• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

benim hikayem uzun canım iki senedir uğraşıyorum:32: ben evliliğimde çok sıkıntılar :14:çektim ilk 2 sene kv kp dışarı çıkarmıyodu beni herşeyime karışıyolardı onların evinde oturuyoduk sonra taşındık çok şükür ben rahata erdim ondan sonra ilk yürüyüşle başladım 88 kiloydum yediklerimide azaltarak 83e düştüm sonra zayıflama hapı aldım eşim eliptik bisiklet aldı hapla birlikte diyet vesporla 2 ayda 7 kilo daha verdim oldu 76 bu arada hapı asla tavsiye etmiyorum kimseye keşkede kullanmasaydım hiçbi faydası olmadı zaten boşuna içtim sadece diyet ve sporlada verebilirmişim sonra devam ettim aynısı gibi 73e düştüm sonra 70e oruç bayram derken tekrar aldım 76 oldum tekrar 74e düştüm ve sonunda diyetisyene gittim aylık 125 tl ücretle diyetisyenden birçok şey öğrendim ve beni 5 ayda 59a düşürdü şimdi tekrar aldım uğraşıyorum işte canım 63.2 hedefim 58 inşallah kusura bakma canım biraz uzun yazdım

Bu kadar içtenlikle hikayeni yazdıgın için teşekkür ederim canım.Bu işin hapla falan olmayacagını anlatman ve irade işi oldugunu vurguladıgın için tesekkür ederim.Hep diyorum hoop diye gelmedi kilolar hoop diye gitsin.

Olur mu öyle şey canım anlattığının için ben teşekkür ederiz sana.burda deneyimlirimizi paylaşıyoruz birbirimizi motive ediyoruz. Güzel kilo vermişsin canım eşinde destek olmuş sana buda ayrıca güzel bişey

rica ederim canım ne demek eşim hep destek oldu bana ama ilaç kullandığımı bilmiyo bilse hayatta izin vermezdi:20:

Bu kadar içtenlikle hikayeni yazdıgın için teşekkür ederim canım.Bu işin hapla falan olmayacagını anlatman ve irade işi oldugunu vurguladıgın için tesekkür ederim.Hep diyorum hoop diye gelmedi kilolar hoop diye gitsin.

rica ederim canım sonuçta bişeyler paylaşmak için burdayız birbirimize hep destek olmak için:34:

Lahana kürü var baya kilo verdiriyomus ama bana göre degil.lahana suyunu hiç denemedim faydası olur mu içilebilir bişey mi bilmiyorum ama bazı topiklerde okudum faydasi oluyo diye yazmışlar. Ama icebilirmiyim bilmiyorum denemek lazım.spor ve diyet yapıyorum ilaveten suyu icebilirim tabi tasi güzelse eğer

tadı güzel değil canım tabiki herkesin damak tadı farklıdır ama yinede merak ediyosan deneyebilirsin sıcakken hiç içilmiyo soğukkende limon sıkıp içiyodum li,mon sıkmazsam içemiyodum

Kızlar merhaba yazdıklarınızı okuyamadım.Mide bulantısından ölecegim o kadar cok mide bulantım var.Hicbirşey yiyemiyorum.Mide bulantı ilacı içiyorum hiç faydası yok.Yatmaktan sırtım agrıdı artık..... :( Bu kadar kötüyken bugun arayan arayana misafirlige gelmek için.Kabuk edemedim kimseyi.Un seker,yag,yumurta görcek gözüm yok kızlar.Digerleri gecti ama bu mide bulantısı beni mahvetti :(

çok geçmiş olsun canım doktora gitmedinizmi

çok geçmiş olsun canım doktora gitmedinizmi

Sagol canım.Ben gitmedim eşim gitti dr.söylemiş hanımda aynı diye.Ben sadece mide bulantı ilacı içiyorum.Bebek olabilir belki.Bu yüzden temkinli davranıyorum.Adetime 1 hafta var daha :( bu yüzdrn test yaptıramıyorum.Dr.aradım.öyle bir şüphe varsa su an içtigin.ilac dısında hiçbirsey veremeyiz dedi..... :(

tadı güzel değil canım tabiki herkesin damak tadı farklıdır ama yinede merak ediyosan deneyebilirsin sıcakken hiç içilmiyo soğukkende limon sıkıp içiyodum li,mon sıkmazsam içemiyodum
Ilerleyen zamanda denemeyi düşünüyorum canım pek icebilcegimi sanmıyorum ama denicem . yarın detoks yaparim büyük bi ihtimalle.

rica ederim canım ne demek eşim hep destek oldu bana ama ilaç kullandığımı bilmiyo bilse hayatta izin vermezdi:20:

Bende bi ara kullanmıştım ilaç ne ümitle almıştım. Faydasi oldumu bilmiyorum ama en büyük zararı verdiğin kulilarin fazlasını geri almakti rabi bu gözle görülür sonucuydu.bide sağlığı nasil etkiledi orasini bilemiyorum.bi ümitle kullandık işte. İşin sırrı tut boğazını sporunu yap bol su iç az kalorili beslen o zaman gidiyo kilolar ama acele ediyoruz biz bi ayda gitsin kilolar diye.ama bi ayda almadık bi aydada gitmiyo.onun icin ben haftalık 500 gr hedefledim ama bu hafta 1 kilo Ahlaayla yarisiyoruz ;)

Kızlar merhaba yazdıklarınızı okuyamadım.Mide bulantısından ölecegim o kadar cok mide bulantım var.Hicbirşey yiyemiyorum.Mide bulantı ilacı içiyorum hiç faydası yok.Yatmaktan sırtım agrıdı artık..... :( Bu kadar kötüyken bugun arayan arayana misafirlige gelmek için.Kabuk edemedim kimseyi.Un seker,yag,yumurta görcek gözüm yok kızlar.Digerleri gecti ama bu mide bulantısı beni mahvetti :(

Canım bu hastalık seni baya zayiflaticaga benziyo.aman dikkat et enerjisiz kalmamaya calis

Lahana corbası yapmıştım evde olan lahanalarımın bozulmaması için.Lahanayı cok seviyorsan içebilirsin canım.Pişerken yayılan koku ve içerken kokusu oldugundan 1 kase içip sokaktaki kedilere dökmüştüm.Afiyetle yediler...

Kediler bayram etmişler ;) lahanayi severim canim sarmasini kapuskayi falan.ama denicem ya niyetine giriyorum sadece mideme guvenemiyorum hassar biraz :(

Tamam canım bende 1 kilo vericem 77den 76 ya yolculuğum basliyor ;) hadi kopay gelsin :)
tamam dır şeker :10::10::10:
iyi akşamlar kızlar bende hastalıktan falan dikkat etmedim kilo aldım 62.2ydim şimdi 63.2 1 kilo almışım ya:14:
canım o kilo degildir bence kilo vermek kadar almakta zor aslında 1 haftada 1 kilo şşkinliktir morelini bozma
bende tok karnına içiyordum ama netten araştırdım aç karnına faydası oluyormuş iştahı kesiyo gerçekten:34:
denedim ama aç karnına zor içiyorum aslında yeşil çay çok severim sabah sıcak içecekleri zor içiyorum yataktan kalkar kalkmaz koca bir bardak soguksu içiyorum yıllardır alışkanlık oldu o nada alışırım inşallah

Kizlar lahana suyunu denediniz mi hiç.faydasi oluyo mu acaba?
:25::25::25::25: ben 1 kere denedim akşama kadar mide bulantısından mahvoldum dene istersen:26:

hasta olmaktan degil mide bulantısı beni çok korkutur canım ya geçer inşallah en kısa zamanda bulantıyı gidermek için ilaçvar metamit olması lazım adının benim oglanın çok midesi bulanır arada çok mecbur kalırsak kullanıyor

kızlar hasta olma sırası evde bana geldi oglanlar iyi bana bulaşmadan geçti dedim ama çok kötüyüm her yerim agrıyor akşam aiden başladı canım yavrularım nasıl ilgilendiler :5::5: büyük oglan ıhlamur yaptı ateşeimi ölçtü saglık okuyor bildiklerini bende uyguladı anne şunu yap agrın geçer kız battaniye getirmiş ortanca yatak açmış peşimde pervane oldu kuzularım :5::5::5: çok duygulandım bılaşıkları falan makinaya atmışlar babasını arayıp haber vermişler annem çok hasta yatıyor diye :16::16::16:rabbi yavrularımıza saglık versin

Son düzenleme:
Günaydın kızlar bu sabah erkenciyim.guzelce kahvaltımı yaptım birazdan yeşil cayimida içicem.sonrada ütüm var bikac parça onları halletmem lazım. Evide topladim mı işler bitmiş demektir.ogleden sonrada yürüyüş yaparım büyük bi ihtimalle dışarda açık havada yürürüm. Akşama balık pisiricem.ogleni bilmiyorum :( yarin belki tek günlük ayran detoksu yaparim
Guzelimm nasil oldun bugün daha iyi misin?
Ahlaacım bu hafta hedef 1 kilo biliyosun bakalım napıcaz kim kimi geçicek.yarismaci arkadaşıma başarılar diliyorum ;)
Gulcancim ayran detoksunu bende yarin yapmayı düşünüyorum ama bilemedim.15 gun arayla diyo.2 günlük bi kür. Ben gecen hafta 1 günlük yapmıştım karar veremedim.kesin faydasını görürsün canım denemeye değer

Insaliah canim dedigin gibi olur,10.30da kahvaltimi yaptim 12.30da ilk kasemi ictim nane katmistim fena degil tadi,pulbiberde katabilirmiyim ki,ben evde kendim yaptigim yogurttan yaptim ayrani kaymakli yerinden koymadim olur degilmi?neden 1gun yapmistin kac gr vermistin ay sonucu cok merak ediyorum 1kilo gitse cok guzel olur

Insaliah canim dedigin gibi olur,10.30da kahvaltimi yaptim 12.30da ilk kasemi ictim nane katmistim fena degil tadi,pulbiberde katabilirmiyim ki,ben evde kendim yaptigim yogurttan yaptim ayrani kaymakli yerinden koymadim olur degilmi?neden 1gun yapmistin kac gr vermistin ay sonucu cok merak ediyorum 1kilo gitse cok guzel olur

Faydası oluyo canım emin ol.ama kaç kilo verdim bilmiyorum. İlk gun daha çok veriyosun. Ben 2 kere yaptim bir ayda.ilkinde 2 gün yaptim ikincisinde 1 gun.ama vrrdigim kilolari hatırlamıyorum. Benim biraz karışıkti yaptigim dönem.evde yaptigin yoğurtla olur canım. Pul biber koyabilirsin.

kızlar hasta olma sırası evde bana geldi oglanlar iyi bana bulaşmadan geçti dedim ama çok kötüyüm her yerim agrıyor akşam aiden başladı canım yavrularım nasıl ilgilendiler :5::5: büyük oglan ıhlamur yaptı ateşeimi ölçtü saglık okuyor bildiklerini bende uyguladı anne şunu yap agrın geçer kız battaniye getirmiş ortanca yatak açmış peşimde pervane oldu kuzularım :5::5::5: çok duygulandım bılaşıkları falan makinaya atmışlar babasını arayıp haber vermişler annem çok hasta yatıyor diye :16::16::16:rabbi yavrularımıza saglık versin

Geçmiş olsun canım çocuklardan illa bulasiyo.okulda kapiyolar eve taşıyorlar mikroplarıni :) bizde bi ara ailecek hastaydik annemler gelip bakmisti bize. Sen sanslisin bak çocukların ne güzel ilgilenmisler seninle

Gecmiş olsun canım.Ne kadar sanslısın,ne kadar güzeş yetiştirmişsiniz cocuklarınızı....En kısa sürede iyileşmen dilegiyle...Canım o dedigin ilacı alıyorum ama hiç faydası yok :( .

KIzlar önce saglık,kiloyu sonra hallederim...

Merhaba arkadaşlar, bende aranıza katılmak istiyorum.
Tam 10 kilo fazlam var. Aslında 15 kiloda artık 10 da razı oldum :40:
Pazartesi günü başladım. Bakalım inşallah veririm...

geçmiş olsun canım :2: bende yeni atlattım 15 oldu nerdeyse yinede akşamları kafam sepet gibi oluyo baya zor geçti yani

Back