• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kalan 10 kılom var, bırlıkte zayıflayalım...

Selm kislar bende kilo vermek istiyorum 7 ay once dogum yaptim esim hic belli etmiyo ama kilolu oldugumu dusundugunun farkindayim bnada bi el uzatin sasirdim kaldim valla gobek kalca basen problemim var
Bana ornek diyet listesi verebilirmisin denenmiş ve iyi sonuc alınmış olsa cok daha iyi olur
Bu arada kilom 74 du 5 gün once sadece aksam yemeklerini hafifleterek 72 ye düştüm

Selam canım hoşgeldin aramiza benim siuet listem yok canım sabahları 1 dilim ekmek beyaz peynir 3-5tane siyah zeytin domates salatalık ve çay. Gun icinde yeşil çay ve kahve içiyorum. Öğün atlamamaya çalışıyorum mumkunse ara öğünleri atlamiyorum findik galeta bi meyve gibi. Oglen ve akşam evde ne yemek varsa ondan yiyorum ama az ve ekmeksiz. Abur cubur tuketmemeye çalışıyorum aksam 7-8 dwn sonra bişey yemiyorum acikirsam sütlü nescafe bikac tane kuru kayısı ve kuru incir falan yiyorum bol su ve yürüyüş umarım faydası olmuştur canım

Selam kızlar sabahtan beri disardayiz.malum ev telaşı. Bizim ev işi olcak gibi.bugun gittik yine baktık yarın yine bakarız :) onun telasindayiz.kahvaltiyi normal yaptum.peynir az ekmek omlet 3 siyah zeytin domates çay. Öğlen iskender menü ama patatesle kolayi eşimle paylastik.bi kahve içtim. Bi tanede muz yedim. Şimdi kuru fasulye pisiriyorum.aksam bisey yemeyi düşünmüyorum belki biraz kısır yerim.bi kahve yaninda kuru kayısı kuru incir yerim.simdiye kadar yediklerim bunlar kizlar siz naptiniz bugün

Hadi hayirlisi canim gonlune gore olur insallah..ben butungun evdeydim anem. Vardi 3gundur bugun gitti ,spor falan yapamadim esim hasta yatiyor mmoralsizim

Hadi hayirlisi canim gonlune gore olur insallah..ben butungun evdeydim anem. Vardi 3gundur bugun gitti ,spor falan yapamadim esim hasta yatiyor mmoralsizim

Geçmiş olsun canım. Bende spor yapamadım artık pazartesiye. Eşin iyi olsunsa sporu zaten yaparsin canım.iyi dileklerin için teşekkürler.Allah hepimizin gönlüne göre versin

Geçmiş olsun canım. Bende spor yapamadım artık pazartesiye. Eşin iyi olsunsa sporu zaten yaparsin canım.iyi dileklerin için teşekkürler.Allah hepimizin gönlüne göre versin

Amin canim sagolasin malesef genetik bi hastalik araara atak donemleri oluyor cok uzuluyorum ama care yok,,,bu saat oldu kizimda daha uyumaya niyetli degill kotu birgun :(((

kislar gunaydn hasta olan esi yada cocuklari hasta olan tum arkadaslarma gecmis olsun.2haftada bir gdym doktora 1kilo vermisim(gecen bldrmde zaten 67.5 demistm doktordada68.4 ten 67.4 ciktim.)yeni listemi aldm kislar ara igunkerde 3 adet kuru kayisu 6 adet badem dger ara ogunde aktivya yogurt verdi kabzlik sorunu yasadgm icin.yogurtu hic eksketmyrz. mesela haftada4 kez yumurta verdi cirpip yagda yapmak yok,cirpip icine az sut koycaz yag yerine.yAni sutle pisir dedi patlicn kizartkya kevgire koy su tut butun yag gtck dedi.bu tip bilgiler aldm kislar ideal kiloma 7 kilo varms daha:( ama moral bozmycaz bu yazzxx bizim:)

Günaydın hanımlar nasılsınız?Yorumların hepsini okudum ama alıntı yapamıyorum yine :(

Secil;
valla 1 taneden baska hiç yemedim o gece,onların getirdigi bol serbetli tatlıdanda hiç yemedim :) .Gönlüne göre ferah bir ev olur inşallah...
GÜLCAN;canım cok gecmiş olsun eşine en kısa zamanda düzelir inşallah.Eş hasta oldugunda insanın cok morali bozuluyor.
AHLA;canım sanada cok gecmiş olsun....Kahvaltıyı düzene oturtmalısın.Kahvaltı en ana ögün.Güne enerjik baslaman ve aclık krizleri yasamaman için en ana ögün.

PELDAPLT;Tebrik ederim canım 1 kilo 1 kilodur...Bende maydonozlu omleti cok yaparım.Süt koyma fikri ilginç bir bilgi tesekkür ederim.
YENİ KATILAN KIZLAR SİZDE HOSGELDİNİZ.DÜZENLİ KATILIM LÜTFEN.BOL EKSİLİ GÜNLER DİLİYORUM.

Gelelim kızlar bana.En yakın arkadasım ev aldı onun esyalarını yerleştirdik belim agrıyor bugun...Kızlar KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.Yarın cok büyük bir yere iş görüşmesine gidecegim dün aradılar...İnşallah olur dualarınızı bekliyorun.Eşim ve evim ve kendi huzurum için çalışmalıyım.

Kızlarrr size ne söylemeyi unuttum :))) misafirlerim geldigi zaman arkadaslardan biri sarımsak cayı içiyormuş hergün.1 ayda 4 kg vermiş.Ekmek hic yememiş bu yüzden su an kabızlık yasıyormuş...Sarımsak cayı kullanan var mı aramızda?

Günaydın hanımlar nasılsınız?Yorumların hepsini okudum ama alıntı yapamıyorum yine :(

Secil;
valla 1 taneden baska hiç yemedim o gece,onların getirdigi bol serbetli tatlıdanda hiç yemedim :) .Gönlüne göre ferah bir ev olur inşallah...
GÜLCAN;canım cok gecmiş olsun eşine en kısa zamanda düzelir inşallah.Eş hasta oldugunda insanın cok morali bozuluyor.
AHLA;canım sanada cok gecmiş olsun....Kahvaltıyı düzene oturtmalısın.Kahvaltı en ana ögün.Güne enerjik baslaman ve aclık krizleri yasamaman için en ana ögün.

PELDAPLT;Tebrik ederim canım 1 kilo 1 kilodur...Bende maydonozlu omleti cok yaparım.Süt koyma fikri ilginç bir bilgi tesekkür ederim.
YENİ KATILAN KIZLAR SİZDE HOSGELDİNİZ.DÜZENLİ KATILIM LÜTFEN.BOL EKSİLİ GÜNLER DİLİYORUM.

Gelelim kızlar bana.En yakın arkadasım ev aldı onun esyalarını yerleştirdik belim agrıyor bugun...Kızlar KANDİLİNİZ MÜBAREK OLSUN.Yarın cok büyük bir yere iş görüşmesine gidecegim dün aradılar...İnşallah olur dualarınızı bekliyorun.Eşim ve evim ve kendi huzurum için çalışmalıyım.

Sagol canim neyseki bugun daha iyi,herkesin kandilini kutluyorum ,az once komsu revani getirdi apartmana kandil oldugu icin dagitiyordu sicak sicakti koca bir dilim yedim ama telafi edicem ekmek ve meyve hakkimdan dusucem bugun hic keyifli degilim nedense,umarim spor yapacak istek gelir..
Guzelim insallah ois yerinde yerini alirsin

Secil;

Tatlım hayırlısı olsun:)ıns gonlune gore olur hersey ...

Merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun . Bugün evdeydik mutfak topla evi topla zaman geçti. Bugün yediklerimi söylemek bule istemiyorum utancimdan.sabah gozleme 3 zeytin çay findik.ogle yemeği yemedim. Yeşil çay ve kuru kayisi 5tane.sonra bir küçük kase ay çekirdeği bir kurabiye sütlü nescafe 3parca bitter çikolata oglumun kalan pilavı 2-3 kasik kadar şimdilik bu kadar.tabi bunlar hazırladıklarım.ha bide mandalina yedim

kislar gunaydn hasta olan esi yada cocuklari hasta olan tum arkadaslarma gecmis olsun.2haftada bir gdym doktora 1kilo vermisim(gecen bldrmde zaten 67.5 demistm doktordada68.4 ten 67.4 ciktim.)yeni listemi aldm kislar ara igunkerde 3 adet kuru kayisu 6 adet badem dger ara ogunde aktivya yogurt verdi kabzlik sorunu yasadgm icin.yogurtu hic eksketmyrz. mesela haftada4 kez yumurta verdi cirpip yagda yapmak yok,cirpip icine az sut koycaz yag yerine.yAni sutle pisir dedi patlicn kizartkya kevgire koy su tut butun yag gtck dedi.bu tip bilgiler aldm kislar ideal kiloma 7 kilo varms daha:( ama moral bozmycaz bu yazzxx bizim:)
2 haftada 1 kilo iyi canim.benim hedefim haftada yarım kilo vermek. Böylece ayda 2 kilo yapıyo.buda gayet iyi bence. Kendini çok sakınca kilo veremeyince morali bozuluyo.onun için aylık hededimi fazla yüksek tutmuyorum ama fazla verirsemde benden mutlusu yok ;)
Ben Ben haşlanmış yumurta yiyemiyorum omlet yiyorum sabahları. Sütle denicem bakalim nasıl olucak merak ediyorum.
7 kilo az kalmış canım hedefine tam gaz devam :)

Secil;

Güzel dileklerin için teşekkür ederim canım. Allah seninde gönlüne göre bir iş nasib etsin inşallah canim dualarım seninle
Azmine hayranım canım iyi tutmussun kendini kaçamak yok dicem bugün kaçamaklar bende :(

Kızlarrr size ne söylemeyi unuttum :))) misafirlerim geldigi zaman arkadaslardan biri sarımsak cayı içiyormuş hergün.1 ayda 4 kg vermiş.Ekmek hic yememiş bu yüzden su an kabızlık yasıyormuş...Sarımsak cayı kullanan var mı aramızda?

Denemedim canım sarımsak çayını. Kendisi mi yapiyomus yoksa bi firmanın ürününü mü kullaniyomus acaba.

Merhaba kızlar kandiliniz mübarek olsun . Bugün evdeydik mutfak topla evi topla zaman geçti. Bugün yediklerimi söylemek bule istemiyorum utancimdan.sabah gozleme 3 zeytin çay findik.ogle yemeği yemedim. Yeşil çay ve kuru kayisi 5tane.sonra bir küçük kase ay çekirdeği bir kurabiye sütlü nescafe 3parca bitter çikolata oglumun kalan pilavı 2-3 kasik kadar şimdilik bu kadar.tabi bunlar hazırladıklarım.ha bide mandalina yedim

Kız ne yaptın ay cekirdegi cok yaglı. 1 kase cok fazla.Digerleri neysede...Yarın dengelersin yada yatmadan 1 saat spor yaparsan kiloya dönüşmez....Canını sıkma

Kız ne yaptın ay cekirdegi cok yaglı. 1 kase cok fazla.Digerleri neysede...Yarın dengelersin yada yatmadan 1 saat spor yaparsan kiloya dönüşmez....Canını sıkma
Ay tutamadım kendimi :))) biraz fazla kaçtı yarina dengelerim canım aksam bişey yemicem bol su içiyorum şimdi inşallah kiloya donusmez canım :(

kızlar yeşil çay bide bol su için fydasını görüceksiniz ben 3 aydır içiyorum sabah aç karnına şekersizz:34:

Ya ekmek yememek kabızlık yapar mı kızlar bilen söylesin lütfen :43: :17:

Back