Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Çok geçmiş olsun canım.gorusmen nasıl geçti? Biraz daha iyi misin şimdi?

Bana uyar canım.yarinki kilomuza göre belli bi hedef koyabilirsiniz

Kızlar cok tesekkür ederim.Görüşme iyi gecti begendiler.Tek konuda anlasamadık 3 yıl sözleşme istediler.3 yıl cocuk yapmıyacagına ve 3 yıl ne nedenle olursa olsun işi bırakırsan 5000 dolar tazminat ödüyorsun.....

Daha yeni uyandım demir ilacından degil herhalde eşimde aynı.Hafta sonu içtigimiz sudan olduk herhalde ((

Napicaksin canım kabul edicek misin? Ne suyu canim içtiğiniz.toparlayabilsin mi biraz kendini

Merhaba kizlar hepinize gecmis olsun hemen toparlanmanizi diliyorum,..
Guzelim yedigin birreyden olsa gerek dikkat et kendine is oldu galiba hayirli olsun.
Bugunum dolu dolu gecti sabah 2dilim ekmek,peynir,zeytin yedim.sonra esimle gezmeye ciktik bi cay ictim.evde arada bi muz yedim aksamda pirasa yogurt tursu 3dilim ekmek yedim.sonrasinda komsudaydim bi kurabiye yedim ,su ve spordan eksik kaldim bugun ..
Bakalim sabahi merak ediyorum

Guzel fikir canim bende haftaya 68leri gormek istiyorummm

Napicaksin canım kabul edicek misin? Ne suyu canim içtiğiniz.toparlayabilsin mi biraz kendini

Yok canım kabul edemedim.....Aksam 8 den sabah 6 ya kadar nöbeti var.Ayda 6-7 defa.Birde sözleşme eşimin hosuna gitmedi....

Cok kötüyüm kızlar,elim ayagım tutmuyor kafamı yastıktan kaldıramıyorum.Hafta sonu arkadaslara gitmiştik yeni tasındılar bulundukları yere.Sularında bişey vardı herhalde arkadas,ailesi,eşim,ben hepimiz aynıyız

Tesekkür ederim canım.Saglık cok önemli...Yarın tartı günü hadi bakalım :)

Bende sözleşmeyi çok saçma buldum canım bence doğru bir karar vermişsiniz. Canım çok kotuyseniz bir doktora görünün yada birilerinden yardım isteyin. Sağlık sakaya gelmez

Bana uyar canım.yarinki kilomuza göre belli bi hedef koyabilirsiniz
tamamdır çok sevindim
Daha yeni uyandım demir ilacından degil herhalde eşimde aynı.Hafta sonu içtigimiz sudan olduk herhalde ((
dogru bir karar vermişsin canım 3ylda başımız a ne gelecek allah bilir resman saçmalık bu çok geçmiş olsun canım bugün nasılsın

Guzel fikir canim bende haftaya 68leri gormek istiyorummm

tamam bugün başlayalım inşallah

günaydın günaydın günaydın bugün ahada böyle kalktım yataktan yüzümü bile yıkamadan tartıldım 74.2 700.gr vermişim çok degil ama yinede beni mutlu etti

bugün ortanca oglanın toplantısı var okula gidecegim sonra kızı tiyatroya götürecegim gelince görüşürüz

Günaydın kızlar hadi kalkın sabah oldu çiçekler açtı böcekler öttü :)))) tarti günü bugün ama ondan önce biraz spor mu yapsam ama bugun pazara gidicem çok mu yorulurum karnimda çok aç benim kızlar kahvaltı hazir mi bu sabah hanginize misafir olsam acaba :)))

Topiğin ilk kilo bildirimi yapan fıstığı gunaydin.bugun yoğunsun bende pazara falan gidicem bende yoğunum bugün sonra market bakalım bugün kosturucam :)
Unuttum sandın dimi tebrik etmeyi :))) tebrikler canım 700 gram gayet iyi bence.devami da gelsin inşallah. Yarismayi neye göre yapicaz en çok kim kilo verecek diye mi yoksa kim koyduğu hedefe ulasicak diye mi

Evet Evet kızlar kilo bildirim saati
Geçen hafta : 78 kg
Bu hafta:77 kg
Giden:1 kg
Aslında 76 ları gördüm ama tuvalete çıkamadım bugün ondan heralde fazla çıktım

günaydın kızlar
geçen hafta 70.3
bu hafta 69.6
cok fazla verememişim ama 6lara düştügm için çok mutluyum

Cagla......................66
hayalimsi...............83
secil........................78
gülcan...................70.3
serenimo...............58
peldaplt...............67.5
Ahla.....................74.9
Aycaece.................73
guzelimm............70.8
sekeda..................62.8
ddem89................ Gripli
ciciimm.................. ???
Buz005................... ???
Melekbade...........Hamiş

Günaydın kızlar dr.cıktık bir dünya ilac verdi....Her taraf her tarafta ev öyle duruyor.YatAktan kalkamıyorum Kusma durdu ama mide bulantısı,bas dönmesi,vücut agrısı devam...Tarhana yedim 1 kase.....Kilom:68 kg

Bu benim verdigim bir kg degil.Cok su kaybettim,rahatsızlıktan olan bir kg oldugunu düşünüyorum.
Kilo veren arkadaslarımı tebrik ediyorum....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…