• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Günaydın kızlar dr.cıktık bir dünya ilac verdi....Her taraf her tarafta ev öyle duruyor.YatAktan kalkamıyorum :( Kusma durdu ama mide bulantısı,bas dönmesi,vücut agrısı devam...Tarhana yedim 1 kase.....Kilom:68 kg

Bu benim verdigim bir kg degil.Cok su kaybettim,rahatsızlıktan olan bir kg oldugunu düşünüyorum.
Kilo veren arkadaslarımı tebrik ediyorum....

canım ya baya kötü olmuşsun boşver iyyi olda ev sonra toparlanır dikkat et kendine daha iyyi olursun inşallah

Evet yataktan kafamı kaldıramıyorum... :( .Saglık gibisi yok.

bilmezmiyim canım saglık en ihtiyacımız olan şey cocukluktan lise yıllarına kadar hep mide sorunu yasadım bulantılar en dayanılmaz oldugum nokta biliyorum ne kadar kötü ama dinlen gececek inşallah

Topiğin ilk kilo bildirimi yapan fıstığı gunaydin.bugun yoğunsun bende pazara falan gidicem bende i
şimdiden kolay gelsin canım benim tiyetro işi yattı toplantıyıda hallettim teşekkürler senin kadar veremedim maşallah sen çok iradelisin

Giden:1 kg
Aslında 76 ları gördüm ama tuvalete çıkamadım bugün ondan heralde fazla çıktım
maşallah ben şimdi den korktum senden:nazar::nazar: hedef koyalım benim hedefim 73.2 yi görmek 1 kilo verecegim salıya kadar sende belirle hedefledigi kiloyu veremeyeni çarmaha gerecegiz buda cezası :9::9::9::9:

günaydın kızlar
geçen hafta 70.3
bu hafta 69.6
cok fazla verememişim ama 6lara düştügm için çok mutluyum
olsun canım kilo almaktan azda olsa vermek güzel tebrikler:54:

Günaydın kızlar dr.cıktık bir dünya ilac verdi....Her taraf her tarafta ev öyle duruyor.YatAktan .
enkısa zamanda düzelirsin inşallah canım:54:

Son düzenleme:
Kizlar iyi gunler bol eksiler gremiyorum bu gunlerde fazlaca yogunluk war gelenler gdenler haftaya daha duzenli yazicm yeme duzenimde bozuldu biraz ama dikkat etmye clsyorm 65.5 kg 500 gr wermisim olsun oda guzel dewami gelir ;-)

Kızlar biraz daha iyiyim.Zencefil,limon,karanfil,ıhlamuru karıstırıp demledim.Biraz daha iyiyim.

Pazardan geldim işlerimi hallettim feci yorulmusum disardayken burnumu sile sile bi hal oldum ayaklarımi uzattım dinleniyorum alışverişleri bile yerlestirmedim daha

Kizlar iyi gunler bol eksiler gremiyorum bu gunlerde fazlaca yogunluk war gelenler gdenler haftaya daha duzenli yazicm yeme duzenimde bozuldu biraz ama dikkat etmye clsyorm 65.5 kg 500 gr wermisim olsun oda guzel dewami gelir ;-)
Misafirlere rağmen 500gr çok iyi

Kızlar biraz daha iyiyim.Zencefil,limon,karanfil,ıhlamuru karıstırıp demledim.Biraz daha iyiyim.
:7: şifa çayı olmuş afiyet olsun

Son düzenleme:
iyi akşamlar kızlar bende hastalıktan falan dikkat etmedim kilo aldım 62.2ydim şimdi 63.2 1 kilo almışım ya:14:

şimdiden kolay gelsin canım benim tiyetro işi yattı toplantıyıda hallettim teşekkürler senin kadar veremedim maşallah sen çok iradelisin

maşallah ben şimdi den korktum senden:nazar::nazar: hedef koyalım benim hedefim 73.2 yi görmek 1 kilo verecegim salıya kadar sende belirle hedefledigi kiloyu veremeyeni çarmaha gerecegiz buda cezası :9::9::9::9:

olsun canım kilo almaktan azda olsa vermek güzel tebrikler:54:

enkısa zamanda düzelirsin inşallah canım:54:

Tamam canım bende 1 kilo vericem 77den 76 ya yolculuğum basliyor ;) hadi kopay gelsin :)

hııı:7: bende içiyorum ama sabah aç karnına hiç denemedim bundan sonra denerim

günaydın canım:54:

regl gecikince bütün vicut etkileniyor canım geçmi,ş olsun

:46::46::46::46: maşallah çok iyisin :46::46: bencede hedefi yüksek tutma yavaş verilen kilo geri alınmıyor ben 5 ayda 10 kilo vermiştim 3 yık oldu sanırım geri almadım ayda 2 kilo iyi

bende tok karnına içiyordum ama netten araştırdım aç karnına faydası oluyormuş iştahı kesiyo gerçekten:34:

Back