- 15 Haziran 2009
- 2.837
- 119
- 363
Kızlar merhaba,iş görüşmesini daha yapmadım bekliyorum.
COK kötüyüm dün geceden beri.İshal,kusma,mide bulantısı.Demir ilacı vermişti dr.dün ondan içtim.Aksamına kötülestim.....Ayakta zor duruyorum kızlar.Umarım görüşmem iyi gecer.Elim yüzüm sapsarı(((( kısmet artık.Bugun hiçbişey yiyemedim.
canım iş görüşmesine gittinmi haberler nasıl hayırlısı olur inşallah
kızlarrrr birşey diyecegim yaaaben yarışları çok severim küçük bir yarış yapalım haftaya salıya kadar ne dersiniz ben kilocukları hep kardeşimle yarışa yarışa vermiştim anca gaza geliyorum kim nekadar vermek isterse mesela ben haftaya 73.5 görmek istiyorummmmmm inşallah
Kızlar cok tesekkür ederim.Görüşme iyi gecti begendiler.Tek konuda anlasamadık 3 yıl sözleşme istediler.3 yıl cocuk yapmıyacagına ve 3 yıl ne nedenle olursa olsun işi bırakırsan 5000 dolar tazminat ödüyorsun.....
Daha yeni uyandım demir ilacından degil herhalde eşimde aynı.Hafta sonu içtigimiz sudan olduk herhalde((
hıııbende içiyorum ama sabah aç karnına hiç denemedim bundan sonra denerim
günaydın canım
regl gecikince bütün vicut etkileniyor canım geçmi,ş olsun
maşallah çok iyisin bencede hedefi yüksek tutma yavaş verilen kilo geri alınmıyor ben 5 ayda 10 kilo vermiştim 3 yık oldu sanırım geri almadım ayda 2 kilo iyi
canım iş görüşmesine gittinmi haberler nasıl hayırlısı olur inşallah
kızlarrrr birşey diyecegim yaaaben yarışları çok severim küçük bir yarış yapalım haftaya salıya kadar ne dersiniz ben kilocukları hep kardeşimle yarışa yarışa vermiştim anca gaza geliyorum kim nekadar vermek isterse mesela ben haftaya 73.5 görmek istiyorummmmmm inşallah
Napicaksin canım kabul edicek misin? Ne suyu canim içtiğiniz.toparlayabilsin mi biraz kendini
Merhaba kizlar hepinize gecmis olsun hemen toparlanmanizi diliyorum,..
Guzelim yedigin birreyden olsa gerek dikkat et kendine is oldu galiba hayirli olsun.
Bugunum dolu dolu gecti sabah 2dilim ekmek,peynir,zeytin yedim.sonra esimle gezmeye ciktik bi cay ictim.evde arada bi muz yedim aksamda pirasa yogurt tursu 3dilim ekmek yedim.sonrasinda komsudaydim bi kurabiye yedim ,su ve spordan eksik kaldim bugun ..
Bakalim sabahi merak ediyorum
Tesekkür ederim canım.Saglık cok önemli...Yarın tartı günü hadi bakalım :)
Canim cok ishalsen bol su icmen lazim oda olmuyorsa bi hastaneye gidin sivi takilir
Yok canım ne yemek,ne su hicbirşey yiyip içemiyoruz....İkimizde cok kötüyüz,hastahaneye gidemiyoruz şu anda.hareket etcek halimiz yok.
Yok canım kabul edemedim.....Aksam 8 den sabah 6 ya kadar nöbeti var.Ayda 6-7 defa.Birde sözleşme eşimin hosuna gitmedi....
Cok kötüyüm kızlar,elim ayagım tutmuyor kafamı yastıktan kaldıramıyorum.Hafta sonu arkadaslara gitmiştik yeni tasındılar bulundukları yere.Sularında bişey vardı herhalde arkadas,ailesi,eşim,ben hepimiz aynıyız
tamamdır çok sevindimBana uyar canım.yarinki kilomuza göre belli bi hedef koyabilirsiniz
dogru bir karar vermişsin canım 3ylda başımız a ne gelecek allah bilir resman saçmalık bu çok geçmiş olsun canım bugün nasılsınDaha yeni uyandım demir ilacından degil herhalde eşimde aynı.Hafta sonu içtigimiz sudan olduk herhalde((
Guzel fikir canim bende haftaya 68leri gormek istiyorummm
günaydın günaydın günaydınbugün ahada böyle kalktım yataktan yüzümü bile yıkamadan tartıldım 74.2 700.gr vermişim çok degil ama yinede beni mutlu etti
bugün ortanca oglanın toplantısı var okula gidecegim sonra kızı tiyatroya götürecegim gelince görüşürüz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?