıflamaya bazıları sonuç alamadım diyo ama karbonat faydaliymis abartmadan tabi
Selam kızlar.Bugun sabah kahvaltıda 1 kase corba ile baslayan günüm 1 tabak patlıcan yemegi,1 kase yogurt,3-4 adet kızarmış patates,4 dilim ekmek ile sona erdi.Arada 4 incir yedim,1 sade türk kahvesi içtim.
Cagla bekarken gir canım istedigin işe,evlenince seceneklerin azalıyor.Hayırlısı olsun tekrar.
Valla dogrumu besleniyorum bilmiyorum ama öğünlerim son zamanlarda iyice şaştı biraz fazla karıştırıyorum ama belli bi duzene bağlı kalmayida sevmiyorum. Standart diyet listelerini uygulayamıyorum
Canim butun meyve hakkini yemissin 1incir bir porsiyon meyve yerine geciyor aman ha dahada yeme bugun
Iyi aksamlar kizlar gunden gune gec kalkma rekoru kiriyorum 12.30da kalktim 2sosis ,2dilim ekmek yedim ,sonra islerimiz vardi carsiya gittik gezdik dolandik yemegide disarda yedik, 5tane izgara kanat,salata ,salgam suyu. Sonra geldik camasir ser aldiklarimi yerlestir kizi doyur derken bu saat oldu su pek icemedim spordayok
Evet canım.Bugun baska birsey yemiyorum.Saatte cok gec artık.Su içiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?