Günaydın kızlar dr.cıktık bir dünya ilac verdi....Her taraf her tarafta ev öyle duruyor.YatAktan kalkamıyorumKusma durdu ama mide bulantısı,bas dönmesi,vücut agrısı devam...Tarhana yedim 1 kase.....Kilom:68 kg
Bu benim verdigim bir kg degil.Cok su kaybettim,rahatsızlıktan olan bir kg oldugunu düşünüyorum.
Kilo veren arkadaslarımı tebrik ediyorum....
canım ya baya kötü olmuşsun boşver iyyi olda ev sonra toparlanır dikkat et kendine daha iyyi olursun inşallah
Evet yataktan kafamı kaldıramıyorum....Saglık gibisi yok.
kızlar güzel kilo vemişsıniz maşallahh
Evet yataktan kafamı kaldıramıyorum....Saglık gibisi yok.
Canım dikkat et kendine ev işi her zaman olir birak boşver ev dağınık olsun sen iyi ol yeter sagliktan ote bişey yok biliyosun.cok geçmiş olsun
şimdiden kolay gelsin canım benim tiyetro işi yattı toplantıyıda hallettim teşekkürler senin kadar veremedim maşallah sen çok iradelisinTopiğin ilk kilo bildirimi yapan fıstığı gunaydin.bugun yoğunsun bende pazara falan gidicem bende i
maşallah ben şimdi den korktum sendenGiden:1 kg
Aslında 76 ları gördüm ama tuvalete çıkamadım bugün ondan heralde fazla çıktım
olsun canım kilo almaktan azda olsa vermek güzel tebriklergünaydın kızlar
geçen hafta 70.3
bu hafta 69.6
cok fazla verememişim ama 6lara düştügm için çok mutluyum
enkısa zamanda düzelirsin inşallah canımGünaydın kızlar dr.cıktık bir dünya ilac verdi....Her taraf her tarafta ev öyle duruyor.YatAktan .
Misafirlere rağmen 500gr çok iyiKizlar iyi gunler bol eksiler gremiyorum bu gunlerde fazlaca yogunluk war gelenler gdenler haftaya daha duzenli yazicm yeme duzenimde bozuldu biraz ama dikkat etmye clsyorm 65.5 kg 500 gr wermisim olsun oda guzel dewami gelir ;-)
Kızlar biraz daha iyiyim.Zencefil,limon,karanfil,ıhlamuru karıstırıp demledim.Biraz daha iyiyim.
Pazardan geldim işlerimi hallettim feci yorulmusum disardayken burnumu sile sile bi hal oldum ayaklarımi uzattım dinleniyorum alışverişleri bile yerlestirmedim daha
şimdiden kolay gelsin canım benim tiyetro işi yattı toplantıyıda hallettim teşekkürler senin kadar veremedim maşallah sen çok iradelisin
maşallah ben şimdi den korktum sendenhedef koyalım benim hedefim 73.2 yi görmek 1 kilo verecegim salıya kadar sende belirle hedefledigi kiloyu veremeyeni çarmaha gerecegiz buda cezası
olsun canım kilo almaktan azda olsa vermek güzel tebrikler
enkısa zamanda düzelirsin inşallah canım
hıııbende içiyorum ama sabah aç karnına hiç denemedim bundan sonra denerim
günaydın canım
regl gecikince bütün vicut etkileniyor canım geçmi,ş olsun
maşallah çok iyisin bencede hedefi yüksek tutma yavaş verilen kilo geri alınmıyor ben 5 ayda 10 kilo vermiştim 3 yık oldu sanırım geri almadım ayda 2 kilo iyi
Kizlar iyi gunler bol eksiler gremiyorum bu gunlerde fazlaca yogunluk war gelenler gdenler haftaya daha duzenli yazicm yeme duzenimde bozuldu biraz ama dikkat etmye clsyorm 65.5 kg 500 gr wermisim olsun oda guzel dewami gelir ;-)
Haketmiş sin maşallah pazar ve market alışverişi çok yoruyor insanı
Hasta olmazsın inşallah
iyi akşamlar kızlar bende hastalıktan falan dikkat etmedim kilo aldım 62.2ydim şimdi 63.2 1 kilo almışım ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?