- 1 Ağustos 2009
- 3.990
- 426
- 163
benim hikayem uzun canım iki senedir uğraşıyorum ben evliliğimde çok sıkıntılar çektim ilk 2 sene kv kp dışarı çıkarmıyodu beni herşeyime karışıyolardı onların evinde oturuyoduk sonra taşındık çok şükür ben rahata erdim ondan sonra ilk yürüyüşle başladım 88 kiloydum yediklerimide azaltarak 83e düştüm sonra zayıflama hapı aldım eşim eliptik bisiklet aldı hapla birlikte diyet vesporla 2 ayda 7 kilo daha verdim oldu 76 bu arada hapı asla tavsiye etmiyorum kimseye keşkede kullanmasaydım hiçbi faydası olmadı zaten boşuna içtim sadece diyet ve sporlada verebilirmişim sonra devam ettim aynısı gibi 73e düştüm sonra 70e oruç bayram derken tekrar aldım 76 oldum tekrar 74e düştüm ve sonunda diyetisyene gittim aylık 125 tl ücretle diyetisyenden birçok şey öğrendim ve beni 5 ayda 59a düşürdü şimdi tekrar aldım uğraşıyorum işte canım 63.2 hedefim 58 inşallah kusura bakma canım biraz uzun yazdım
Bu kadar içtenlikle hikayeni yazdıgın için teşekkür ederim canım.Bu işin hapla falan olmayacagını anlatman ve irade işi oldugunu vurguladıgın için tesekkür ederim.Hep diyorum hoop diye gelmedi kilolar hoop diye gitsin.