• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Kizlar ancak girebildim..arkadasda kizlarla toplanmistik malum ordaki ikramlardan dolayi kahvaltisiz ciktim bugun evden,
1pogaca,2kurabiye,1tiramusi,7yk falan kisir yedim sonrasinda sekerli kahve,1tane halley,biraz cips ...
Aksamda 1kase nohut yedim hepsi bu cokmu bilemedim,.habirde ufak cikolata vardi.
Evet ne zamandir niyet edip bi turlu yapamadgm. Ayran. Detoksunu yarin yapacagim guzel sonuc alacagima inaniyorum

Bu istegini kaybetmedikten sonra 5leri bile gorebilirsin canim

Saol canım desteğin için. Aslında 5leri hayal bile edemiyorum.aklimda hep 68 bazende 65 var.65 i görsem o kadar sasiricam ki kendime.bak yapabiliyomussun dicem isteyince oluyomus dimi dicem kendime.kendimi hep zayif hayal ediyorum bide diyet basari öykülerini okuyorum hep baya motive ediyo doğrusu

kızlar süpersiniz ya tebrik ediyorum:46: benimde iki gündür misafirim var bi türlü başlayamadım spora:8:

Saol canım desteğin için. Aslında 5leri hayal bile edemiyorum.aklimda hep 68 bazende 65 var.65 i görsem o kadar sasiricam ki kendime.bak yapabiliyomussun dicem isteyince oluyomus dimi dicem kendime.kendimi hep zayif hayal ediyorum bide diyet basari öykülerini okuyorum hep baya motive ediyo doğrusu

canım istersen tabikide olursun 68 de olur 58 de:10: ben bile 88den 59 a düşmüştüm sende düşersin sabır azim devamlılık:54:

canım istersen tabikide olursun 68 de olur 58 de:10: ben bile 88den 59 a düşmüştüm sende düşersin sabır azim devamlılık:54:

Bende eskiden 87.5 falandim canım bundan 2-3 sene önce sonra 77-78 lere düştüm spor ve yediklerime dikkat ederek. Sonra aldım 81.5 ları gördüm simdide gözümü oncelikle 68lere diktim.sen nasıl versin canım kilolarını. Çünkü baya bi kilo vermişsin

Gecmiş olsun canım sanada.Ben gündüz iyiydim yemek yedim basladı yine mide bulantısı ve kusma :( .

Saol canım ya.ayaklarim cok usuyo.sanki soğuk demire basiyomusum gibi. Dunde böyleydi anlamıyorum neden acaba.yarina toparlarain umarım canım bi su bile insanı nasil etkiliyo

canlarımmmmm geçmiş olsun kıslar ya hasta arkadaslarımız vardır:(
bu sürede moral bozmayın sakın ben 67.4 kıloyum 100 gr oynadım ben ctesı doktrda tartıldıgım ıcın tam salıya denk gelmıyor:(
regl oldugum ıcın tatlı ıstıyorum:)
hepınızı opuyorum az yıyın canlarım:)

Günaydın kızlar bu sabah erkenciyim.guzelce kahvaltımı yaptım birazdan yeşil cayimida içicem.sonrada ütüm var bikac parça onları halletmem lazım. Evide topladim mı işler bitmiş demektir.ogleden sonrada yürüyüş yaparım büyük bi ihtimalle dışarda açık havada yürürüm. Akşama balık pisiricem.ogleni bilmiyorum :( yarin belki tek günlük ayran detoksu yaparim
Guzelimm nasil oldun bugün daha iyi misin?
Ahlaacım bu hafta hedef 1 kilo biliyosun bakalım napıcaz kim kimi geçicek.yarismaci arkadaşıma başarılar diliyorum ;)
Gulcancim ayran detoksunu bende yarin yapmayı düşünüyorum ama bilemedim.15 gun arayla diyo.2 günlük bi kür. Ben gecen hafta 1 günlük yapmıştım karar veremedim.kesin faydasını görürsün canım denemeye değer

Bende eskiden 87.5 falandim canım bundan 2-3 sene önce sonra 77-78 lere düştüm spor ve yediklerime dikkat ederek. Sonra aldım 81.5 ları gördüm simdide gözümü oncelikle 68lere diktim.sen nasıl versin canım kilolarını. Çünkü baya bi kilo vermişsin

benim hikayem uzun canım iki senedir uğraşıyorum:32: ben evliliğimde çok sıkıntılar :14:çektim ilk 2 sene kv kp dışarı çıkarmıyodu beni herşeyime karışıyolardı onların evinde oturuyoduk sonra taşındık çok şükür ben rahata erdim ondan sonra ilk yürüyüşle başladım 88 kiloydum yediklerimide azaltarak 83e düştüm sonra zayıflama hapı aldım eşim eliptik bisiklet aldı hapla birlikte diyet vesporla 2 ayda 7 kilo daha verdim oldu 76 bu arada hapı asla tavsiye etmiyorum kimseye keşkede kullanmasaydım hiçbi faydası olmadı zaten boşuna içtim sadece diyet ve sporlada verebilirmişim sonra devam ettim aynısı gibi 73e düştüm sonra 70e oruç bayram derken tekrar aldım 76 oldum tekrar 74e düştüm ve sonunda diyetisyene gittim aylık 125 tl ücretle diyetisyenden birçok şey öğrendim ve beni 5 ayda 59a düşürdü şimdi tekrar aldım uğraşıyorum işte canım 63.2 hedefim 58 inşallah kusura bakma canım biraz uzun yazdım

Kizlar lahana suyunu denediniz mi hiç.faydasi oluyo mu acaba?

ben bekarken çoook içtim lahana suyu yağ yakıyo diyolardı faydası oluyodu heralde ama bişey söylicem tek başına hiçbişeyin faydası yok bence illaki diyet yapıcaksın yediklerinden kısıcaksın ve spor yoksa tek başına hiçbişey işe yaramıyo bunu bana hap ve çay yani zayıflama satanlar bile söyledi illaki yediklerine dikkat et :51:

benim hikayem uzun canım iki senedir uğraşıyorum:32: ben evliliğimde çok sıkıntılar :14:çektim ilk 2 sene kv kp dışarı çıkarmıyodu beni herşeyime karışıyolardı onların evinde oturuyoduk sonra taşındık çok şükür ben rahata erdim ondan sonra ilk yürüyüşle başladım 88 kiloydum yediklerimide azaltarak 83e düştüm sonra zayıflama hapı aldım eşim eliptik bisiklet aldı hapla birlikte diyet vesporla 2 ayda 7 kilo daha verdim oldu 76 bu arada hapı asla tavsiye etmiyorum kimseye keşkede kullanmasaydım hiçbi faydası olmadı zaten boşuna içtim sadece diyet ve sporlada verebilirmişim sonra devam ettim aynısı gibi 73e düştüm sonra 70e oruç bayram derken tekrar aldım 76 oldum tekrar 74e düştüm ve sonunda diyetisyene gittim aylık 125 tl ücretle diyetisyenden birçok şey öğrendim ve beni 5 ayda 59a düşürdü şimdi tekrar aldım uğraşıyorum işte canım 63.2 hedefim 58 inşallah kusura bakma canım biraz uzun yazdım
Olur mu öyle şey canım anlattığının için ben teşekkür ederiz sana.burda deneyimlirimizi paylaşıyoruz birbirimizi motive ediyoruz. Güzel kilo vermişsin canım eşinde destek olmuş sana buda ayrıca güzel bişey

ben bekarken çoook içtim lahana suyu yağ yakıyo diyolardı faydası oluyodu heralde ama bişey söylicem tek başına hiçbişeyin faydası yok bence illaki diyet yapıcaksın yediklerinden kısıcaksın ve spor yoksa tek başına hiçbişey işe yaramıyo bunu bana hap ve çay yani zayıflama satanlar bile söyledi illaki yediklerine dikkat et :51:

Lahana kürü var baya kilo verdiriyomus ama bana göre degil.lahana suyunu hiç denemedim faydası olur mu içilebilir bişey mi bilmiyorum ama bazı topiklerde okudum faydasi oluyo diye yazmışlar. Ama icebilirmiyim bilmiyorum denemek lazım.spor ve diyet yapıyorum ilaveten suyu icebilirim tabi tasi güzelse eğer

Kızlar merhaba yazdıklarınızı okuyamadım.Mide bulantısından ölecegim o kadar cok mide bulantım var.Hicbirşey yiyemiyorum.Mide bulantı ilacı içiyorum hiç faydası yok.Yatmaktan sırtım agrıdı artık..... :( Bu kadar kötüyken bugun arayan arayana misafirlige gelmek için.Kabuk edemedim kimseyi.Un seker,yag,yumurta görcek gözüm yok kızlar.Digerleri gecti ama bu mide bulantısı beni mahvetti :(

Lahana kürü var baya kilo verdiriyomus ama bana göre degil.lahana suyunu hiç denemedim faydası olur mu içilebilir bişey mi bilmiyorum ama bazı topiklerde okudum faydasi oluyo diye yazmışlar. Ama icebilirmiyim bilmiyorum denemek lazım.spor ve diyet yapıyorum ilaveten suyu icebilirim tabi tasi güzelse eğer

Lahana corbası yapmıştım evde olan lahanalarımın bozulmaması için.Lahanayı cok seviyorsan içebilirsin canım.Pişerken yayılan koku ve içerken kokusu oldugundan 1 kase içip sokaktaki kedilere dökmüştüm.Afiyetle yediler...

Back