Ya ekmek yememek kabızlık yapar mı kızlar bilen söylesin lütfen
Yapacagini sanmiyorum ben
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ekmek yememek kabızlık yapar mı kızlar bilen söylesin lütfen
Merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun . Bugün evdeydik mutfak topla evi topla zaman geçti. Bugün yediklerimi söylemek bule istemiyorum utancimdan.sabah gozleme 3 zeytin çay findik.ogle yemeği yemedim. Yeşil çay ve kuru kayisi 5tane.sonra bir küçük kase ay çekirdeği bir kurabiye sütlü nescafe 3parca bitter çikolata oglumun kalan pilavı 2-3 kasik kadar şimdilik bu kadar.tabi bunlar hazırladıklarım.ha bide mandalina yedim
2 haftada 1 kilo iyi canim.benim hedefim haftada yarım kilo vermek. Böylece ayda 2 kilo yapıyo.buda gayet iyi bence. Kendini çok sakınca kilo veremeyince morali bozuluyo.onun için aylık hededimi fazla yüksek tutmuyorum ama fazla verirsemde benden mutlusu yok
Ben Ben haşlanmış yumurta yiyemiyorum omlet yiyorum sabahları. Sütle denicem bakalim nasıl olucak merak ediyorum.
7 kilo az kalmış canım hedefine tam gaz devam :)
Yapacagini sanmiyorum ben
cnm zaten cabuk verılen cabuk alınır,önemli olan herseyi tatmak akılda kalmaması tatların:)ancak azcıkda tatsak yetinmeyi bilmek :)tavsiyem cnm aksamları hafıf tutmak ve gec yememek ıse yarıyor:)
Ben çok faydasını gördüm akşam hafif yemenin. belli bi saatten sonra bişey yememeye dikkat ediyorum. Evet aklimizda kalmasin canım
Hazır satın almış.Kendi yapılan cok kokuyormuş ve ertesi gün nefes kokusu yapıyormuş.Fiyatı 10 tlmiş.....Aminnn
seçil seni çok enejik gördüm..:)))çok kilo verdin sanırım:)))
şu an kaçsın..en son 76.8 i gördüm demiştin...:))
Mutsuz olma canım.reng düzensizligi bende de var sancidan cok şişkinlik yapiyo bende buda sinir ediyo ama tartildiysan kilon seni yaniltmasin sakin bi kaç kilo fazla çıkıyo çünkü. 2 haftada dikkat edersen verirsin canım. Bu hafta degilde önümüzdeki hafta yine ayran detoksu yapıcam ben.istersen beraber yaparız.günaydın arkadaşlar..
ne güzel hepiniz mutlu mutlu yazmışsınız..ama ben yine çok umutsuz ve mutsuzum..
geçen hafta salı günü regl oldum sandım..çünkü tam günüydü..2 damla geldi durdu..1 haftadır sancıdan ve şişkinlikten kıvrandım durdum..bu sabah 5 dk önce regl oldum..inanın menopozda ki insanların neler çektiğini görmüş oldum..ilk defa bu kadar sarktı..öldüm öldüm valla..
neyse uzun lafın kısası ben yarın itibariyle başlıcam sanırım..ailemin yanına da gitmeme 2 hafta kaldı bakalım nasıl vericem..
hııı bende içiyorum ama sabah aç karnına hiç denemedim bundan sonra denerimkızlar yeşil çay bide bol su için fydasını görüceksiniz ben 3 aydır içiyorum sabah aç karnına şekersizz
günaydın canımGünaydın fıstıklar güzel sabahlar yarın büyük gün az kaldı
regl gecikince bütün vicut etkileniyor canım geçmi,ş olsun.bu sabah 5 dk önce regl oldum..inanın menopozda ki insanların neler çektiğini görmüş oldum..ilk defa bu kadar sarktı..öldüm öldüm valla..
neyse uzun lafın kısası ben yarın itibariyle başlıcam sanırım..ailemin yanına da gitmeme 2 hafta kaldı bakalım nasıl vericem..
maşallah çok iyisin bencede hedefi yüksek tutma yavaş verilen kilo geri alınmıyor ben 5 ayda 10 kilo vermiştim 3 yık oldu sanırım geri almadım ayda 2 kilo iyi30 kasimda baslamisim canım ben diyete. Aralık diyelim biz ona.81.5 la şu anda yaklasik 77kiloyum 1.5 ayda 4.5 kilo gibi vermişim. Bu beni çok mutlu etti onun için enerjim yüksek :) ama bakalim tarti yarın me gostericek umarım 77den fazla tartmaz beni sürekli kafamda hesap yapiyorum manyak oldum simdi 77 subat başı 76 mart sonu 74 nisan 72 falan diye. Hedeflerimi çok yüksek tutmuyorum ayda 2 kilo gibi düşünüyorum hep ama fazla verirsem daha güzel olur tabi.
Bugün evde yapicak cok işim yok .her pazartesi bir sürü isim olurdu bugun olmamasida beni mutlu etti. cünkü eşimle cikicaz ev icin kredi işlemleri var. Sonrada beni AVM ye bırakıcak.
Aynada kendimi begenmeye basladim.hala fazla kilom var biliyorum ama yinede birazcıkta olsa incelmek beni mutlu etti . Ay cenem düştü V iri beni sustursun :)))
canım iş görüşmesine gittinmi haberler nasıl hayırlısı olur inşallah
kızlarrrr birşey diyecegim yaaa ben yarışları çok severim küçük bir yarış yapalım haftaya salıya kadar ne dersiniz ben kilocukları hep kardeşimle yarışa yarışa vermiştim anca gaza geliyorum kim nekadar vermek isterse mesela ben haftaya 73.5 görmek istiyorummmmmm inşallah
Kızlar merhaba,iş görüşmesini daha yapmadım bekliyorum.
((((( kısmet artık.Bugun hiçbişey yiyemedim.